Εχασα.
Δεν μπόρεσα να ερθω.
Το σκοπευτήριο σαν χωρος σου άρεσε?Εντυπώσεις.
Θέλουν καλύτερη ρύθμιση οι μηχανές του Ναυπλιωτη ρε φίλε τι να λέμε...Στέλιο, τα ίδια παθαίνω και 'γω φίλε, βεβαίως βεβαίως...!!!
Οταν σμιξαμε και οι τρεις....Ο Βασιλης900 μιλαμε για πολυ καλο τουφεκι..Δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο !!!
Πηγα ποιο νωρις απο τον δασκαλο...Εβλεπα καποιους σκοπευταραδες
και ελεγα μεσα μου..που πας ρε Νικο ξυπολητος στα αγκαθια??
Με αποκορυφωμα...ενα γεροντακι να ριχνει ΤΡΑΠ και ΣΚΗΤ...και οταν
εκατσε και πιασαμε κουβεντα μου ειπε οτι ηταν 88 χρονων !!!
Τοτε πηρα λιγο κουραγιο...ειπα μεσα μου..οκ βρε εχεις μερικα χρονια
ακομα...κατι θα μαθεις!!
Σκεψου ποσο σοκαρισμενος ημουν .....οταν ειδα τον Βασιλη 900 δεν τον γνωρισα..
Οταν σμιξαμε και οι τρεις....Ο Βασιλης900 μιλαμε για πολυ καλο τουφεκι..
Τα 22-23στα 25 τα εχει χωρις δευτερη κουβεντα...!!!
Πρωτη πουλα δικη μου..προθερμανση...και ο δασκαλος να με διορθωνει
συνεχεια..!!
Δευτερη πουλα εντατικη προπονηση σε μια τροχια για να 'πιασω' αυτα που μου ελεγε ο δασκαλος!!
Στην 3τη πουλα...κεντησα φιλε!!!
Τοσο απλα...οταν εχεις τον leo διπλα σου!!!
αν ολα εχουν την ιδια διαμετρο, τοτε δεν εχουν το ιδιο βαρος.
Μολύβδινο - βαρυτερο
επιχαλκωμενο - λιγοτερο βαρυ
Επινικελωμενο - το ελαφρυτερο απο ολα.
Έχουν όμως την ίδια διάμετρο ??? Δεν ξέρω τι ακριβώς διαδικασία ακολουθείται στην επιχάλκωση & επινικέλωση των σκαγιών, αλλά η λογική (μου) λέει ότι ξεκινούν από μολύβδινα του ίδιου νούμερου. Δηλαδή, για να φτιάξουν επινικελωμένα Νο.6 για παραδειγμα, θεωρώ ότι ξεκινούν από μολύβδινα Νο.6 πάλι, κι όχι μικρότερα, ούτε αφαιρούν επιφανειακό στρώμα μολύβδου απ' το σκάγι (πώς να το αφαιρέσουν) !!!Όσες πιο πολλές επιμεταλλώσεις τόσο λιγότερος μόλυβδος.Αν και τα επινικελωμενα κερδίζουν σε λιγότερη παραμόρφωση.
Πάλι τα ίδια έβγαλες ... Θα τον κουφάνεις τον @Alex76 ...Εχεις δικιο καπτεν!! Πολυ αισθητες θα ελεγα...
Καθε εκατοστο στο + - της αποστασης ειναι σημαντικο για την διατρηση.
Στην προηγουμενη δοκιμη με το ιδια φυσιγγια και τσοκ στα 32 μετρα
τα αποτελεσματα εντελως διαφορετικα απο τα χθεσινα στα 35 μετρα!!!
Κικς ΙΜ 35 μετρα σκαγια Ν8,5 = 35 φυλλα -κολλες Α4
3* μαμα τσοκ 35 μετρα σκαγια Ν8,5 = 35 φυλλα - κολλες Α4.
Φωτο οταν μπορεσει καποιος φιλος παλικαρια.
Τέτοια τρύπα το 7αρι?Η τουφεκια ειναι με το ταπεινο Kicks buck kickerView attachment 63857
Καλημέρα Λεωνίδα! ... ...Πολύ ενδιαφέρον αλλά εγείρει ερωτήματα.
Πρώτον, πώς δικαιολογείται η τεράστια διαφορά διάτρησης ανάμεσα σε επιμεταλλωμένα σκάγια ίδιας σκληρότητας;
Δεύτερον, εάν το επιχαλκωκενο διατηρεί καλύτερη σφαιρικότητα (βασικός παράγοντας διάτρησης) τότε γιατί έχει πιο αραιή συγκέντρωση; Και φυσικά και το αντίστροφο για το επινικελωμενο.
Τρίτον, ποια είναι η πηγή από όπου προκύπτει ο πίνακας;
Τι εχει η τρυπα δηλαδη?Τέτοια τρύπα το 7αρι?
Είναι μαύρηΤι εχει η τρυπα δηλαδη?
MB36 νο7 ειναι του ΡουμελιωτηΕίναι μαύρη
Καλημέρα Λεωνίδα! ... ...
Είναι από άρθο έγκριτου αρθρογράφου, διασταυρωμένο με άλλες πήγες εξίσου αξιόπιστες (για μένα) που έβρισκα κατά καιρούς (κυρίως ξενόγλωσσές πηγές), δεν είναι δικό μου ( παρά μόνον η κατασκευή του πίνακα ) ...
Για τις διαφορές , αν δεν κάνω λάθος το επιχαλκωμένα πρώτα επινικελώνεται με μια μικρή στρώση και μετά επιχαλκώνεται ... αν αυτό μπορεί να βοηθήσει...
Προσωπικά πιστεύω, ότι ο πίνακας ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα , αλλά δεν είναι απόλυτος...
Τι δοσολογια έχει αυτό;MB36 νο7 ειναι του Ρουμελιωτη
Δεν ξερω Στελιο νομιζω 2 η 2+Τι δοσολογια έχει αυτό;
Ε, ναι. Δεν εξηγείται αλλιώς.Θέλουν καλύτερη ρύθμιση οι μηχανές του Ναυπλιωτη ρε φίλε τι να λέμε...
Εξαρτάται. Πότε αναχωρείς για το νησί ;;;; Θα σου πρότεινα να πάμε το Σάββατο, αλλά ένας φίλος με απειλεί ότι πριν τις 4 το πρωί δεν θα με αφήσει να φύγω . Οπότε όπως καταλαβαίνεις μετά από κρεπαλη δεν θα πετυχαίνω ούτε γάιδαρο σταματημένοΚαλα...''τραγουδα''....Δεν εχω λογους να πω ψεματα...
Ωστοσο μεχρι να φυγω...σε καποιο σκοπευτηριο θα σμιξουμε....φιλε!!
Εξαρτάται. Πότε αναχωρείς για το νησί ;;;;
Πάλι σουρωτήρι τον έκανες τον τενεκέ. Πώς γίνεται αυτό;Η τουφεκια ειναι με το ταπεινο Kicks buck kickerView attachment 63857
Βρε σεις τα έχουμε γράψει 500 φορές.Και εμένα. Προσωπικά δεν το πιστεύω ότι ισχύει αυτό