Εσύ γράψε πιρούνι κοψιδι τζατζίκι.Τι μαρτυρησε; Εγώ δεν κατάλαβα τπτ με το κίνηση επώμιση συγχρονισμός.
Εσύ γράψε πιρούνι κοψιδι τζατζίκι.Τι μαρτυρησε; Εγώ δεν κατάλαβα τπτ με το κίνηση επώμιση συγχρονισμός.
Τι μαρτυρησε; Εγώ δεν κατάλαβα τπτ με το κίνηση επώμιση συγχρονισμός.
Κ μπιφτέκα πρόβειαΕσύ γράψε πιρούνι κοψιδι τζατζίκι.
Εδώ μιλάμε για έρωτα όχι αστεία.Το εγραψα ποιο πανω Στελαρα μου.
Εαν δεν στα δειξει δασκαλος...μονος δεν τα βρισκεις ποτε φιλε!!
Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι τα επιχαλκωμενα έχουν μεγαλύτερη διάτρηση από τα επινικελωμενα........
Ε ρε τι έχει να γίνει στη Σάμο... Τα πετούμενα θα δυστυχισουν κ το τετράποδο θα υποφέρει από εδώ κ πέρα....Εδω εχεις και δικιο...Ειναι αυτο που εγραψα εχθες..τα τεχνικα μυστικα
της επωμισης και της σκοπευσης...αν δεν στα δειξει δασκαλος
τον κωλο σου να χτυπας κατω δεν τα βρισκεις...!!!
Θα τους κόψει τον σπόρο τώρα.Ε ρε τι έχει να γίνει στη Σάμο... Τα πετούμενα θα δυστυχισουν κ το τετράποδο θα υποφέρει από εδώ κ πέρα....
Φιλαρα μου...εχασες το ρεσιταλ εχθες...Που να με εβλεπες να σπαω
ντουμπλεδες χωρις να χανω τουφεκια...!!!
Και το σωστο ειναι 19/20 γιατι στο ενα δισκακι δεν εριξα τουφεκια...
αργησα να το δω και το αφησα..
Το ποιο ωραιο...το χαμογελο του leo να φτανει μεχρι τα αυτια του..
και ο Βασιλης-900-να μην πιστευει στα ματια του !!!
Τι να κόψει που δεν πετάει ούτε σπουργίτι λέμε.Θα τους κόψει τον σπόρο τώρα.
Όταν ψάχνεις στον παράδεισο της πέρδικας και του λαγού κοτσύφια αυτά παθαίνεις...Τι να κόψει που δεν πετάει ούτε σπουργίτι λέμε.
Κάναμε αρκετά χιλιόμετρα πάνω κάτω σε πολύ ωραία μέρη κ δεν είδα ούτε κοτσυφα φίλε...
Στέλιο, τα ίδια παθαίνω και 'γω φίλε, βεβαίως βεβαίως...!!!Είχαμε τέτοιο καλό δάσκαλο κ δεν το ξέραμε;;;;;
Θα πάω κ εγώ.... Δεν είναι κρίμα να χάνω +-5 τσίχλες στις 100;;;;
Μπορεί να φταίνε κ τα φυσιγγια βεβαίως βεβαίως...!!!!
Μπράβο φίλε μου πολύ χαίρομαι για σένα. Είναι ωραία ζουρλια και το σκοπευτήριο. Μακάρι να μπορούσαμε να πηγαίναμε συχνά. Πάντα επιτυχίες σου εύχομαι από εδώ και πέρα.
υ.γ. αυτός ο @gvp9000 πρέπει να είναι μεγάλη μαφία
Είχαμε τέτοιο καλό δάσκαλο κ δεν το ξέραμε;;;;;
Ο Δασκαλος πολυ ψαγμενος με τα οπλα φιλε...Οτι λεει δεν ειναι τυχαιο!!!
Ξέρει λίγο εεε??Ο Δασκαλος πολυ ψαγμενος με τα οπλα φιλε...Οτι λεει δεν ειναι τυχαιο!!!
Ανωμαλιαρηδες!!!Το ξέρω φίλε μου. Άμα θέλω να ρωτήσω τίποτα περίεργο τον δάσκαλο θα πάρω τηλ. Θα το έχει δοκιμάσει στάνταρ
Ξέρει λίγο εεε??
Εχασα.Φιλαρα μου...εχασες το ρεσιταλ εχθες...Που να με εβλεπες να σπαω
ντουμπλεδες χωρις να χανω τουφεκια...!!!
Και το σωστο ειναι 19/20 γιατι στο ενα δισκακι δεν εριξα τουφεκια...
αργησα να το δω και το αφησα..
Το ποιο ωραιο...το χαμογελο του leo να φτανει μεχρι τα αυτια του..
και ο Βασιλης-900-να μην πιστευει στα ματια του !!!
αν ολα εχουν την ιδια διαμετρο, τοτε δεν εχουν το ιδιο βαρος.Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι τα επιχαλκωμενα έχουν μεγαλύτερη διάτρηση από τα επινικελωμενα........