Δοκιμές διάτρησης

• Thread starter Thread starter leo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ελα ρε φιλαρα μου !!! Γραψε διαμετρο βολιδων ..τι βολια ειναι 9/0 10/0 11/0...γραψε και μετρα δοκιμης!!
Κομπλάρουν ... απλά. 🤣

Μέτρα ?

το 9βολο της νοβελσπορτ είναι νικο. 11/0 πρέπει να είναι
δεν μου διαβάζει το κινητό την sd κάρτα που είχα γράψει αναλυτικά τις δοκιμες εκείνης της μέρας. είχα πάρα πολλές μέσα. αλλά θα την βρω την άκρη

δεν μου διαβάζει το κινητό την sd κάρτα που είχα γράψει αναλυτικά τις δοκιμες εκείνης της μέρας. είχα πάρα πολλές μέσα. αλλά θα την βρω την άκρη
Καλά ρε μου έβαλες δοκιμή που δεν θυμάσαι τα μέτρα ?
Πες τα μην ντρέπεσαι και σου υπόσχομαι να μην ποστάρω πιο σφιχτή τουφεκιά. 🤣

Βάλε και μια με σκάγια αλλά να μου πεις και τα μέτρα.
Με το φυσίγγι και τσοκ που συνήθως κυνηγάς λαγό.
Θέλω απλά να δω με τι κατανομή κυνηγάς.

Last edited:
Τι ειπες τωρα βρε φιλε μου !!
Με πατησες στο ευαισθητο σημειο.....αυτο που λεμε....μου πατησες τον κάλο !!!!
ΑΚΟΥ....
Οχι δεν φοβαμαι.....και δεν φοβαμαι γιατι οτι κανω το κανω νομιμα...
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ειναι ευκολο πλεον για μενα.....γιατι για να κανω δοκιμες πρεπει να κανω σχεδον
μετακομιση....
Και τι εννοω με το μετακομιση.....Πρεπει να βαλω στο τζιπ....τραπεζι - καρεκλα - στοχους -2 ταχογραφους
με 2 τριποδα...βασεις των οπλων - βαση για μετρηση της αποστασης - μετροταινια - μαρκαδορους -
εφεδρικες μπαταριες για τους ταχογραφους - το τετραδιο σημιωσεων...οπλα φυσιγγια και νερο με καφε ακομα γιατι το πεδιο βολης του βαθιου που χρησιμοποιει ο εδω σκοπευτικος συλλογος δεν εχει τιποτα.
Και δεν ειναι μονο αυτο....και τα υλικα που χαλαω για δοκιμες....πρεπει να εχω την σκοπευτικη μου αδεια
ενημερωμενη ...δλδ 80 ευρω....+ τα καυσιμα πηγαινε - ελα που θελω 120 χιλιομετρα....
Οπως καταλαβαινεις δεν ειναι ευκολο....και δεν ειναι μονο η αποσταση.....και η κουραση !!!
Ειναι οτι ΕΑΝ ξεχασω κατι απο αυτα που προανεφερα....η μερα θα στραφει και δεν θα μπορεσω να κανω
δοκιμες.
Εχω καταλογο και τσεκαρω τα πραγματα ενα προς ενα - πριν ξεκινησω για δοκιμες....
Αυτος ειναι ο λογος που μαζευω τουλαχιστον 20 διαφορετικα σεταπ και αφιερωνω μια ολοκληρη ημερα
για δοκιμες....τις οποιες οπως γνωριζεις τα αποτελεσματα τα μοιραζομαι στο φορουμ !!!

Και το παραπονο μου ξερεις ποιο ειναι ??? Εχω τον μαλακα απο τον καναπε του σπιτιου του
να με ειρωνευετε.... και με να με αποκαλει και ακαπνο !!!

Εμενα που εχω αναβασει πανω απο 200 δοκιμες με καθαρογραμμενα σεταπ....και που αυτος
δεν δινει '' βρεγμενο παξιμαδι''....και που δεν εχει προσφαιρει ΤΙΠΟΤΑ στο φορουμ...!!!
Και απορια μου ειναι....γιατι τους κρατανε τετοια ατομα στο φορουμ ??

