Δοκιμές διάτρησης

• Thread starter Thread starter leo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

30μ με rws παλιό 5αρι 2* το δίκαννο το πλάγιο και ποιο πολλα σκάγια και τρύπες περισσότερες πάντα το πιστεύω ότι τα δικαννα είναι ποιο δυνατά από αυτογεμες και το έχω δει αρκετές φορές δεν είναι θέμα φυσιγγιου

Last edited:

30μ με rws παλιό 5αρι 2* το δίκαννο το πλάγιο και ποιο πολλα σκάγια και τρύπες περισσότερες πάντα το πιστεύω ότι τα δικαννα είναι ποιο δυνατά από αυτογεμες και το έχω δει αρκετές φορές δεν είναι θέμα φυσιγγιου
Θέτεις νέα στάνταρ στην διάτρηση τενεκέ.
Ωραίος.

Εκανες που εκανες ολη την ''φασαρια'' ....τον κοπο σου δεν το λυπηθηκες ???
Δεν δοκιμαζουν διατρηση στα 30 μετρα με Ν5 σκαγια Νικολα !!!
Το Ν5 στα 40+ το δοκιμαζουν φιλε !!!

Εκανες που εκανες ολη την ''φασαρια'' ....τον κοπο σου δεν το λυπηθηκες ???
Δεν δοκιμαζουν διατρηση στα 30 μετρα με Ν5 σκαγια Νικολα !!!
Το Ν5 στα 40+ το δοκιμαζουν φιλε !!!
Τι να τα κάνω τα 40ντα αφού δεν τρυπάει στα 30αντα 😂😂😂

Τι να τα κάνω τα 40ντα αφού δεν τρυπάει στα 30αντα 😂😂😂
Μαζί σου, αν τρυπήσουν στα 30 τον στήνουμε και στα 40.
Αλλά μάλλον φταίει που έχουμε πολύ ισχυρά τενεκέδια, τα ρημάδια. 😂

Ρε μπέρδεψες τα χρώματα ;
Το κόκκινο είναι οι τρύπες ή το μπλέ ;

Ο χαρχαλιας έγραφε 2* 18.2 αχρωμιοτος θα είναι σίγουρα είναι 50χρονον με μια αλεπού επανω😅😅😅 μου έριξε μακαρόνι
Ο παππούς δεν έχει κώνο, γιαυτό .yel.😂😍
Χωρίς βράχο επανω στο ντενεκι 😁😁😁
Πάντα χωρίς βράχο ούτε στιριγμένος από πίσω.

Μαζί σου, αν τρυπήσουν στα 30 τον στήνουμε και στα 40.
Αλλά μάλλον φταίει που έχουμε πολύ ισχυρά τενεκέδια, τα ρημάδια. 😂

Ρε μπέρδεψες τα χρώματα ;
Το κόκκινο είναι οι τρύπες ή το μπλέ ;
Ο παππούς δεν έχει κώνο, γιαυτό .yel.😂😍

Πάντα χωρίς βράχο ούτε στιριγμένος από πίσω.

Ναι μπέρδεψα τα χρώματα στις φωτογραφίες
Εχει 24 κόκκινες τρύπες το μπερεττα
Με 41 μπλε σημάδια
Και 48μπλε τρύπες το σιουτο με 19 κόκκινο σημάδια και για να μην είμαι ψεύτης..
Ειπα 30 πάταγα 30μ
αλλά από κάννη το gps έγραψε 28μ δεν ξέρω πόσο ακριβές είναι το gps

Το χειμώνα με 3* και -2⁰ αν θυμάμαι καλά δεν τρύπησε καμια με το ίδιο φυσίγγι

Last edited:

Ναι μπέρδεψα τα χρώματα στις φωτογραφίες
Εχει 24 κόκκινες τρύπες το μπερεττα
Με 41 μπλε σημάδια
Και 48μπλε τρύπες το σιουτο με 19 κόκκινο σημάδια και για να μην είμαι ψεύτης..
Ειπα 30 πάταγα 30μ
αλλά από κάννη το gps έγραψε 28μ δεν ξέρω πόσο ακριβές είναι το gps
Καθόλου ακριβές.
Δεν σημείωσες μια γραμμή κάτω να ρίξεις από το ίδιο σημείο ;

Το χειμώνα με 3* και -2⁰ αν θυμάμαι καλά δεν τρύπησε καμια με το ίδιο φυσίγγι
Πάρε σιούτο
😜

Μεγάλη διαφορά τον χειμώνα.

