Remington, Federal, Winchester θα κοιτουσα, οχι δεν κανεις λαθοςΝαι φίλε μου απλό.... Foster νομίζω έχουν τα Remington και federal η κάνω λάθος??
Remington, Federal, Winchester θα κοιτουσα, οχι δεν κανεις λαθοςΝαι φίλε μου απλό.... Foster νομίζω έχουν τα Remington και federal η κάνω λάθος??
Να υποθέσω ότι το λεπτό αυτό τμήμα της φούστας υπάρχει κίνδυνος να σκιστεί ή να διπλώσει κατά την έξοδο από το στόμιο της κάννης και να δημιουργηθούν ασύμμετρες προεξοχές που μπορεί να επηρεάσουν την αεροδυναμική του βλήματος και να προκαλέσουν (μικρή αλλά απρόβλεπτη) εκτροπή του ;;;Όποιος χρησιμοποιεί το Gualandi Borra Proiettile 32γραμ. (άσπρο πλαστικό) καλό είναι να αφαιρεί περίπου 2χιλ. από τη φούστα (το διάφανο τμήμα της και λίγο ακόμη) πριν το γεμίσει.
Τώρα θυμήθηκα ότι το είχαμε ξανασυζητήσει και παλιότερα αυτό. Έψαξα και το βρήκα:Ακριβώς. Κάποιες φορές διπλώνει (ρελιάζει προς τα έξω) και λειτουργεί σαν αλεξίπτωτο επιβραδύνοντας την ταχύτητα του βλήματος.
Καλώς φίλε μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΏRemington, Federal, Winchester θα κοιτουσα, οχι δεν κανεις λαθος
Σε κόντρα δόσεις συμβαίνει αυτό, μόνο εκεί το έχω συνάντηση εγω.Τώρα θυμήθηκα ότι το είχαμε ξανασυζητήσει και παλιότερα αυτό. Έψαξα και το βρήκα:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Συμβουλές-και-συνταγές-ιδιογόμωσης.34/post-329403
Φίλε εγώ δε θα σου πω για σχήμα βολίδας. Θα σου πω να πας να πάρεις τα bornaghi τα σκοπευτικα. Απόλυτα ευθυβολα μέχρι και τα 80 μέτρα, ελαφριά για το δικανο και μεγάλη ζημιά μέχρι τα 60 μέτρα δε γλυτώνει το γουρούνι ας είναι σκοπευτικα... Αυτά ρίχνω κ εγώ με το δικανο και φθηνά..Καλημέρα στην παρέα γνωρίζει κάποιος τι μόνοβολα μπορώ να χρησιμοποιήσω για δικανο 1/3 τσοκαρισμα??Δεν είναι μάγκνουμ
Έχω κάτι λίγα απο αυτά θα τα δοκιμάσω να δω!!Φίλε εγώ δε θα σου πω για σχήμα βολίδας. Θα σου πω να πας να πάρεις τα bornaghi τα σκοπευτικα. Απόλυτα ευθυβολα μέχρι και τα 80 μέτρα, ελαφριά για το δικανο και μεγάλη ζημιά μέχρι τα 60 μέτρα δε γλυτώνει το γουρούνι ας είναι σκοπευτικα... Αυτά ρίχνω κ εγώ με το δικανο και φθηνά..
Να τα δοκιμάσεις, πιστεύω θα μείνεις έκπληκτος. Αν πάλι δε σε βολέψουν πας άμεσα σε φοστερ εκ Αμερικής φεντεραλ ρεμινγκτον γουιντζεστερΈχω κάτι λίγα απο αυτά θα τα δοκιμάσω να δω!!
Να δω αν προλάβω αύριο θα τα ρίξω και τα σκοπευτικά και κάτι Ρεμινκτον που εχωΝα τα δοκιμάσεις, πιστεύω θα μείνεις έκπληκτος. Αν πάλι δε σε βολέψουν πας άμεσα σε φοστερ εκ Αμερικής φεντεραλ ρεμινγκτον γουιντζεστερ
Γιαννη το εχω ριξει αλλα οχι σε γουρουνια γιατι δεν πηγαινω, με το οπλο μου σε ολες τις δοκιμες ειχε φοβερη συγκεντρωση στα 40 και 50 μετρα που το δοκιμασα, τωρα απο δυναμη εγω σε λαμαρινα το ειδα ιδιο με το nsi 8βολο, αρα εχει δυναμη αρκετη πιστευω.Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να μου πείτε όσοι το ρηξατε τη γνώμη σας για το 10βολο mg2 v max....Διάτρηση και συγκέντρωση.
Από συγκέντρωση άριστο. Δύναμη λες καλή, τιμή ελκυστική άρα θέλει δοκιμή.. Έχει συγκέντρωτηρα με μπαφερ μέσα σωστά;Γιαννη το εχω ριξει αλλα οχι σε γουρουνια γιατι δεν πηγαινω, με το οπλο μου σε ολες τις δοκιμες ειχε φοβερη συγκεντρωση στα 40 και 50 μετρα που το δοκιμασα, τωρα απο δυναμη εγω σε λαμαρινα το ειδα ιδιο με το nsi 8βολο, αρα εχει δυναμη αρκετη πιστευω.
Εδω ειναι 51 μετρα με το goose
View attachment 25323
Ναι ετσι ακριβως, παρε ενα κουτακι να το δοκιμασεις, πιστευω θα σου αρεσειΑπό συγκέντρωση άριστο. Δύναμη λες καλή, τιμή ελκυστική άρα θέλει δοκιμή.. Έχει συγκέντρωτηρα με μπαφερ μέσα σωστά;
Ωραίο νερό το mitsikeliΓιαννη το εχω ριξει αλλα οχι σε γουρουνια γιατι δεν πηγαινω, με το οπλο μου σε ολες τις δοκιμες ειχε φοβερη συγκεντρωση στα 40 και 50 μετρα που το δοκιμασα, τωρα απο δυναμη εγω σε λαμαρινα το ειδα ιδιο με το nsi 8βολο, αρα εχει δυναμη αρκετη πιστευω.
Εδω ειναι 51 μετρα με το goose
View attachment 25323
Παρα πολυ ωραιο ΝικολαΩραίο νερό το mitsikeli
Κάνε το πρώτο σε 9βολο που το έχω δοκιμάσει εγώ με benelli και θα με θυμηθείςΓρήγορη σύγκριση.
Προτίμησα τα γνωστά 10βολα.
Αντιρρήσεις ;;;
View attachment 26692
VS
View attachment 26694
Αυτά έχουν ταχύτητα 1450fps όχι μάγκνουμ.Λογικά αυτό δεν είναι μαγκνουμ αλλά είναι πάρα πολύ καλό από ότι έχω ακούσει View attachment 26703