Ο Αλλος του ξινισε που εκανα δοκιμες κοντα στο σπιτι μου και εμμεσως πλην σαφως με
απειλησε με αστυνομια και εισαγγελεα...!!!
Ελεος δλδ....λες και εριχνα στον κηπο του σπιτιου του !!!

Εχω και ''αλλα'' μεσα μου....αλλα σταματω εδω....αλλα ειμαι και στο ''τσακ'' να αποχωρησω απο το
φορουμ μονος μου...οπως εκανα και στο ιδιογομωση που ημουν .

Αυτο που με κανει και συνεχιζω....Ειναι οτι εχω πολυ καλους φιλους σε αυτο το φορουμ...και εκτος
αυτου οι περισσοτεροι συναδελφοι ειναι σωστοι ανθρωποι !!

Τωρα τετοιοι ανθρωποι παντου υπαρχουν....και την κοινωνια δεν μπορω να την φτιαξω εγω....
Αυτο που θα κανω εγω....την επομενη φορα που θα με θιξει καποιος δεν θα ειμαι ευγενικος μαζι του...
μαυρο φιδι τον εφαγε....και θα καταλαβετε και ποσο αθυροστομος ειμαι !!!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι τέτοιους τύπους, μην τους απαντάς καθόλου, απαξίωση θέλουν , άτομα σαν εσένα πραγματικά κοσμούν το φόρουμ κε Νίκο, έχεις πολλούς φίλους εδώ και σ ευχαριστούμε για τις δοκιμές που ανεβάζεις
.

Καλά ρε μου έβαλες δοκιμή που δεν θυμάσαι τα μέτρα ?
Πες τα μην ντρέπεσαι και σου υπόσχομαι να μην ποστάρω πιο σφιχτή τουφεκιά. 🤣

Νυχτιάτικα θέλετε να ψάχνετε φαρμακεία για υπογλώσσια;
Brow λέμεεεεεεεε...!!!

Τι ειπες τωρα βρε φιλε μου !!
Με πατησες στο ευαισθητο σημειο.....αυτο που λεμε....μου πατησες τον κάλο !!!!
ΑΚΟΥ....
Οχι δεν φοβαμαι.....και δεν φοβαμαι γιατι οτι κανω το κανω νομιμα...
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ειναι ευκολο πλεον για μενα.....γιατι για να κανω δοκιμες πρεπει να κανω σχεδον
μετακομιση....
Και τι εννοω με το μετακομιση.....Πρεπει να βαλω στο τζιπ....τραπεζι - καρεκλα - στοχους -2 ταχογραφους
με 2 τριποδα...βασεις των οπλων - βαση για μετρηση της αποστασης - μετροταινια - μαρκαδορους -
εφεδρικες μπαταριες για τους ταχογραφους - το τετραδιο σημιωσεων...οπλα φυσιγγια και νερο με καφε ακομα γιατι το πεδιο βολης του βαθιου που χρησιμοποιει ο εδω σκοπευτικος συλλογος δεν εχει τιποτα.
Και δεν ειναι μονο αυτο....και τα υλικα που χαλαω για δοκιμες....πρεπει να εχω την σκοπευτικη μου αδεια
ενημερωμενη ...δλδ 80 ευρω....+ τα καυσιμα πηγαινε - ελα που θελω 120 χιλιομετρα....
Οπως καταλαβαινεις δεν ειναι ευκολο....και δεν ειναι μονο η αποσταση.....και η κουραση !!!
Ειναι οτι ΕΑΝ ξεχασω κατι απο αυτα που προανεφερα....η μερα θα στραφει και δεν θα μπορεσω να κανω
δοκιμες.
Εχω καταλογο και τσεκαρω τα πραγματα ενα προς ενα - πριν ξεκινησω για δοκιμες....
Αυτος ειναι ο λογος που μαζευω τουλαχιστον 20 διαφορετικα σεταπ και αφιερωνω μια ολοκληρη ημερα
για δοκιμες....τις οποιες οπως γνωριζεις τα αποτελεσματα τα μοιραζομαι στο φορουμ !!!

Και το παραπονο μου ξερεις ποιο ειναι ??? Εχω τον μαλακα απο τον καναπε του σπιτιου του
να με ειρωνευετε.... και με να με αποκαλει και ακαπνο !!!

