Εγω πλέον δεν λέω τίποτα αν δεν δω το πουλί ξέρω και να το πιάσω στα χέρια μου δεν πιστεύω ΤΊΠΟΤΑΚαλά είναι ... τι λες εσύ ?
Ααα περιμένω την δοκιμή σου με 6αρια σε ντενεκε
Εγω πλέον δεν λέω τίποτα αν δεν δω το πουλί ξέρω και να το πιάσω στα χέρια μου δεν πιστεύω ΤΊΠΟΤΑΚαλά είναι ... τι λες εσύ ?
Αυτό πήγα να πω... 5αρια ρίχνουν αυτοί με τις Beretta που τρυπάνε πολύ...Μην είσαι αυστηρός... Με Μ2 είχε αρχίσει τις δοκιμές.
Θύμισε του τη γιατί πάει για παροπλισμό .Μην είσαι αυστηρός... Με Μ2 είχε αρχίσει τις δοκιμές.
Είναι όντως και γω ξετρελάθηκα περισσότερο από τον ιδιοκτήτη του όταν είδα τι έκανε και πως το έκανεΕίναι δύναμη ο Ρούντολφ
Ρε τζον δε καταλαβες ακομα γτ γινετε αυτο τα μαζεβεις και ξαναγεμιζεις αχαχαχαχαχΟυιιιιιιιι αρε ούλα απαν κουλλμενααρε μήπους δεν σκουτων σταληθεια
Σιγά μην σκίσει κανένα καλσόν ο Ρούντολφ... Μόνο μ2 λέμε...Είναι όντως και γω ξετρελάθηκα περισσότερο από τον ιδιοκτήτη του όταν είδα τι έκανε και πως το έκανε
Αναρρώνω, δεν σε έχω ξεχάσει ...Ααα περιμένω την δοκιμή σου με 6αρια σε ντενεκε
Σωστός ... 4άρι δεν είχα και έριξα #4 usa = #3 ιταλικόΜπακαλιστικος τρόπος αλλά δουλεύει... Τενεκές λαδιού καινούργιος στα 40 μέτρα... Αν το 4αρι τον τρυπάει καλά στην μια πλευρά θα σκοτώνει πολύ καλά, είναι το μεταίχμιο αυτή η απόσταση... Μιλάω για μολύβδινα δίχως μπαφερ...
Στα ατσάλινα δεν έχει χρησιμότητα αυτή η δοκιμή, κ στα 60 μέτρα μπορεί να τον περάσουν πάντα πάντα αποτέλεσμα της σκληρότητας που έχουν...
Επί εποχές ΠΑΣΟΚ δουλεύαμε καταλόγους...
Δοχείο κατάλληλο για τεστ διατρισης, εφόσον πρωτα καταναλωθεί το περιεχόμενο του(φουλπρουφ)Σωστός ... 4άρι δεν είχα και έριξα #4 usa = #3 ιταλικό
View attachment 62739
View attachment 62740
View attachment 62741
Ειδες το μπενελλι ΤΡΟΥΠΑ γερο μουΣε έχω έτοιμο
Gamebore #5 30m full
View attachment 62743
View attachment 62744
View attachment 62745
Rem express #6 30m full
View attachment 62746
View attachment 62747
Έχω και πιο χάλια ... συνεχίζεται ... αν έχω κάνα μήνυμα ακόμα.
Γουάι ρε ιεροσυλε 30 μιτερςΣε έχω έτοιμο
Gamebore #5 30m full
View attachment 62743
View attachment 62744
View attachment 62745
Rem express #6 30m full
View attachment 62746
View attachment 62747
Έχω και πιο χάλια ... συνεχίζεται ... αν έχω κάνα μήνυμα ακόμα.
Μ2Γουάι ρε ιεροσυλε 30 μιτερς
Nαι ... Gamebore καλό.
Στα πόσα να ρίξω ρε μάστορα ?Γουάι ρε ιεροσυλε 30 μιτερς
Τα'χουμε πει. Σκοτώνει μακριά.Nαι ... Gamebore καλό.
Η σκληρότητα των σκαγιών είναι το παν ...
Βάλε κάνα τενεκέ κι άσε τα τσάγια