Δοκιμές διάτρησης

• Thread starter Thread starter leo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σπύρο,επειδή έχω μιλήσει με ανθρώπους που έζησαν εκεί και κυνηγούσαν για να ΦΑΝΕ...
Μεγάλη ανέχεια,πόσο μάλλον σε μέσα και φυσίγγια!
Έκοβαν με την πένσα σύρμα για να φτιάξουν"σκάγια"!
Έβγαζαν πυρίτιδες από πολεμικά φυσίγγια, γέμιζαν κυνηγετικα κι Ο Θεός βοηθός!
Οι μεταλλικοί κάλυκες ήταν χρυσάφι,επειδή τους γέμιζαν ατελείωτες φορές,χωρίς να χρειάζονται ρελιασμα,άρα λιγότερη φθορα.
Το θήραμα τους έπνιγε και έπρεπε να σκαρφιστουν τρόπους για ν'αποκτησουν έναν λαγό η ένα ζευγάρι πάπιες και να το βάλουν στο τσουκάλι τους.
Το όπλο που κατάφερναν ν'αποκτησουν η να δανειστούν,έπρεπε να ΑΝΤΕΧΕΙ και να ρίχνει στοιχειωδώς καλά!
Έτσι είναι Γιάννη...για να καταλάβεις ένα όπλο πρέπει να μελετήσεις τη φιλοσοφία κατασκευής του απόρροια της χρήσης του...

Οπως ξέρεις πολύ καλύτερα απο μένα..
Ακόμα και τα άβολα για μας κοντακια...ήταν ιδανικά για τον δικό τους τρόπο ρηξιματος και ρουχισμό...

Αν το αγόρασες μεταχειρισμένο μπορεί να το έκανε ο προηγούμενος.

Ναι, κάτσε με το παχύμετρο και μέτρα διαμέτρους μην σου φύγει κανένα εκατοστό του χιλιοστού ... 🤣
Δεν παίζουν ρόλο τα αέρια που χάνονται ... σημαντικό τουλάχιστον ώστε να υπάρχει τέτοια διαφορά.
Δεν έχω δοκιμάσει αλλά αυτό πιστεύω.
Ο Νίκος που έχει δοκιμάσει την 391 με το Boito λέει ότι το Boito βγάζει ελαφρά μεγαλύτερη διάτρηση λόγω μήκους κανών και μικρή αύξηση στην αρχική.
Καινούργιο το πείρα .. δικαννο είναι ποιο καλα ρεεεεεεεεεε😅😅😅

δικαννο είναι πιο καλα ρεεεεεεεεεε😅😅😅
Αι βρέιιιι ... που θα δώσω πάνω από 2.500€ για 2 αλλοίθωρες κάνες, που κουνιούνται και να σπάνε τα τσαταλάκια και οι τσίτες.
Benelli με ένα χιλιάρικο και ας μην σκοτώνει ντιπ. 😁

Εγώ λόρδος δεν γίνομαι.

Αν το αγόρασες μεταχειρισμένο μπορεί να το έκανε ο προηγούμενος.

Ναι, κάτσε με το παχύμετρο και μέτρα διαμέτρους μην σου φύγει κανένα εκατοστό του χιλιοστού ... 🤣
Δεν παίζουν ρόλο τα αέρια που χάνονται ... σημαντικό τουλάχιστον ώστε να υπάρχει τέτοια διαφορά.
Δεν έχω δοκιμάσει αλλά αυτό πιστεύω.
Ο Νίκος που έχει δοκιμάσει την 391 με το Boito λέει ότι το Boito βγάζει ελαφρά μεγαλύτερη διάτρηση λόγω μήκους κανών και μικρή αύξηση στην αρχική.
Εχω την εντυπωση οτι ο κ Νικος εχει την 390 οχι την 391, αν λεμε τον ιδιο

Το όπλο που κατάφερναν ν'αποκτησουν η να δανειστούν,έπρεπε να ρίχνει στοιχειωδώς καλά!
Επειδή φίλος κυνήγαγε χρόνια με sp baikal σου λέω ότι όχι απλά έριχνε στοιχειωδώς καλά αλλά δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από άλλα πιο ακριβά όπλα.
Έριχνε επίσης τόσο και τέτοιο φυσίγγι που κατάφερε να το κάνει να κουνήσει.

Εχω την εντυπωση οτι ο κ Νικος εχει την 390 οχι την 391, αν λεμε τον ιδιο
Σωστά, με φάγανε με την 391 και τα μπέρδεψα.

Επειδή φίλος κυνήγαγε χρόνια με sp baikal σου λέω ότι όχι απλά έριχνε στοιχειωδώς καλά αλλά δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από άλλα πιο ακριβά όπλα.
Έριχνε επίσης τόσο και τέτοιο φυσίγγι που κατάφερε να το κάνει να κουνήσει.
Βασίλη,μιλάω για ΕΚΕΙΝΑ τα φυσίγγια.
Γνωρίζω από μπαικαλ κι αν εχουν δυνατότητες!
Έχουν και μάλιστα ζηλευτες!
Ήμουν κάτοχος 3 κι έχω κυνηγήσει με άλλα 2, δανεικά, στην αρχή της κυνηγετικής μου ζωής .🙂(ποζε,πλαγιοκανα και μονοκανο)
Αν κατάφερε να κουνήσει τέτοιο όπλο...καταλαβαίνω...

