Καινούριους μαθητές.Δεν το πιστεύω ότι δεν το 'πιασες.
Δίδαξες όλα τα μυστικά της σκοπευτικής τέχνης-->δεν κράτησες κάτι για τον εαυτό σου που έλεγε ο ιταλός-->τώρα τι θα διδάξεις;
Καινούριους μαθητές.Δεν το πιστεύω ότι δεν το 'πιασες.
Δίδαξες όλα τα μυστικά της σκοπευτικής τέχνης-->δεν κράτησες κάτι για τον εαυτό σου που έλεγε ο ιταλός-->τώρα τι θα διδάξεις;
Αυτό μου διέφυγε.Καινούριους μαθητές.
Πόσο σίγουρος είσαι γι'αυτό που λες?! Το έχεις ψάξει περισσότερο?αυτο ειναι το μυστικό γκαζι αντίβαρο 2++ σκληρό σκάγι απο 1 και κατω 36 37 γρ μεσα στο κιαθιο ολα και σκοτώνει και στα 37 μ μην σου πω!!
οχι εσυ εχεις καμια καλητερη ιδεα?Πόσο σίγουρος είσαι γι'αυτό που λες?! Το έχεις ψάξει περισσότερο?
Φίλε μου το καλύτερα γράφεται με "υ" οχι με "η" . Απ'οτι βλέπω οι γνώσεις σου στην ιδιογόμωση ειναι ίδιες με την ορθογραφία σου.οχι εσυ εχεις καμια καλητερη ιδεα?
Ευχαριστώ για τις διορθώσεις.Φίλε μου το καλύτερα γράφεται με "υ" οχι με "η" . Απ'οτι βλέπω οι γνώσεις σου στην ιδιογόμωση ειναι ίδιες με την ορθογραφία σου.
Φίλε μου το καλύτερα γράφεται με "υ" οχι με "η" . Απ'οτι βλέπω οι γνώσεις σου στην ιδιογόμωση ειναι ίδιες με την ορθογραφία σου.
Το καλύτερα είναι η παλιά γραφή του καλλίτερα...Τι σημασία έχει;Φίλε μου το καλύτερα γράφεται με "υ" οχι με "η" . Απ'οτι βλέπω οι γνώσεις σου στην ιδιογόμωση ειναι ίδιες με την ορθογραφία σου.
Καλησπέρα Νίκο. Όντως ήταν λίγο απότομος ο τρόπος μου προς τον φίλο απλώς παρακολουθώ καιρό το φόρουμ ως guest και διαβάζω μερικά πράγματα τα οποία είναι τραβηγμένα και ενδεχομένως επικίνδυνα από μερικούς ανεύθυνους, ειδικά στο θέμα της ιδιογομωσης.Πολυ επιθετικα μας μπηκες στο φορουμ.....αν και δεν ειμαι διαχειριστης...οφειλω να σου το πω !!!
Εδώ είμαστε,να διορθώσουμε ο ένας τον άλλο ,ώστε να υπάρξει πρόοδος...Καλώς ήρθες !Καλησπέρα Νίκο. Όντως ήταν λίγο απότομος ο τρόπος μου προς τον φίλο απλώς παρακολουθώ καιρό το φόρουμ ως guest και διαβάζω μερικά πράγματα τα οποία είναι τραβηγμένα και ενδεχομένως επικίνδυνα από μερικούς ανεύθυνους, ειδικά στο θέμα της ιδιογομωσης.
Καλησπέρα Νίκο. Όντως ήταν λίγο απότομος ο τρόπος μου προς τον φίλο απλώς παρακολουθώ καιρό το φόρουμ ως guest και διαβάζω μερικά πράγματα τα οποία είναι τραβηγμένα και ενδεχομένως επικίνδυνα από μερικούς ανεύθυνους, ειδικά στο θέμα της ιδιογομωσης.
Καλώς σας βρήκα! Αυτός είναι και ο λόγος που έκανα εγγραφή ώστε να ανταλλάξω απόψεις μεταξύ σας και κυρίως να γλιτώσουμε καμιά κάννη από μερικούς μερικούς!Εδώ είμαστε,να διορθώσουμε ο ένας τον άλλο ,ώστε να υπάρξει πρόοδος...Καλώς ήρθες !
να σαι καλα ρε φιλε που γράφτηκες να γλιτώσει καμια καννη οπως λες ειχα αρχισει να ανησυχώ !!!Καλώς σας βρήκα! Αυτός είναι και ο λόγος που έκανα εγγραφή ώστε να ανταλλάξω απόψεις μεταξύ σας και κυρίως να γλιτώσουμε καμιά κάννη από μερικούς μερικούς!
Αν θες ,μας λες δυο λόγια...Καλώς σας βρήκα! Αυτός είναι και ο λόγος που έκανα εγγραφή ώστε να ανταλλάξω απόψεις μεταξύ σας και κυρίως να γλιτώσουμε καμιά κάννη από μερικούς μερικούς!
Μήπως έχετε πλαστικά πέη σε προσιτές τιμές;Προφυλακτικααά... Λιπαντικααά...
ΣαμπρελαΜήπως έχετε πλαστικά πέη σε προσιτές τιμές;
Δεν λέει. Όσο και να την φουσκώσεις, σαν ψωλή παππού θα είναι.Σαμπρελα
Με το να είσαι αγενής, δεν κερδίζεις τίποτα. Όσες γνώσεις και να έχεις στην ιδιογομωση.Φίλε μου το καλύτερα γράφεται με "υ" οχι με "η" . Απ'οτι βλέπω οι γνώσεις σου στην ιδιογόμωση ειναι ίδιες με την ορθογραφία σου.