gvp9000
Banned
Αυτά είναι 2 ίδια φυσίγγια ή το ίδιο μπρος πίσω ;
Δεν φαίνεται μπρος πίσω
Αυτά είναι 2 ίδια φυσίγγια ή το ίδιο μπρος πίσω ;
Μπροστά πίσωΑυτά είναι 2 ίδια φυσίγγια ή το ίδιο μπρος πίσω ;
Δεν φαίνεται μπρος πίσω
Εμενα με εκοψε το κρύοΕγώ τα είχα φουσκώσει λίγο και είχε κανά 15⁰...Ακόμα βουιζει το κεφάλι..
Από τα νούμερα που βλέπεις υπολόγισε 1 νούμερο κάτω σε ιταλικά.
Τι μας νοιάζει εμάς ο Ιταλός εδω εριξα ιστορίαΑπό τα νούμερα που βλέπεις υπολόγισε 1 νούμερο κάτω σε ιταλικά.
Το φυσίγγι παίζει τον κρίσιμο ρόλο ...
Οι διαφορές στα όπλα είναι πολύ δυσδιάκριτες για εμένα ... για άλλους μπορεί να είναι οφθαλμοφανείς.
H μοναδική συμβουλή που μούδωσε ο Ιταλός καθηγητής μου (σπούδασα εκεί ) ήτανΤι μας νοιάζει εμάς ο Ιταλός εδω εριξα ιστορία
Συμφωνώ ... εξάλλου έχουν γίνει πολλά πειράματα.Οσον αφορα το μηκος της καννης....στο βλητικο κομματι δεν εχει καμια διαφορα....αλλα στις ταχυτητες
παντα η μακρυτερη βγαζει μεγαλυτερες.....Αυτο το λεει ο ταχογραφος οχι εγω φιλε !!!
Εγώ Λευτέρη δεν έχω δει να μειώνεται ποτέ η ταχύτητα σε σχέση το μήκος της κάννης με τον στενό αυλό! Απεναντίας θα έλεγα ότι όσο στενότερος τόσο πιο πολλά γκάζια μου έχει δώσει. Αυτό μέχρι 76εκ.Αν είναι στενός αυλός κάτω από 18,4 με τα περισσότερα φυσίγγια μία κάνη 76αρα θα βγάζει μικρότερη ταχύτητα από μία 65αρα. Με αυλό 18,5 και πάνω όσο μακρύτερη τόσο μεγαλύτερες ταχύτητες, αλλά οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες.
Βάρα κανένα χαρτί και κάνα τενεκέ να δούμε τι κάνει ...Συμφωνώ ... εξάλλου έχουν γίνει πολλά πειράματα.
Προσέχουμε όμως γιατί η μεγαλύτερη ταχύτητα στομίου από μόνη της δεν λέει "την αλήθεια".
Εμείς (μερικοί) πάντως, θα πηγαίνουμε στα παπιά, με σιδεριάδες 76 cm κάνες και στάνταρ φουλ τσοκ.
Θα βαρέσω Βασίλη. Μόλις λήξει το υδρόβιο. Είχα γράψει και παλιότερα, θέλω να τα ρίξω και τα 3 στο χαρτί. Benelli 121 sl80, με 71 εκ. στάνταρντ φουλ, την Auto 5 με 76 εκ στάνταρντ φουλ και την 1187 .ε 71 εκ φουλ. Από περιέργεια και μόνο. Τα υπόλοιπα που λέμε..., είναι για πλάκα και χαβαλέ.Βάρα κανένα χαρτί να δούμε τι κάνει ...
Εννοείται ...Τα υπόλοιπα που λέμε..., είναι για πλάκα και χαβαλέ.
Μετρησες ταχύτητες ίδια μέρα, ίδια φυσιγγια με ίδιο όπλο με δύο κάνες με ίδιες θαλάμες, με μόνη διαφορά το μήκος κάνης ;Εγώ Λευτέρη δεν έχω δει να μειώνεται ποτέ η ταχύτητα σε σχέση το μήκος της κάννης με τον στενό αυλό! Απεναντίας θα έλεγα ότι όσο στενότερος τόσο πιο πολλά γκάζια μου έχει δώσει. Αυτό μέχρι 76εκ.
H μοναδική συμβουλή που μούδωσε ο Ιταλός καθηγητής μου (σπούδασα εκεί ) ήταν
'' Ποτέ να μήν τα δείχνεις όλα του άλλου .Να κρατάς κάτι πίσω ...''
Αυτή είναι πιστεύω η νοοτροπία σε πολύ κόσμο .
Ναι Λευτέρη. Και πάντα όταν χρησιμοποιώ αυτό το τουφέκι μου βγάζει μεγαλύτερες αρχικές.Μετρησες ταχύτητες ίδια μέρα, ίδια φυσιγγια με ίδιο όπλο με δύο κάνες με ίδιες θαλάμες, με μόνη διαφορά το μήκος κάνης ;
Ιταλός μαφιόζος μασκαράςΠιστευω οτι ειναι λαθος ο καθηγητης....
Και απορια μου ειναι....το ιδιο εκανε και με τους μαθητες του ??
100%Πιστευω οτι ειναι λαθος ο καθηγητης....
Και απορια μου ειναι....το ιδιο εκανε και με τους μαθητες του ??