Δοκιμές διάτρησης

• Thread starter Thread starter leo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
αυτο ειναι το μυστικό γκαζι αντίβαρο 2++ σκληρό σκάγι απο 1 και κατω 36 37 γρ μεσα στο κιαθιο ολα και σκοτώνει και στα 37 μ μην σου πω!!
Πόσο σίγουρος είσαι γι'αυτό που λες?! Το έχεις ψάξει περισσότερο?

Φίλε μου το καλύτερα γράφεται με "υ" οχι με "η" . Απ'οτι βλέπω οι γνώσεις σου στην ιδιογόμωση ειναι ίδιες με την ορθογραφία σου.

Πολυ επιθετικα μας μπηκες στο φορουμ.....αν και δεν ειμαι διαχειριστης...οφειλω να σου το πω !!!

Πολυ επιθετικα μας μπηκες στο φορουμ.....αν και δεν ειμαι διαχειριστης...οφειλω να σου το πω !!!
Καλησπέρα Νίκο. Όντως ήταν λίγο απότομος ο τρόπος μου προς τον φίλο απλώς παρακολουθώ καιρό το φόρουμ ως guest και διαβάζω μερικά πράγματα τα οποία είναι τραβηγμένα και ενδεχομένως επικίνδυνα από μερικούς ανεύθυνους, ειδικά στο θέμα της ιδιογομωσης.

Καλησπέρα Νίκο. Όντως ήταν λίγο απότομος ο τρόπος μου προς τον φίλο απλώς παρακολουθώ καιρό το φόρουμ ως guest και διαβάζω μερικά πράγματα τα οποία είναι τραβηγμένα και ενδεχομένως επικίνδυνα από μερικούς ανεύθυνους, ειδικά στο θέμα της ιδιογομωσης.
Εδώ είμαστε,να διορθώσουμε ο ένας τον άλλο ,ώστε να υπάρξει πρόοδος...Καλώς ήρθες !

Αυτο δεν σημαινει οτι μπορεις να μειωνεις τους αλλους !!!
Αλλωστε γνωμες ανταλασσουμε και παντα καλοπροαιρετα....
Οφειλα να στο πω...γιατι εαν συνεχιζες με αυτην την νοοτροπια....σε δυο ημερες θα εισουν εκτος !!
Ελευθερα να λες την γνωμη σου σεβομενος τους αλλους !!

Εδώ είμαστε,να διορθώσουμε ο ένας τον άλλο ,ώστε να υπάρξει πρόοδος...Καλώς ήρθες !
Καλώς σας βρήκα! Αυτός είναι και ο λόγος που έκανα εγγραφή ώστε να ανταλλάξω απόψεις μεταξύ σας και κυρίως να γλιτώσουμε καμιά κάννη από μερικούς μερικούς!

Καλώς σας βρήκα! Αυτός είναι και ο λόγος που έκανα εγγραφή ώστε να ανταλλάξω απόψεις μεταξύ σας και κυρίως να γλιτώσουμε καμιά κάννη από μερικούς μερικούς!
να σαι καλα ρε φιλε που γράφτηκες να γλιτώσει καμια καννη οπως λες ειχα αρχισει να ανησυχώ !!!

Φίλε μου το καλύτερα γράφεται με "υ" οχι με "η" . Απ'οτι βλέπω οι γνώσεις σου στην ιδιογόμωση ειναι ίδιες με την ορθογραφία σου.
Με το να είσαι αγενής, δεν κερδίζεις τίποτα. Όσες γνώσεις και να έχεις στην ιδιογομωση.
Υ.Γ
Λείπουν τόνοι στο "οτι" και στο "ειναι".

Back