Δοκιμές διάτρησης

• Thread starter Thread starter leo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
και θα καταλαβετε και ποσο αθυροστομος ειμαι !!!
Το ξέρουμε αυτό ... τίποτα καινούργιο πες μας 🤣

Εδώ που τα λέμε έχει δίκιο ο κος Νίκος, οι δοκιμές είναι τρομερά κουραστικές.
Έχουν φασαρία ...

εχω φορτώσει όλα τα πράγματα. τα έχω στήσει όλα κομπλέ και βλέπω ότι έχω ξεχάσει να πάρω τα χαρτόνια
Βάλε καμία να δούμε ντε

μην χαλιέσαι φίλε μου για κανέναν. πάντα θα υπάρχει αυτος ο ένας που θα πει την εξυπνάδα του. έχεις τόσους άλλους φίλους εδώ μέσα που δεν αξίζει να ασχολείσαι με πικρόχολα σχόλια. Και για να αλλαξουμε θεμα, σε καταλαβαίνω απόλυτα για τις δοκιμες. θέλουν κόπο και χρόνο. όποιος κάνει το ξέρει και αναγνωρίζει τον κόπο του άλλου. εδώ στις φώτο εχω φορτώσει όλα τα πράγματα. τα έχω στήσει όλα κομπλέ και βλέπω ότι έχω ξεχάσει να πάρω τα χαρτόνια .hair.

View attachment 68141
View attachment 68142
Να διαλέξεις μέρος με μεγαλύτερη πλαγιά από πίσω
Αυτή είναι μικρή θα την φέρει όλη κάτω η browning :rolleyes:

Το ξέρουμε αυτό ... τίποτα καινούργιο πες μας 🤣

Έχουν φασαρία ...

Βάλε καμία να δούμε ντε

Εσυ με γνωρισες...με ξερεις....και ποσο αθυροστομος ειμαι....αλλα χωρις να προσβαλω τον συνομιλητη μου!!!
Το αντε .sex hard.σου....το εχω για ευχη....αλλα μπορω να το και με αλλο υφος...και να το νιωσεις...
Τα περισσοτερα παιδια δεν με ξερουν....δεν χανουν και τιποτα.....Αλλα οσους γνωρισα στην Αθηνα που
κατεβηκα.....ειλικρινα ενθουσιαστικα....και αυτοι ειναι που με κρατανε και παιρνω κουραγιο για δοκιμες...!!!

Εσυ και αν ξερεις ποση φασαρια εχουν !!!

Κανε λιγη υπομονη βρε φιλε....Θα ανεβασω φρεσκιες...Θα ριξω και το Rooster στα 50 μετρα να το δουμε!!!

Άμα δε χωράνε οι μαρκαδοροι στο jimny να φέρω μία ρεμουλκα.😃

Βρε φιλαρα....μια φορα ξεχασα τα μανταλακια που κραταω τα χαρτια στα χαρτονια....Αντε κανε δοκιμες...

Και ΑΝ δεν ειχαμε αυτην την ευλογημενη μουτζουρα στα χερια και στο αιμα μας που εκανε ανθρωπους της
πατεντας....η μερα θα πηγαινε χαμενη...!!!!

Εσυ με γνωρισες...με ξερεις....και ποσο αθυροστομος ειμαι....αλλα χωρις να προσβαλω τον συνομιλητη μου!!!
Το αντε .sex hard.σου....το εχω για ευχη....αλλα μπορω να το και με αλλο υφος...και να το νιωσεις...
Τα περισσοτερα παιδια δεν με ξερουν....δεν χανουν και τιποτα.....Αλλα οσους γνωρισα στην Αθηνα που
κατεβηκα.....ειλικρινα ενθουσιαστικα....και αυτοι ειναι που με κρατανε και παιρνω κουραγιο για δοκιμες...!!!

Κανε λιγη υπομονη βρε φιλε....Θα ανεβασω φρεσκιες...Θα ριξω και το Rooster στα 50 μετρα να το δουμε!!!
Μαζί με το ROOSTER στα 50μ ρίξε κι'αυτό που έστησες TECNA 2.00 X37 +1.5 με bior 14+ ποτήρι
Θώδη κι'άλλαξε το 686 σε CX2000

Το ROOSTER είναι με κόλλα στα σκάγια;;;

Μαζί με το ROOSTER στα 50μ ρίξε κι'αυτό που έστησες TECNA 2.00 X37 +1.5 με bior 14+ ποτήρι
Θώδη κι'άλλαξε το 686 σε CX2000

Που το εβαλα αυτο ?? Eχω χασει αυγα και καλαθια....
Το στηνω τωρα θα το κανω με Ν3 σκαγια για εχω την ιδια διαμετρο με τα σκαγια του Rooster.

Να διαλέξεις μέρος με μεγαλύτερη πλαγιά από πίσω
Αυτή είναι μικρή θα την φέρει όλη κάτω η browning :rolleyes:
Θα σκαψει τουνελ και θα βγει απεναντι????
Αργεί να γίνει η ζημιά νομίζεις;

Καλα δεν βλέπετε οτι εχω σκάψει το βουνο απ τις τουφεκιές 50 μετρα μεσα ? Με b&p και μαξους εγινε η δουλεια

20230221_170151.jpg

Back