Καθόλου ακριβές.
Δεν σημείωσες μια γραμμή κάτω να ρίξεις από το ίδιο σημείο ;

Πάρε σιούτο
😜

Μεγάλη διαφορά τον χειμώνα.
Ίδια εριξα με την γριά..
Αλλα πατάγαμε 30μ
Σιγα μην πάρω σιουτο 😂😂😂 να της κάνει κονο ο φίλος 🤔🤣

Δύσκολο να τρυπήσει 6άρι εμπορικό τενεκέ στα 30μ.
Μιλάω να τον τρυπήσουν πολλά σκάγια όχι 4-5.
Τα 4άρια τα τσεκάρω στα 40μ.
Αν δεν τρυπήσουν σχεδόν όλα την μια μεριά πέτα τα 🤣 έχω καλομάθει με τα USA.
Χοντρικά έτσι τα τσεκάρω.
Για 8άρια δεν τρυπάει κανένα απλό τενεκέ στα 30μ νομίζω.
Εδώ δεν τρυπάνε καλά καλά τα 6άρια.

Παίζει ρόλο και ο τενεκές αλλά μια πρώτη άποψη έχουμε.
Καλύτερα βέβαια τα πάκα Α4.

Δύσκολο να τρυπήσει 6άρι εμπορικό τενεκέ στα 30μ.
Μιλάω να τον τρυπήσουν πολλά σκάγια όχι 4-5.
Τα 4άρια τα τσεκάρω στα 40μ.
Αν δεν τρυπήσουν σχεδόν όλα την μια μεριά πέτα τα 🤣 έχω καλομάθει με τα USA.
Χοντρικά έτσι τα τσεκάρω.
Για 8άρια δεν τρυπάει κανένα απλό τενεκέ στα 30μ νομίζω.
Εδώ δεν τρυπάνε καλά καλά τα 6άρια.

Παίζει ρόλο και ο τενεκές αλλά μια πρώτη άποψη έχουμε.
Καλύτερα βέβαια τα πάκα Α4.
Τι να ξέρεις που δεν έχεις κάνει κώνο 😂
Ο κώνος τρυπάει ντενεκέ 🤣
Η προσπάθεια που έκανα ήταν για να δω τι γριά τζαβελενα 😅 που δεν έχει τσοκ κώνο αυλους και χρώμιο ακόμα τσάι κατουραω 😂

Η προσπάθεια που έκανα ήταν για να δω τι γριά τζαβελενα 😅 που δεν έχει τσοκ κώνο αυλους και χρώμιο ακόμα τσάι κατουραω 😂
Οι Ρώσοι είναι μ@λάκες που δεν φτιάχνουν κώνους και αυλούς ?
Οι Ιταλοί και οι Έλληνες είναι οι έξυπνοι 🤣
Τι κώνο έχει η 391 ?
2,5cm ή μεγαλύτερο ? Την έχεις δαχτυλιάσει ρε ?
Μέτρα τον με ένα πολύ ψιλό ξυλαράκι ... η διαφορά στην διάτρηση δεν είναι μικρή.

Οι Ρώσοι είναι μ@λάκες που δεν φτιάχνουν κώνους και αυλούς ?
Οι Ιταλοί και οι Έλληνες είναι οι έξυπνοι 🤣
Τι κώνο έχει η 391 ?
2,5cm ή μεγαλύτερο ? Την έχεις δαχτυλιάσει ρε ?
Μέτρα τον με ένα πολύ ψιλό ξυλαράκι ... η διαφορά στην διάτρηση δεν είναι μικρή.
Οι Ρώσοι κάνουν πολλά καλά αλλά είναι και πίσω σε πολλά Βασίλη 2023 δεν φτιάχνουμε ντουφέκι που να θέλει ρυθιση για το τι θα ρίξει.Και στο θέμα αυλού ενώ ξεκίνησαν σωστά το χάλασαν μετά αλλά στα σοβαρά όπλα που φτιάχνουν είναι 18.5 πάλι όχι 18.3 .Και θα τολμήσω να πω πως ένα όπλο με 18.2 αυλο.με τον κατάλληλο κώνο ίσως μέχρι τα 36 γρ να έγραφε ιστορία .Αλλά ποιος θα το τολμήσει είναι άλλη ιστορια αφού ίσως με το ζόρι θα πρέπει να έχει 76 άρα θαλάμη.Αν θυμάστε κάποια είχε ανεβάσει μια δοκιμή με breda b12 με 18.2 κατά λάθος αυλό γιατί βγαίνει με 18.6 και ήθελε να το πάει πίσω αλλά αφού δοκίμασε Αλεξέι γνώμη το ντουφέκι ήταν πύραυλος εργοστασιακό βέβαια κώνο μεγάλο .