Εμενα που εχω αναβασει πανω απο 200 δοκιμες με καθαρογραμμενα σεταπ....και που αυτος
δεν δινει '' βρεγμενο παξιμαδι''....και που δεν εχει προσφαιρει ΤΙΠΟΤΑ στο φορουμ...!!!
Και απορια μου ειναι....γιατι τους κρατανε τετοια ατομα στο φορουμ ??

Ο Αλλος του ξινισε που εκανα δοκιμες κοντα στο σπιτι μου και εμμεσως πλην σαφως με
απειλησε με αστυνομια και εισαγγελεα...!!!
Ελεος δλδ....λες και εριχνα στον κηπο του σπιτιου του !!!

Εχω και ''αλλα'' μεσα μου....αλλα σταματω εδω....αλλα ειμαι και στο ''τσακ'' να αποχωρησω απο το
φορουμ μονος μου...οπως εκανα και στο ιδιογομωση που ημουν .

Αυτο που με κανει και συνεχιζω....Ειναι οτι εχω πολυ καλους φιλους σε αυτο το φορουμ...και εκτος
αυτου οι περισσοτεροι συναδελφοι ειναι σωστοι ανθρωποι !!

Τωρα τετοιοι ανθρωποι παντου υπαρχουν....και την κοινωνια δεν μπορω να την φτιαξω εγω....
Αυτο που θα κανω εγω....την επομενη φορα που θα με θιξει καποιος δεν θα ειμαι ευγενικος μαζι του...
μαυρο φιδι τον εφαγε....και θα καταλαβετε και ποσο αθυροστομος ειμαι !!!
Πολύ καλά τα λες Νίκο. Και λιγα επίσης λές για τους βλαμενους "ανώνυμους". Μονο αυτό τον χαρακτηρισμό δίνω. Και άλλους 50 να βάλω δεν αρκούν. Εδώ το χόμπυ μας και μονο για φίλους.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους γράφεις εκεί που δεν πιάνει μελάνι τέτοιους τύπους, μην τους απαντάς καθόλου, απαξίωση θέλουν , άτομα σαν εσένα πραγματικά κοσμούν το φόρουμ κε Νίκο, έχεις πολλούς φίλους εδώ και σ ευχαριστούμε για τις δοκιμές που ανεβάζεις
.

Πολύ καλά τα λες Νίκο. Και λιγα επίσης λές για τους βλαμενους "ανώνυμους". Μονο αυτό τον χαρακτηρισμό δίνω. Και άλλους 50 να βάλω δεν αρκούν. Εδώ το χόμπυ μας και μονο για φίλους.

Να ειστε παντα καλα παλικαρια μου !!
Ανθρωποι σαν και εσας μου δινουν κουραγιο και δυναμη...και το λεω ειλικρινα!!!
Το εχει πει και το εχω ξανα γραψει.....Το φορουμ για μενα με ολους αυτους τους φιλους και συναδελφους
που εχω....το θεωρω δευτερη οικογενεια μου !!!
Αποφευγω τις κοντρες και τις αντιπαραθεσεις....αλλα δεν ξερω....εχω μαγνητη....και τραβαω τους
ανωνυμους ηλιθιους επανω μου....δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια....!!!!

με κάτι παλιό μαλλινες παλεύω Μπιλ .yel.

197/259 = 76% mg2 fiber
Screenshot_20230222_121649_Gallery.jpg

172/275 = 62.5 % eley zenith

Screenshot_20230308_232454_Gallery.jpg

Last edited:
με κάτι παλιό μαλλινες παλεύω Μπιλ .yel.

197/259 = 76% mg2 fiber
View attachment 68152

172/275 = 62.5 % eley zenith

View attachment 68153

Νεαρε και καλε μου φιλε.....μπραβο για τις δοκιμες σου.....!!! :)
Απο την ''αλλη'' θα σε μαλωσω.....Αυτες οι αποτυπωσεις οπως τις εχεις φτιαγμενες στον υπολογιστη
εναι σκετη ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ!!!:D
Εννοω οτι παρουσιαζεις μια πολυ μετρια τουφεκια με 62,5% συγκεντρωση σαν να ειναι αριστη....!!!!
Θα αναβασω μια δοκιμη μου για να καταλαβεις τι εννοω...

