Έχει καμία σχέση η 4η φωτογραφία με την στρωματοποίηση ?
Oλες οι φωτο και η δοκιμη....καμια σχεση με στρωματοποιηση....Το γραφω δοκιμη με διπλο
χωρο καυσης Στεφανε!!!
Έχει καμία σχέση η 4η φωτογραφία με την στρωματοποίηση ?
Ειχαμε δοκιμη?View attachment 35080
Σημερα ειχε παντρεμα φωτια !!
Οχι εχω κανει παλιοτερα αλλα δεν εχω φωτο ,8 βολο γυρω στα 420 μ/δΕιχαμε δοκιμη?
Τωρα μαλιστα.πυριτιδα δολοφονοςView attachment 35080
Για την πυρίτιδα δε ξέρω τα βόλια όμως είναι πολύ καλής ποιότητας με επαρκές επιμετάλλωση όχι σα κάτι πανάκριβα αμερικανικά που φεύγει με το νύχιView attachment 35080
Γιαννη το 1,85χ8 12/0 ντραγκο 14 +2 αλευρι με 686 στα 57,5 πως σου φαινεται ??Τωρα μαλιστα.πυριτιδα δολοφονος
μαζι με το αλευρι 38 το χογκ χαμερ της ρεμινγκτον ειναι 1,75616 καψηλι παντα στης αμερικανες.η 8 μπιλιες ποσα γρ βγενουν???
Καλα εισε εκειμαζι με το αλευρι 38 το χογκ χαμερ της ρεμινγκτον ειναι 1,75
View attachment 35080
Ακριβώς το ίδιο ερώτημα ήθελα να κάνω τώρα και εγώ...Παιδιά κυνηγάω μπεκάτσα,με ένα pose Rizzini του '92 με τσοκάρισμα σταθερό 3* & 5*...εκεί που πηγαίνω για μπεκάτσα,βρήσκω χνάρια από αγριόχοιρους κ έχω το φόβο για μ'ένα κ το σκύλο αν τυχόν επιτεθεί κανένα.
Ψάχνω ένα μαλακό μονόβολο να τα ρίχνω με αυτό το όπλο
(αχρίαστα να'ναι).
Ποια μου προτείνεται;;;
Εχει τα χαρακτηριστικα της ssb αλλα ειναι δυβασικη ,δλδ χαμηλα μπαρ και καλες ταχυτητες ,και μικρο σχετικα ογκο ,ειναι η μονη πυριτιδα Νικο που γεμιζεται απο 32-50 γρ, και ειναι η πυριτιδα που γεμιζονταν τα ρεμινκτον αλλα πλεων εχει σταματησει η παραγωγη τηςΟΚ......Μια χαρα!!!
Μητσαρα τι περισσοτερο ή διαφορετικο θα σου δωσει αυτη η πυριτιδα απο την ΤΕΚΝΑ ή την SSB+ ???
Ρωταω γιατι δεν την ξερω φιλε!!!
Δν έχω στροφείο για μονόβολα,οπότε δν θα μπω στη διαδικασία να γεμίσω...απλά θα αγοράσω μια 5άδα ή 10άδα να τα έχω.Glanular με 28γρ βολιδα lee
Δεν χριαζετε στροφιο για μονοβολα στο σηγκεκριμενοΔν έχω στροφείο για μονόβολα,οπότε δν θα μπω στη διαδικασία να γεμίσω...απλά θα αγοράσω μια 5άδα ή 10άδα να τα έχω.
Ναι αλλά δν έχω Granular.....Δεν χριαζετε στροφιο για μονοβολα στο σηγκεκριμενο