Με το goose ναι εχω ριξω αρκετα, δεν ειχε κανενα προβλημα το τσοκ και τα πηγαινε ευθυβολαΆλεξ με το goose τα έριξες?πήρα ένα anaconda black duck.λες να τα δοκιμάσω η θα φύγει κ το τσοκ μαζί?? δράμια ρίχνω αλλά θέλω εάν χρειαστεί κάποια φορά.
Με το goose ναι εχω ριξω αρκετα, δεν ειχε κανενα προβλημα το τσοκ και τα πηγαινε ευθυβολαΆλεξ με το goose τα έριξες?πήρα ένα anaconda black duck.λες να τα δοκιμάσω η θα φύγει κ το τσοκ μαζί?? δράμια ρίχνω αλλά θέλω εάν χρειαστεί κάποια φορά.
Καλημερα....πολυ ωραιες τουφεκιες.....τα καινουρια nsi ειναι?Και 2 δοκιμές με Beretta a 350 71cm κανη και τσοκ μαμά 2*.Nsi 10βολο κ 8βολο στα 45 μετρα.η αποτυπωση με σκάγια στο πάνελ με το οκταβολο είναι απο 4αρι 38γρ μ92ς Ρουμελιώτης στα ίδια μέτρα κ τσοκ..
Ωραίες ντουφεκες. Τα νέα είναι αυτά που δεν αναγράφουν στο κάλυκα noblesport?Και 2 δοκιμές με Beretta a 350 71cm κανη και τσοκ μαμά 2*.Nsi 10βολο κ 8βολο στα 45 μετρα.η αποτυπωση με σκάγια στο πάνελ με το οκταβολο είναι απο 4αρι 38γρ μ92ς Ρουμελιώτης στα ίδια μέτρα κ τσοκ..
Καινούργια είναι Δεκεμβρίου.το δεκαβολο δεν έγραφε στον κάλυκα Νόμπελ.το άλλο έγραφε.Ωραίες ντουφεκες. Τα νέα είναι αυτά που δεν αναγράφουν στο κάλυκα noblesport?
Οποτε ειναι με την sp....πολυ καλα πηγανε....αλλα ειναι και το οπλο σου που βγαζει σφιχτες τουφεκιες....εχει φιλος μου το ιδιο και δεν τολμαει να βαλει το φουλ...μπραβοΚαινούργια είναι Δεκεμβρίου.το δεκαβολο δεν έγραφε στον κάλυκα Νόμπελ.το άλλο έγραφε.
Έχει φοβερές κατανομές το όπλο πραγματικά. τα τσοκ του τα μαμά με καλύπτουν απόλυτα..δοκίμασα το 3 κ το 1. είδα πολύ ωραία πράγματα και μετά πηρα και το 2 και απέδωσε όπως το φανταζομουνα ακριβώς...Οποτε ειναι με την sp....πολυ καλα πηγανε....αλλα ειναι και το οπλο σου που βγαζει σφιχτες τουφεκιες....εχει φιλος μου το ιδιο και δεν τολμαει να βαλει το φουλ...μπραβο
Μπραβο φιλε.....να το χαιρεσαι με Υγεια!Έχει φοβερές κατανομές το όπλο πραγματικά. τα τσοκ του τα μαμά με καλύπτουν απόλυτα..δοκίμασα το 3 κ το 1. είδα πολύ ωραία πράγματα και μετά πηρα και το 2 και απέδωσε όπως το φανταζομουνα ακριβώς...
Σωστό κι αυτό κι αν δεν κάνω λάθος κοστίζουν κάπου 15 δολάρια εκεί άρα γύρω στο 50ρη θα έπαιζαν εδώ.. Σκέψου πως τα μαύρα γουιντζεστερ που εδώ κανουμ 20 εκεί έχουν 5 δολάριαΑυτα αν τα φερουν εδω θα εχουν 50€ η 5αδα.....
Όπου βλέπεις high density υπολόγιζε μπάμ και δεκάρικοΣωστό κι αυτό κι αν δεν κάνω λάθος κοστίζουν κάπου 15 δολάρια εκεί άρα γύρω στο 50ρη θα έπαιζαν εδώ.. Σκέψου πως τα μαύρα γουιντζεστερ που εδώ κανουμ 20 εκεί έχουν 5 δολάρια
Καλημερα Παναγιωτη, Με αυτα τα δεδομενα, θα εψαχνα απλα μονοβολα (οχι μαγνουμ εννοειτε) απο επωνυμη εταιρια με βολιδες τυπου FOSTERΚαλημέρα στην παρέα γνωρίζει κάποιος τι μόνοβολα μπορώ να χρησιμοποιήσω για δικανο 1/3 τσοκαρισμα??Δεν είναι μάγκνουμ
Ναι φίλε μου απλό.... Foster νομίζω έχουν τα Remington και federal η κάνω λάθος??Καλημερα Παναγιωτη, Με αυτα τα δεδομενα, θα εψαχνα απλα μονοβολα (οχι μαγνουμ εννοειτε) απο επωνυμη εταιρια με βολιδες τυπου FOSTER
Καλημέρα στην παρέα γνωρίζει κάποιος τι μόνοβολα μπορώ να χρησιμοποιήσω για δικανο 1/3 τσοκαρισμα??Δεν είναι μάγκνουμ
Στο Τέλος κάτι τέτοιο θα γίνει!!Φτιαξε δικα σου βρε Παναγο!!! Εσυ γεμιζεις..... Παρε ενα στροφειο ατσαλινο για μονοβολα ( 13,5 ευρω )
και κλεισε με SIPE.
Καλυκας 12/67 -CX2000 -1,65 πυριτιδα - Bλημα ΓΚΟΥΑΛΑΝΤΙ 32 γραμμαρια με το δικο του αμορτισερ.
Τελικο υψος ρελιασματος 56,5. Με τα στοιχια που σου δινω η μυτη του βληματος ειναι 1 χιλιοστο κατω
απο το ρελι. Βαθος ρελιου 6,5 χιλιοστα. Πολυ ποιο ευκολο το βλημα DEER 32 γραμμαρια.
Το γκουαλαντι με αυτην δοσολογια εβγαλε V1,5-433m/s . Mια χαρα μονοβολο για δικανο ειναι!!!