Εγώ θα πάω κυνηγι με μάσκα προστασίας χορτοκοπτικου Πέρα απο τα αστεία είναι απαραίτητα γιατί κάποιοι νομίζουν οτι κρατάνε νεροπιστολο κ ρίχνουν όπου να 'ναι. Εγώ μάγκες αν δεν εχω ορατότητα πίσω απο το στόχο δεν σηκώνω τουφέκι και ας είναι και ελάφι με χρυσά κέρατα.
Φίλε Μάνο χίλιες φορές να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα παρά άθελα μου να στραβώσω κανένα άνθρωπο.ΥΓ στο είπα χοντρά για να καταλάβεις..
Είμαι της γνώμης το καλό πράγμα το παίρνεις μια φορα, αντί να πάρεις δύο τρία και να μην μηνεις ευχαριστημένος και να ξοδεψεις τα ίδια λευτα. Τα ματιά μας αξίζουν πολύ περισσότερο.Μια πολύ καλή επιλογή αλλά αρκετά αλμυρή είναι τα παρακάτω OAKLEY Radarlock XL Photochromic
Μεγάλο μέγεθος, φωτοχρωμικός φακός που προσαρμόζεται στις συνθήκες ηλιοφάνειας , διάφανος το πρωί στις μαύρες και σιγά σιγά προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλιοφάνεια... πολύ καθαρό πλαστικό που δεν κουράζει με πολύωρη χρήση, με τρύπες στο φακό για δημιουργία ρευματος αέρα και αποφυγή θαμπώματος ...
Ολα μια χαρά απλά τα 220 ευρουλάκια είναι το πρόβλημα !! .xm.
Τα c-mask? ή τα c-mask 2?είχα τα castellani c-mask τα οποία έδωσα γιατί ακριβώς στο κέντρο ανάμεσα στα μάτια μου δημιουργούσαν ζάλη
Δεν τα ´χα προσέξει αυτά... Πολύ καλοί φαίνονται οι φακοί με κρύσταλλο Carl Zeiss και όχι πλαστικό ....
Γεράσιμε, σε ποιο κατάστημα θα τα δεις live ?? είδα καλά τα 340 για το σετάκι ??
Η διαφορά μεταξύ τους ειναι μόνο στο σκελετό ή αλλάζει και το το μέγεθος των φακών ??
Παύλο , τι χρώματα φακών είχες διαλέξει για κυνηγετική χρήση ??