Αι βρέιιιι ... που θα δώσω πάνω από 2.500€ για 2 αλλοίθωρες κάνες, που κουνιούνται και να σπάνε τα τσαταλάκια και οι τσίτες.
Benelli με ένα χιλιάρικο και ας μην σκοτώνει ντιπ. 😁

Εγώ λόρδος δεν γίνομαι.
Πολλά δίνεις ενα χιλιάρικο για μια πλαστικουρα...
Πάρε ένα Baikal δίκανο με 550€ να χορτάσει το χέρι και το μάτι σου πραγματικό ντουφεκι...😁😁😁

Πολλά δίνεις ενα χιλιάρικο για μια πλαστικουρα...
Πάρε ένα Baikal δίκανο με 550€ να χορτάσει το χέρι και το μάτι σου πραγματικό ντουφεκι...😁😁😁
Σιγά Σπύρο μην μαζέψω 10 όπλα στο σπίτι να μην ξέρω ποιό να πρωτοπάρω.
Δύο (το ένα εφεδρικό) και πολλά είναι.

Άσε που το δίκανο δεν έχει γουρουνίστικο κύρος, θα με κοροιδεύουν. 🤣 😜
.sarcastic.

Σιγά Σπύρο μην μαζέψω 10 όπλα στο σπίτι να μην ξέρω ποιό να πρωτοπάρω.
Δύο (το ένα εφεδρικό) και πολλά είναι.

Άσε που το δίκανο δεν έχει γουρουνίστικο κύρος, θα με κοροιδεύουν. 🤣 😜
.sarcastic.
Εγώ Βασίλη δεν μετράω καθόλου στην κυνηγετική πιατσα...έχω μόνο ένα...😁😁😁

Εγώ Βασίλη δεν μετράω καθόλου στην κυνηγετική πιατσα...έχω μόνο ένα...😁😁😁
Ο καλύτερος ... μην νομίζεις και εγώ με ένα πάντα κυνηγούσα.

Τώρα έχω σαν εφεδρική την 1187 που έχει ραγίσει η βάση.
+ Το κοκοροτούφεκο του παππού και θέλει να μου γράψει ο πατέρας μου την Α303 αλλά του είπα ότι δεν την θέλω ακόμα.
75cm, όχι magnum, με τσοκάκια ... σαν ασυρματιστής θα είμαι.

Ο μικρός θέλει την SBE3 μόλις μεγαλώσει ... θα τα πατήσω κάνα πούλημα όλα να ηρεμήσω.

Βαλε 6αρια με 2 διαφορετικά οπλα ίδιο τσοκ κάννη
Το έχω κάνει ... δεν υπάρχει διαφορά.
Άσε που βαριέμαι να καθαρίζω τον σιδεριά.

Ο καλύτερος ... μην νομίζεις και εγώ με ένα πάντα κυνηγούσα.

Τώρα έχω σαν εφεδρική την 1187 που έχει ραγίσει η βάση.
+ Το κοκοροτούφεκο του παππού και θέλει να μου γράψει ο πατέρας μου την Α303 αλλά του είπα ότι δεν την θέλω ακόμα.
75cm, όχι magnum, με τσοκάκια ... σαν ασυρματιστής θα είμαι.

Ο μικρός θέλει την SBE3 μόλις μεγαλώσει ... θα τα πατήσω κάνα πούλημα όλα να ηρεμήσω.

Το έχω κάνει ... δεν υπάρχει διαφορά.
Άσε που βαριέμαι να καθαρίζω τον σιδεριά.
Το θέμα είναι να τρυπάει και να μην τρυπάει να δεις ποιο είναι καλύτερο;;;; εκτός αν εσύ έχεις δει διαφορά μόνο με φυσίγγια και όχι με κάννες.

Βασίλη,μιλάω για ΕΚΕΙΝΑ τα φυσίγγια.
Γνωρίζω από μπαικαλ κι αν εχουν δυνατότητες!
Έχουν και μάλιστα ζηλευτες!
Ήμουν κάτοχος 3 κι έχω κυνηγήσει με άλλα 2, δανεικά, στην αρχή της κυνηγετικής μου ζωής .🙂(ποζε,πλαγιοκανα και μονοκανο)
Αν κατάφερε να κουνήσει τέτοιο όπλο...καταλαβαίνω...
Εδώ ο άλλος κατάφερε να διογκώσει τη θαλάμη σε ένα μπαικαλ μονοκανο κόσμημα ,τέτοιο όπλο δεν έχω ξαναδεί,με κυνηγετικές αναπαραστάσεις χρυσές ,αυτόματοι εξολκεις ‼️
Το αγόρασε μεταχειρισμένο ο πατέρας μου,αυτό με αρρώστησε κ άρχισα το κυνήγι‼️

Back