Πρεπει να είναι δυνατή τουφεκιά.Επηχαλκομενα εχει τοχο ανηξη.εχει psb1 με καψηλη uee 1,90χ32 με χαρτονακι και φαημπερ κλησμενο στα 57,8 αστερη
1.90x34 αστέρι με χαρτάκι κ μαλλινη βάζω την psb2.
Πρεπει να είναι δυνατή τουφεκιά.Επηχαλκομενα εχει τοχο ανηξη.εχει psb1 με καψηλη uee 1,90χ32 με χαρτονακι και φαημπερ κλησμενο στα 57,8 αστερη
Δηνατη αλα φαρμακιΠρεπει να είναι δυνατή τουφεκιά.
1.90x34 αστέρι με χαρτάκι κ μαλλινη βάζω την psb2.
Τι να τα κάνω τα 40ντα αφού δεν τρυπάει στα 30ανταΕκανες που εκανες ολη την ''φασαρια'' ....τον κοπο σου δεν το λυπηθηκες ???
Δεν δοκιμαζουν διατρηση στα 30 μετρα με Ν5 σκαγια Νικολα !!!
Το Ν5 στα 40+ το δοκιμαζουν φιλε !!!
Ο χαρχαλιας έγραφε 2* 18.2 αχρωμιοτος θα είναι σίγουρα είναι 50χρονον με μια αλεπού επανω μου έριξε μακαρόνιΘέτεις νέα στάνταρ στην διάτρηση τενεκέ.
Ωραίος.
Μαζί σου, αν τρυπήσουν στα 30 τον στήνουμε και στα 40.Τι να τα κάνω τα 40ντα αφού δεν τρυπάει στα 30αντα
Ο παππούς δεν έχει κώνο, γιαυτόΟ χαρχαλιας έγραφε 2* 18.2 αχρωμιοτος θα είναι σίγουρα είναι 50χρονον με μια αλεπού επανω μου έριξε μακαρόνι
Πάντα χωρίς βράχο ούτε στιριγμένος από πίσω.Χωρίς βράχο επανω στο ντενεκι
Στενός αυλός και κοντός κώνος και ήπιε τσάι η 391;Ο χαρχαλιας έγραφε 2* 18.2 αχρωμιοτος θα είναι σίγουρα είναι 50χρονον με μια αλεπού επανω μου έριξε μακαρόνι
Χωρίς βράχο επανω στο ντενεκι
Ακόμα κατουραωΣτενός αυλός και κοντός κώνος και ήπιε τσάι η 391;
Μαζί σου, αν τρυπήσουν στα 30 τον στήνουμε και στα 40.
Αλλά μάλλον φταίει που έχουμε πολύ ισχυρά τενεκέδια, τα ρημάδια.
Ρε μπέρδεψες τα χρώματα ;
Το κόκκινο είναι οι τρύπες ή το μπλέ ;
Ο παππούς δεν έχει κώνο, γιαυτό
Πάντα χωρίς βράχο ούτε στιριγμένος από πίσω.
Καθόλου ακριβές.
Πάρε σιούτο
Ίδια εριξα με την γριά..Καθόλου ακριβές.
Δεν σημείωσες μια γραμμή κάτω να ρίξεις από το ίδιο σημείο ;
Πάρε σιούτο
Μεγάλη διαφορά τον χειμώνα.
Τι να ξέρεις που δεν έχεις κάνει κώνοΔύσκολο να τρυπήσει 6άρι εμπορικό τενεκέ στα 30μ.
Μιλάω να τον τρυπήσουν πολλά σκάγια όχι 4-5.
Τα 4άρια τα τσεκάρω στα 40μ.
Αν δεν τρυπήσουν σχεδόν όλα την μια μεριά πέτα τα έχω καλομάθει με τα USA.
Χοντρικά έτσι τα τσεκάρω.
Για 8άρια δεν τρυπάει κανένα απλό τενεκέ στα 30μ νομίζω.
Εδώ δεν τρυπάνε καλά καλά τα 6άρια.
Παίζει ρόλο και ο τενεκές αλλά μια πρώτη άποψη έχουμε.
Καλύτερα βέβαια τα πάκα Α4.
Οι Ρώσοι είναι μ@λάκες που δεν φτιάχνουν κώνους και αυλούς ?Η προσπάθεια που έκανα ήταν για να δω τι γριά τζαβελενα που δεν έχει τσοκ κώνο αυλους και χρώμιο ακόμα τσάι κατουραω
Οι Ρώσοι κάνουν πολλά καλά αλλά είναι και πίσω σε πολλά Βασίλη 2023 δεν φτιάχνουμε ντουφέκι που να θέλει ρυθιση για το τι θα ρίξει.Και στο θέμα αυλού ενώ ξεκίνησαν σωστά το χάλασαν μετά αλλά στα σοβαρά όπλα που φτιάχνουν είναι 18.5 πάλι όχι 18.3 .Και θα τολμήσω να πω πως ένα όπλο με 18.2 αυλο.με τον κατάλληλο κώνο ίσως μέχρι τα 36 γρ να έγραφε ιστορία .Αλλά ποιος θα το τολμήσει είναι άλλη ιστορια αφού ίσως με το ζόρι θα πρέπει να έχει 76 άρα θαλάμη.Αν θυμάστε κάποια είχε ανεβάσει μια δοκιμή με breda b12 με 18.2 κατά λάθος αυλό γιατί βγαίνει με 18.6 και ήθελε να το πάει πίσω αλλά αφού δοκίμασε Αλεξέι γνώμη το ντουφέκι ήταν πύραυλος εργοστασιακό βέβαια κώνο μεγάλο .Οι Ρώσοι είναι μ@λάκες που δεν φτιάχνουν κώνους και αυλούς ?
Οι Ιταλοί και οι Έλληνες είναι οι έξυπνοι
Τι κώνο έχει η 391 ?
2,5cm ή μεγαλύτερο ? Την έχεις δαχτυλιάσει ρε ?
Μέτρα τον με ένα πολύ ψιλό ξυλαράκι ... η διαφορά στην διάτρηση δεν είναι μικρή.
Γιάννη ενδιαφέροντα όσα λες αλλά είμαι παιδί του πειράματος και τα δικά μου πειράματα λένε ότι οι κώνοι και οι αυλοί είναι π@παριές τουλάχιστον στα όπλα που δοκίμασα.Οι Ρώσοι κάνουν πολλά καλά αλλά είναι και πίσω σε πολλά Βασίλη 2023 δεν φτιάχνουμε ντουφέκι που να θέλει ρυθιση για το τι θα ρίξει.Και στο θέμα αυλού ενώ ξεκίνησαν σωστά το χάλασαν μετά αλλά στα σοβαρά όπλα που φτιάχνουν είναι 18.5 πάλι όχι 18.3 .Και θα τολμήσω να πω πως ένα όπλο με 18.2 αυλο.με τον κατάλληλο κώνο ίσως μέχρι τα 36 γρ να έγραφε ιστορία .Αλλά ποιος θα το τολμήσει είναι άλλη ιστορια αφού ίσως με το ζόρι θα πρέπει να έχει 76 άρα θαλάμη.Αν θυμάστε κάποια είχε ανεβάσει μια δοκιμή με breda b12 με 18.2 κατά λάθος αυλό γιατί βγαίνει με 18.6 και ήθελε να το πάει πίσω αλλά αφού δοκίμασε Αλεξέι γνώμη το ντουφέκι ήταν πύραυλος εργοστασιακό βέβαια κώνο μεγάλο .