Θα τα κάνεις δοκιμές φίλε;;;το palla BP εξαιρετικό
To b&p το έχω δοκιμάσει και στο κυνήγι και είναι πολύ καλο. Το άλλο το πήρα απλά για διασκέδαση
Θα τα κάνεις δοκιμές φίλε;;;το palla BP εξαιρετικό
Θέλω να δω λαγό με μια τρυπα νααααα με το συμπαθειο......To b&p το έχω δοκιμάσει και στο κυνήγι και είναι πολύ καλο. Το άλλο το πήρα απλά για διασκέδαση
Θέλω να δω λαγό με μια τρυπα νααααα με το συμπαθειο......
Σταμάτη τί συμπέρασμα έβγαλες;View attachment 31495
Δοκιμή στα 50 πραγματικά μέτρα
View attachment 31496
Έριξα περίπου 40 μονοβολα
View attachment 31497
Είσοδος από μονοβολο και δίπλα έξοδος από άλλο μονοβολο.
View attachment 31498
Έριξα μόνο 3 b&p όπου ο εξωλκεας τα έσχισε και τα τρία..... Αν κάνετε μεγένθυση φαίνεται καθαρά. Σε όλα τα υπόλοιπα κανένα πρόβλημα.
View attachment 31499
Μερικά πλαστικά που μάζεψα μετά τις βολές και ένα κομμάτι μολύβι.
Καλοριχτα με Υγεια....Βασιλη αυτα με buffer ειναι?
Δεν ξέρω ... θα σου απαντήσω όμως συντόμωςΚαλοριχτα με Υγεια....Βασιλη αυτα με buffer ειναι?
Δεν παίζεις καθόλου με αυτό το φυσίγγι...Αυτό είναι φυσίγγι και γουρούνι 3 χρόνια το χρησιμοποιησα δεν με πρόδωσε ποτέ..
Το "παίζω" ήταν το κρητικό ... Να σου παίξω καμιά μπαλωθιάΔεν παίζεις καθόλου με αυτό το φυσίγγι...Αυτό είναι φυσίγγι και γουρούνι 3 χρόνια το χρησιμοποιησα δεν με πρόδωσε ποτέ..
Με την καραμπίνα ερειχνα πάντα hog hammer και μετά 1μιση χρόνο τωρα χειροποίητα που δεν τα αλλαζω για κανένα αλλά μόνο με την καραμπίνα... αλλά από φέτος που θα κυνηγάω μόνο με το δικανο αυτά θα είναι μέσα hog hammerΤο "παίζω" ήταν το κρητικό ... Να σου παίξω καμιά μπαλωθιά
Σημειώθηκε πάντως αυτό που είπες ... ευχαριστώ ...
ps
Χρησιμοποίησες παρελθοντικό χρόνο όμως "χρησιμοποίησα" και όχι "χρησιμοποιώ"
Τώρα ρίχνεις χειροποίητα ή κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα ???
Win Doublex 9βολο 36μετρα kicks xfull, ισως εφυγε λιγο δεξια γιατι ηταν στη σκια το μπετονι
View attachment 31592
Γραφει το κουτι 1450 fps αρα 441 m/s τωρα αν βγαζει τοσο δεν το γνωριζω, βγαζει το 12βολο μαγκνουμ που λεγαμε και το απλο 9βολο αλλα με ιδιες ταχυτητεςΓεια σου ρε Αλεξ......με τις δοκιμες και τα εξτρα τσοκ σου!!!!! Αξιος φιλε!!!!!
Αυτο που δεν ξερω.....ειναι ποσοι κυνηγοι εχουν αυτο το τσοκ της δοκιμης σου....Και ακομα...τι θα
εδινε στα ιδια μετρα με ενα μαμα φουλ τσοκ ???
ΥΓ. Με τι ταχυτητες το δινει αυτο Αλεξ ??? Γραφει στην συσκευασια ???
Γραφει το κουτι 1450 fps αρα 441 m/s τωρα αν βγαζει τοσο δεν το γνωριζω, βγαζει το 12βολο μαγκνουμ που λεγαμε και το απλο 9βολο αλλα με ιδιες ταχυτητες