Αλεύρι με γραφίτη σε τι ανάμειξη; Τον γραφίτη που τον παίρνουμε; Η πρώτη βολή με TECNA και η τρίτη με SIPE έχουν κάνει πολύ ωραία συγκέντρωση και κατανομή.Λεβεντες μου....για να μην ψαχνετε για τα σεταπ....και επειδη ουτε εγω ουτε ο φιλος Αλεξ εχουμε ''κρυφα''..
σας τα γραφω αναλυτικα...
ΤΕΚΝΑ 1η δοκιμη με V1,5-442m/s
12/70 Kαλυκας CHED.-T4- CX2000-2,10X10 βολια -11/0- DRAGO14+2 γραμμαρια αλευρι με γραφιτη-
68,5 - 63 ρελι με τζαμακι.
Το δευτερο παλι με ΤΕΚΝΑ με V1,5-427m/s....To IΔΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ...πυριτιδα στα 2χ10 βολια -11/0.
SIPE....Ο ιδιος καλυκας...CX2000- 1,70X10 βολια 10/0- LB6+8,5 χιλιοστα φελλο - 8 πεταλα 10 χιλιοστα
βαθος + 2 αλευρι με γραφιτη - 68,5 -57 -8* πτυχο
Καλη επιτυχια...σε οποιον τα στησει παιδες!!!!
Αλεύρι με γραφίτη σε τι ανάμειξη; Τον γραφίτη που τον παίρνουμε; Η πρώτη βολή με TECNA και η τρίτη με SIPE έχουν κάνει πολύ ωραία συγκέντρωση και κατανομή.
Να ρωτήσω κάτι; Επειδή δεν ξέρω, γι'αυτό...
Γιατί να ρίχνει κάποιος δράμια αν μιλάμε για γκρουπαρίσματα 20 εκ. και να μην ρίχνει μονόβολα;
Εσύ φταις που μας έχεις καλομάθει. Πέρα από την πλάκα θεωρώ ότι σε αυτές τις δουλειές, η λεπτομέρεια είναι που μετράει. Θα 'θελα όμως να ξέρω και τι ρόλο παίζει ο γραφίτης. Όποιος δεν βαριέται (εσύ ή ο φίλος Berben) ας γράψει.Η δευτερη βολη με Τεκνα....αλλαξε η κατανομη.....επεσαν ''βαριά'' τα βολια στα 2 γραμμαρια πυριτιδα.
Στο 2,10 εφτιαξαν ολα....γιάυτο κανουμε δοκιμες Βασιλη μου!!!!
Ολα ετοιμα σερβιρισμενα στο πιατο τα θελεις φιλαρα!!!!
Κοιτα την μιξη με γραφιτη.....Τον γραφιτη σε σκονη τον πηρα απο τον Κενταυρο φιλε!!!
View attachment 31897View attachment 31898View attachment 31899View attachment 31900
Για να τουφεκάς και στα 50μ.Να ρωτήσω κάτι; Επειδή δεν ξέρω, γι'αυτό...
Γιατί να ρίχνει κάποιος δράμια αν μιλάμε για γκρουπαρίσματα 20 εκ. και να μην ρίχνει μονόβολα;
Εσύ φταις που μας έχεις καλομάθει. Πέρα από την πλάκα θεωρώ ότι σε αυτές τις δουλειές, η λεπτομέρεια είναι που μετράει. Θα 'θελα όμως να ξέρω και τι ρόλο παίζει ο γραφίτης. Όποιος δεν βαριέται (εσύ ή ο φίλος Berben) ας γράψει.
5-8% δεν είναι καθόλου αμεληταίο αν γίνεται συνέχεια.....εχω αναλογα το σεταπ ενα 5 μεχρι και 8%
καλυτερη συγκεντρωση.....απ'οτι εχω με το σκετο αλευρι.
5-8% δεν είναι καθόλου αμεληταίο αν γίνεται συνέχεια.
Επιβεβαιωνω για συγκεντρωση/ ταχυτητες κ πιο γλυκεια αισθηση τουφεκιας.Αμεληταιο δεν ειναι....το ψαχνω ακομα ομως.... Εχω λιγες δοκιμες....Ωστοσο ....εχω δοκιμες που το
68,5% με V1,5-426m/s ( σκετο αλευρι ) Με αλευρι+γραφιτη το ιδιο σεταπ εδωσε V1,5-438m/s και
75,5 % συγκεντρωση Βασιλη!!!
Νικ βάλε και ελάχιστο γραφίτη (την πούδρα) περιμετρικά του βύσματος για μεγαλύτερες ταχύτητες.
Νομίζω έχει ξανασυζητηθεί, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το έχεις κάνει από μόνος σου
Επιβεβαιωνω για συγκεντρωση/ ταχυτητες κ πιο γλυκεια αισθηση τουφεκιας.
Μου αρεσεις γιατι τα βγαζεις ολα στη φόρα, κ ετσι πρεπει!!!!