Τα δραμια 9.1mm απο που τα παιρνεις;οχι γιατι οπως εγραψα και πιο πανω κυνηγαω αποκλειστικα με το lm και m επισης ειναι και σκληρα τα δραμια και το φοβαμαι λιγο μην μου χαλασει την τουφεκια αλλα και για ασφαλεια
Τα δραμια 9.1mm απο που τα παιρνεις;οχι γιατι οπως εγραψα και πιο πανω κυνηγαω αποκλειστικα με το lm και m επισης ειναι και σκληρα τα δραμια και το φοβαμαι λιγο μην μου χαλασει την τουφεκια αλλα και για ασφαλεια
απο κενταυροΤα δραμια 9.1mm απο που τα παιρνεις;
Βγαινουν και επιχαλκομενα?απο κενταυρο
ναι μονο επιχαλκομενα 9,1 εχειΒγαινουν και επιχαλκομενα?
Ωραια!! Ευχαριστω!ναι μονο επιχαλκομενα 9,1 εχει
Νίκο η μια τουφέκια είναι με φουλ τσοκ και η
Άλλη με μόλις 2.5/10
Αυτά χρησιμοποιώ είναι καλής ποιοτητας και αρκετά σκληρά. Εγώ τα ρίχνω με 7/10 τσοκαρισμα 55 άρια γουρουνια (καθαρό κρέας) πεφτουν πανι μέχρι τα 45-50 μετραναι μονο επιχαλκομενα 9,1 εχει
Τα 9.1 σκοτώνουν μεγάλα γουρουνια και στα 50 μέτρα με τέσσερα δράμια μόνο. Εγώ φέτος έχω παρει τρία μέχρι τώρα και σε απόσταση 45-50 μέτρα με τσοκαρισμα 7/10 σε αυλό 18.4Δεν με ''καταλαβες''.....δεν κρινω ουτε διαγωνισμο κανουμε....Λεω την γνωμη μου με την αποτυπωση
που βλεπω,,,, αυτο και μονο!!!
Μου αδιαφορο με τι τσοκ το εχει ριξει ο καθε ενας μας....
Η τουφεκια του Μητσου δεν μου αρεσει....ετσι οπως ειναι ....απλα πραγματα.
Αλλωστε εγω δεν θα εριχνα στο γουρουνι πανω απο τα 40 μετρα βολια....θα του εριχνα μονοβολο
Γι αυτο και η τουφεκια του Αλεξ μου αρεσει περισσοτερο....και ΟΧΙ γιατι το σετ απ ειναι δικο μου!!!
Ειναι ποιο συγκεντρωτικη και αν την φαει το γουρουνι θα γονατισει...και οχι μονο....
Αλλο να παρει το γουρουνι 10 βολια επανω του και αλλο 5....τουλαχιστον ετσι νομιζω....και μην
αρχισουμε να λεμε....αν το παρει σε ζωτικα οργανα κτλ κτλ....καταλαβαινεις τι εννοω....
με τι πυριτηδα τα γεμιζεις ?Αυτά χρησιμοποιώ είναι καλής ποιοτητας και αρκετά σκληρά. Εγώ τα ρίχνω με 7/10 τσοκαρισμα 55 άρια γουρουνια (καθαρό κρέας) πεφτουν πανι μέχρι τα 45-50 μετρα
Psb2 special σε οκταβολο- sp2 δέκα Βόλομε τι πυριτηδα τα γεμιζεις ?
Τα 9.1 σκοτώνουν μεγάλα γουρουνια και στα 50 μέτρα με τέσσερα δράμια μόνο. Εγώ φέτος έχω παρει τρία μέχρι τώρα και σε απόσταση 45-50 μέτρα με τσοκαρισμα 7/10 σε αυλό 18.4
8βολο 12/0 μεσα σε συγγεντρωτηρα?? αν θελεις 8βολο φωτια σε 12/76 με v 1,5 450μ/δ μια ειναι η κυρια mg2, με την sp2 τι ταχυτητες εχεις την εχεις μετρισει ?Psb2 special σε οκταβολο- sp2 δέκα Βόλο
Το οκταβολο είναι με κυάθιο
Παρά Πολυ καλο σαν συγκέντρωση αλλά υστερεί λίγο στην ταχυτητα. στηστό με την άλλη σε καλυκα 12/76 και ανέβασε κατά πολλη την δοσολογία της πυριτιδας( σεταπ μόνοβολου) για να παρεις μεγαλυτερες ταχυτητεςΜπραβο , και σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!
Βολια 12/0 δεν εχω δοκιμασει μονο μεχρι 11/0....αλλα πιστευω ενα συγκεντρωτικο 12 βολο 11/0
εαν το βρει μεχρι τα 40 -45 μετρα δεν γλυτωνει!!! ΠΧ κατι τετοιο.
View attachment 34577View attachment 34578View attachment 34579
Στο οκταβολο τα δράμια είναι μέσα σε κυάθιο(πατεντα). Στην sp2 το lot που έχω έχει αγοραστεί πριν 11 χρόνια και οι ταχυτητες είναι πανω απο τα 430 m/ s8βολο 12/0 μεσα σε συγγεντρωτηρα?? αν θελεις 8βολο φωτια σε 12/76 με v 1,5 450μ/δ μια ειναι η κυρια mg2, με την sp2 τι ταχυτητες εχεις την εχεις μετρισει ?
καλητερα 10βολο να παρεις 20-25 μ/δ παραπανωΜπραβο , και σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!
Βολια 12/0 δεν εχω δοκιμασει μονο μεχρι 11/0....αλλα πιστευω ενα συγκεντρωτικο 12 βολο 11/0
εαν το βρει μεχρι τα 40 -45 μετρα δεν γλυτωνει!!! ΠΧ κατι τετοιο
εχεις κομενες λοριδες ?? οκ ναι θα ειναι πιο συγγεντρωτικο ,οι τωρινες sp2 ειναι πιο προοδευτικες ?Στο οκταβολο τα δράμια είναι μέσα σε κυάθιο(πατεντα). Στην sp2 το lot που έχω έχει αγοραστεί πριν 11 χρόνια και οι ταχυτητες είναι πανω απο τα 430 m/ s
Δεν έχω ιδέα για την προοδευτικοτητα των νεώτερων παρτιδων χρησιμοποιώ ακόμη το παλιο lot και έχω γεμίσει μέχρι 59 γραμμάρια σε καλυκα 12/76 με ρελιαστο κλεισιμο και τζαμακιεχεις κομενες λοριδες ?? οκ ναι θα ειναι πιο συγγεντρωτικο ,οι τωρινες sp2 ειναι πιο προοδευτικες
Καλημέρα, νομίζω πως η sp2 είναι πολύ προοδευτική για το διαμετρημα 12 ακόμα και για 55 γραμμάρια. Όσο και να πιεστεί στα 40 με 50 γραμμάρια θα καίγεται ανώμαλα . Πρόκειται για σπατάλη μίας από τις καλύτερες πυριτιδες. Η sp8 αν και προοριζεται όπως όλες οι sp για ραβδωτα και γιαυτό αλλάζει συμπεριφορά με την παραμικρή αλλαγή του σεταπ, ίσως να είναι πιο κατάλληλη για αυτό πού επιδιωκετε.
καλητερα 10βολο να παρεις 20-25 μ/δ παραπανω