Στα 24 μου εβαλα γιαλια, κυριως λογω της δουλειας.
Δυστυχως φακους δεν δεχετε το ματι μου γιατι στεγνωνει πανευκολα και καποιοι που δοκιμασα ειδικα για να πηγαινω κυνηγι και να μην χρειαζετε να τα καυθαριζω καθε τοσο απο την θολουρα με βασανιζαν περισσοτερο απ οτι να με εξυπηρετουν.
πριν μερικα χρονια αγορασα απο Ελλαδα, ενα ειδικο γυαλι πιστοποιημενο για αντοχη απο καποια πολυ εξηπηρετικη εταιρεια.
Νομιζω ηταν γυρω στα 50-70 ευρω με τους ανταλαξιμους χρωματιστους φακους και το ειδικο σετακι για να βαζεις φακους μυωπιας.
Εφτιαξα και τους φακους........αλλα δυστυχως ηταν πολυ αβολα και κουραστικα και ετσι ουσιαστικα πεταξα τα χρηματα.
Χωρις το σετακι γιαφακους μυωπιας ηταν μια χαρα.Απλα με αυτο δεν υπηρχε καθολου κενο μεταξυ ματιου και φακου και δεν το αντεχες.
Οποταν δυστυχως δεν μπορω να προστατεψω τα ματια μου και να κυνηγησω κιολας.
Και ειδικα εκεινη η θολουρα στην δυσκολη φαση του τρεξιματος σε καποια οχι καιρια βολη, η για να βρεθεις στο σωστο μερος, μου την σπαει στα νευρα!!!
Εχω χασει λαγο πανω στην φαση που δεν εβλεπα καθολου, τα βγαζω για να τα καθαριζω και να εχω οπτικο πεδιο και πετιετε πριν τα σκυλια εκεινη ακριβως την στιγμη....