εικόνα_Viber_2023-02-17_12-42-09-473.jpg

Με 85% συγκεντρωση και 52 σκαγια περισσοτερα στον κυκλο....η δικη μου ειναι σκορποχωρι μπροστα
στην δικη σου !!!
Γνωριζοντας τον κοπο που κανεις και που εχουν οι δοκιμες....το εκτιμω αυτο που κανεις ( δοκιμες ) αλλα
μην δημιουργουμε λαθος εντυπωσεις στους φιλους και συναδελφους που τις βλεπουν....και που δεν εχουν
περιθωρεια δικων τους δοκιμων!!!;)
Ξερεις οτι και σε συμπαθω ....και σε εκτιμω....και οτι γραφω το γραφω καλοπροαιρετα...
Σταματη μου φτιαχνε μικροτερες τις τελειες ή δεν ξερω τι αλλο ωστε να εχεις σωστη αποτυπωση
αγορινα μου !!!:)

Νεαρε και καλε μου φιλε.....μπραβο για τις δοκιμες σου.....!!! :)
Απο την ''αλλη'' θα σε μαλωσω.....Αυτες οι αποτυπωσεις οπως τις εχεις φτιαγμενες στον υπολογιστη
εναι σκετη ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ!!!:D
Εννοω οτι παρουσιαζεις μια πολυ μετρια τουφεκια με 62,5% συγκεντρωση σαν να ειναι αριστη....!!!!
Θα αναβασω μια δοκιμη μου για να καταλαβεις τι εννοω...

View attachment 68156

Με 85% συγκεντρωση και 52 σκαγια περισσοτερα στον κυκλο....η δικη μου ειναι σκορποχωρι μπροστα
στην δικη σου !!!
Γνωριζοντας τον κοπο που κανεις και που εχουν οι δοκιμες....το εκτιμω αυτο που κανεις ( δοκιμες ) αλλα
μην δημιουργουμε λαθος εντυπωσεις στους φιλους και συναδελφους που τις βλεπουν....και που δεν εχουν
περιθωρεια δικων τους δοκιμων!!!;)
Ξερεις οτι και σε συμπαθω ....και σε εκτιμω....και οτι γραφω το γραφω καλοπροαιρετα...
Σταματη μου φτιαχνε μικροτερες τις τελειες ή δεν ξερω τι αλλο ωστε να εχεις σωστη αποτυπωση
αγορινα μου !!!:)

καλημέρα φίλε μου. είναι από κινητό με οθόνη αφής αν βάλεις μικρότερη τελίτσα δεν υπάρχει περίπτωση να κεντράρεις ούτε ένα σκαι. στον υπολογιστή μπορεί να γίνει αυτό που λες. με το χέρι και στυλό δεν κάθομαι να το κάνω. έτσι κι αλλιώς προσωπικά τα ποσοστά % εχουν πάψει να με απασχολούν εδω και πολυ καιρό. αν μου αρέσει η αποτύπωση το ρίχνω κατευθείαν στο κυνήγι. επίσης δεν μου αρέσει η υπερσυγκεντρωση. προτιμώ να είναι ωραία απλωμένα τα σκάγια κι ας χάνω λίγα μέτρα

Το 32αρη μαλινο αυτης της. Ετεριας κενταει,εχει επηχαλκομενα με psb1 τοχο σφαξη και δεν εχω δει πιο ψαγμενο εμπορικο

Γιάννη είχε επιχαλκωμενα ή επινικελωμενα ? απέξω φαίνονται σαν επινικελωμενα γιατί είναι σε ημιδιαφανο κάλυκα και μπορείς να δεις

Επηχαλκομενα εχει τοχο ανηξη.εχει psb1 με καψηλη uee 1,90χ32 με χαρτονακι και φαημπερ κλησμενο στα 57,8 αστερη
Άρα με το overpowder χαρτονάκι αντί obturator θέλει αρκετά πιό πάνω η πυρίτιδα .( 0.10)
57.80 κι'αυτό κλεισμένο o_O άστο δέν κάνει ...:)

Back