Καλοοοοοο ....... στα περιπτεραΚαι που θα την βρείς;
Καλοοοοοο ....... στα περιπτεραΚαι που θα την βρείς;
σε οποιοδηποτε σκοπευτηριο της ελλαδας σε οποιοδηποτε αθλημα ριχνειςΔημητρη με την αδεια πας σε οποιο σκοπ θελεις ?
Ευριπιδη μπορεις να αναφερεις την διαδικασια ?παιδια το εχουμε ξαναπει. το δελτιο ειναι απολυτως απαραιτητο για να μην παιζεται ο κωτσος σας καθε φορα που βγαζετε τ οπλο εκτος σεζον. και ναι με το δελτιο σκοπευτη πατε σε οποιο σκοπ. θελετε. ζητηστε να σας κανουν μια εκπτωση για κυνηγους. εμενα μου επισσε φετος μαζι με το γιατρο 50 ευρα. κανονικα ουτε sporting δε μπορειτε να παιζετε χωρις δελτιο. αν βρω καποιον την κυριακη απανω θα του ζητησω να μου δωσει το σχετικο εγγραφο να δημοσιευσω. παντως το δελτιο σκοπευτη εινσι πρωτιστως για δικη μας προστασια
Αμα σε πιασουν θα τοθς πεις πως πας το οπλο στον οπλουργο σου για καποια επιδιορθωσηΦωτη ουτε εμενα μου ζητησαν καν το δελτιο και ας ειχα παει πρωτη φ
Και απαντω....ειναι το γνωστο που καταστρεφει την ελλαδα χρονια τωρα !!!
Ολα ισχυουν και τιποτα δεν ισχυει...μπου@@@@ο..!!!!
Μ'αρεσεις...Δεν πάμε όσοι δεν έχουμε σκοπευτική ταυτότητα για ενα group buy σε έναν σύλλογο να ξεμπερδευουμε;
Ευχαριστω..ευχαριστως αργυρη. παιρνεις απο το συλλογο που θες να γραφτεις 3 χαρτια πιυ θα σου δωσουν αυτοι + το δελτιο που θα σου υπογραψει ο γιατρος και 4 φωτογραφιες μικρες. θεωρεις το δελτιο υγειας στο γιατρο υπογραφεις σ ενα κεπ μια υπευθυνη δηλωση που σου δινει ο συλλογος οτι δεν εχεις υπαρξει σλλου αθλητης κι αλλο ενα χαρτι με τα στοιχεια σου + φωτοτυπια ταυτοτητας. μολις τελειωσεις τα χαρτια τα πας στο συλλογο τα στελνουν στην ομοσπονδια και σε περιπου 20 -30 μερες ερχεται η ταυτοτητα η οποια θελει νομιζω ανανεωση καθε χρονο
Τοσο ειναι και η βλακεια που εχει ανοιξει στο σχιστο!Υπολογίστε και μια εγγραφή, μαξ. 50 ευρώ
Ίσως για περισσότερα άτομα να είναι τόσο - κάτι τιςΤοσο ειναι και η βλακεια που εχει ανοιξει στο σχιστο!
Για εναν που ρωτησα μου ειπε 50€ τωρα απο κει και περα δεν ξερωΊσως για περισσότερα άτομα να είναι τόσο - κάτι τις
δηλαδή Αρη τι διαφορετικο εχει σαν σκοπευτικο αθλημα το compack sporting στο οποιο γινεται πανελληνιο και περιφερειακο πρωταθλημα και στο οποιο η εθνικη μας ομαδα παιζει σημερα στο παγκοσμιο πρωταθλημα που γινεται στην Ιταλια από το τραπ και το σκητ τα λεγομενα και ολυμπιακα αθλήματα στα οποια είναι απαραιτητη η σκοπευτικη ταυτοτητα ?? καποια στιγμη πρεπει να φυγει από το σπορτινγκ η ρετσινια ελα φιλε χαλαρο και χαβαλετζιδικο , καμια σχεση , ακρως σκοπευτικο και τεχνικο σκοπευτικο αθλημα, και για τους πονηρους που λενε δεν είναι ολυμπιακο να τους λες δεν θελει η FITASK να μπει στην ISSF , για ποιο λογο ??? Είναι πολλα τα λεφτα Αρη , με λιγα λογια , παντου και παντα σκοπευτικη ταυτοτητα , η συμμετοχη σε οποιοδήποτε αγωνα που διοργανωνει η ΣΚΟΕ απαιτει σαν πρωτο εφοδιο το ανανεωμενο σκοπευτικο δελτιοΕμεις εξεταζουμε το δευτερο, αν καποιος εχει καποια παραθεση γραπτη κ επισημη οτι ειναι απαραιτητο το δελτιο σκοπευτη κ γι αυτο το αθλημα καλο ειναι να το παραθεσει...