Οι Ρώσοι κάνουν πολλά καλά αλλά είναι και πίσω σε πολλά Βασίλη 2023 δεν φτιάχνουμε ντουφέκι που να θέλει ρυθιση για το τι θα ρίξει.Και στο θέμα αυλού ενώ ξεκίνησαν σωστά το χάλασαν μετά αλλά στα σοβαρά όπλα που φτιάχνουν είναι 18.5 πάλι όχι 18.3 .Και θα τολμήσω να πω πως ένα όπλο με 18.2 αυλο.με τον κατάλληλο κώνο ίσως μέχρι τα 36 γρ να έγραφε ιστορία .Αλλά ποιος θα το τολμήσει είναι άλλη ιστορια αφού ίσως με το ζόρι θα πρέπει να έχει 76 άρα θαλάμη.Αν θυμάστε κάποια είχε ανεβάσει μια δοκιμή με breda b12 με 18.2 κατά λάθος αυλό γιατί βγαίνει με 18.6 και ήθελε να το πάει πίσω αλλά αφού δοκίμασε Αλεξέι γνώμη το ντουφέκι ήταν πύραυλος εργοστασιακό βέβαια κώνο μεγάλο .
Γιάννη ενδιαφέροντα όσα λες αλλά είμαι παιδί του πειράματος και τα δικά μου πειράματα λένε ότι οι κώνοι και οι αυλοί είναι π@παριές τουλάχιστον στα όπλα που δοκίμασα.
Αν δω όμως σοβαρά στοιχεία θα πειστώ φίλε.
Ο κώνος στο ξαναλέω σε μια εταιρία δεν κοστίζει τίποτα ... είναι επιλογή της τι κώνο και αυλό θα φτιάξει, αλλάζει μόνο το mandrel.

Μου έχετε κολλήσει το "όλα ίδια είναι" ενώ σας έχω εξηγήσει 500 φορές τι σημαίνει ... εεε σας κάνω και λίγο πλάκα καμιά φορά για να σας κρατάω σε εγρήγορση.
Σημαίνει, ότι συγκέντρωση και διάτρηση να βγάλει κάποιος θα βγάλω και εγώ αλλάζοντας φυσίγγι ή τσοκ χωρίς να χρησιμοποιήσω πανάκριβο φυσίγγι.
Αν κάποιο όπλο είναι πραγματικά πολύ σφιχτό ή βγάζει σαφώς μεγαλύτερη διάτρηση να το βρούμε να το αγοράσουμε.
Εγώ δεν το έχω βρει.
Τον Λεό τον σέβομαι και θέλω να τον πιστέψω για την V3 αλλά δεν έχω δει τουφεκιές της με normal φυσίγγια (εκτός από μερικά ιδιογόμωσης) ούτε διάτρηση σε σχέση με κάποιο άλλο όπλο οπότε επιλέγω να μην κάνω το λογικό άλμα ότι βγάζει σφιχτές και "δυνατές" τουφεκιές ... πρόσεχε, δεν λέω ότι λέει ψέματα σε αυτά που έχει δει ο Λεό !!!!!!
Άσε που έχει την φήμη ότι είναι ζημιάρα οπότε απορρίπτεται εξ αρχής.

Αυτά τα "πύραυλος" τουφέκια τα ακούω με ενδιαφέρον αλλά κανένα δεν βγάζει άνετα πάνω από 80% με φουλ με #6 και νορμάλ εμπορικά φυσίγγια και κανένας σχεδόν δεν μετράει διάτρηση.
Βρες μου ένα τουφέκι να βάλω ένα Lambro μπλε #6 να βγάλει ένα 80-85% και διπλάσια διάτρηση από ένα κοινό όπλο να το αγοράσω ρε φίλε.

Δεν αγοράζω με τα specs όπλα, αγοράζω με την απόδοση και την αξιοπιστία.

Last edited:
Back