Με φακες γεμισεςΚατσε γιατι δοκιμαζω ηδη τη Sipe στα 28gr κ βλεπουμε...
28gr No9 με 3* στα 30m....
View attachment 43037
Οχι....εγω τις μεταμορφοσα....Με φακες γεμισες
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/page-779#post-631420Φυσίγγια ελληνικά, ιταλικά, αμερικάνικα, κόβουμε μετράμε, ελέγχουμε, ζυγίζουμε, εδώ ο ζαραλης μου έλεγε κάποτε στο κατάστημα που δούλευα ότι δεν υπάρχει πιο γρήγορο από το δικό του πουθενά,και ότι οι Μπαρούτες του είναι από τις καλύτερες, έχει ανοίξει κανείς;;;; γνώμη έχουμε;;;; καλημέρα σε όλους....View attachment 42796View attachment 42797
Τι διασπορα εχουν αυτα τα σκαγια ? Τα μετρησεs ? Τελοs παντων ριξε σε μπεκατσα ,αμα πεσει πετυχε η ριξια .Αν ακουσειs και τσιριζει ο σκυλοs δεν πετυχε.Οχι....εγω τις μεταμορφοσα....
μια χαρα είναι Κώστα τι τροποίηση να κάνεις;View attachment 43112
Θελω να κανω μια μικρη τροποποίηση....εξαλλου περπατητο το θελω...
Μολις τελειωσω θα βαλω φωτο.....εσυ γέλα....
Αχ βρε Δημήτρη αυτό πιστεύεις;Εσείς που έχετε το μεράκι και γεμίζετε μόνοι σας είστε κομπλε. ..................
Κι όμως Αρίστο !!! Πληρώνεις ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ (το εγγλέζικο) !!!!Καλημέρα σε όλους, ένας φίλος χτες βράδυ μου έφερε δύο φυσίγγια ELEY ένα 32αρι Ν9 και ένα 36αρι Ν6 για να δούμε τα εσωτερικά του όργανα!! Σε μια αναζήτηση που έκανα είδα στην σελίδα 216 ότι πληρώνουμε το όνομα,το άνοιγμα τους όμως μου έδειξε ότι δεν πληρώνουν όνομα, αλλά καλύτερο γέμισμα,(σεταπ) eley32, CSB1-1,75x32.eley36,PSB2-1,98x36, θέλω να πιστεύω ότι τα RIO τις εταιρίας δεν έχουν το ίδιο σεταπ.
Αυτά είναι με Diana?Καλημέρα σε όλους, ένας φίλος χτες βράδυ μου έφερε δύο φυσίγγια ELEY ένα 32αρι Ν9 και ένα 36αρι Ν6 για να δούμε τα εσωτερικά του όργανα!! Σε μια αναζήτηση που έκανα είδα στην σελίδα 216 ότι πληρώνουμε το όνομα,το άνοιγμα τους όμως μου έδειξε ότι δεν πληρώνουν όνομα, αλλά καλύτερο γέμισμα,(σεταπ) eley32, CSB1-1,75x32.eley36,PSB2-1,98x36, θέλω να πιστεύω ότι τα RIO τις εταιρίας δεν έχουν το ίδιο σεταπ.
Πιστεύω ότι ο Αριστος λέει για αυτά εδώ, με συγκεντρωτήρα maxam ...Αυτά είναι με Diana?
1.98x36 για την psb2 μου φάνηκε ψηλά για πλαστικό βύσμαΠιστεύω ότι ο Αριστος λέει για αυτά εδώ, με συγκεντρωτήρα maxam ...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/post-417863
Ναι Στέλιο αυτά είναιΠιστεύω ότι ο Αριστος λέει για αυτά εδώ, με συγκεντρωτήρα maxam ...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/post-417863
Πράγματι, και ξέρεις τι δεν μου άρεσε Στέλιο;;;;;την λέξη ELEY δεν την αναγράφουν πουθενά, μόνο άλφα Μαξ και τίποτα άλλοΚι όμως Αρίστο !!! Πληρώνεις ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ (το εγγλέζικο) !!!!
Δες και το RIO εδώ :
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γνώμες-φυσιγγίων.1142/page-123#post-327063
Μπορεί να είναι η PSB 2 SPECIAL ...1.98x36 για την psb2 μου φάνηκε ψηλά για πλαστικό βύσμα
Αν είναι ίδιο με το παραπάνω που είχε σφάξει ο Τάσος, τη γράφουν στο κουτί. Μπορεί πάνω στον κάλυκα να μην τη γράφουν, έχουν όμως το σήμα (οικόσημο) της ELEY ... οπότε δεν τρέχει τίποτα !!!Πράγματι, και ξέρεις τι δεν μου άρεσε Στέλιο;;;;;την λέξη ELEY δεν την αναγράφουν πουθενά, μόνο άλφα Μαξ και τίποτα άλλο
Aυτο θα έγραφα τώρα...τη γράφουν στο κουτί. Μπορεί πάνω στον κάλυκα να μην τη γράφουν, έχουν όμως το σήμα (οικόσημο) της ELEY ... οπότε δεν τρέχει τίποτα !!!
Οι περισσότεροι...Αχ βρε Δημήτρη αυτό πιστεύεις;
πόσοι από τους ιδιογομωτές πιστεύεις πως βγάζουν καλό φυσίγγι;
Αμ δε....όπως όλα σε αυτή την μάταιη ζωη απαιτεί ταλέντο(αντίληψη-παρατηρηση-σωστη εξαγωγή συμπερασμάτων σχολαστικοτητα-χρονο-χρημα κ.α)Οι περισσότεροι...
Γι'αυτό ειπα οι περισσότεροι και όχι ολοι.Βεβαια παιζει ρόλο και πως αντιλαμβάνεται ο καθένας το καλό φυσιγγι.Καποιος που κάνει ένα συγκεκριμένο κυνήγι και έχει βρει 2 συνταγές που τον ικανοποιούν φτιάχνει ένα καλό φυσίγγι.Το ίδιο φυσίγγι μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος για το ίδιο θήραμα σε άλλο τόπο με άλλες συνθήκες και να μην τον ικανοποιει.Ενα καλό φυσίγγι δεν νομίζω να είναι κάτι δύσκολο.Το εξειδικευμένο ίσως είναι...Αμ δε....όπως όλα σε αυτή την μάταιη ζωη απαιτεί ταλέντο(αντίληψη-παρατηρηση-σωστη εξαγωγή συμπερασμάτων σχολαστικοτητα-χρονο-χρημα κ.α)