Ναι Χρήστο, αλλά δεν το έκανα όπως λέει ο Κώστας. Όρθιος έριχνα και επωμισμένος.Καλησπέρα φίλε μου εννοείς οι 5 βολές γίνονται με σταθερό όπλο;και εχεις 5 διαφορετικά αποτελέσματα;
Ναι Χρήστο, αλλά δεν το έκανα όπως λέει ο Κώστας. Όρθιος έριχνα και επωμισμένος.Καλησπέρα φίλε μου εννοείς οι 5 βολές γίνονται με σταθερό όπλο;και εχεις 5 διαφορετικά αποτελέσματα;
100% σκοπευτικό λάθος δικό μου.Μάλλον προκειτε περί σκοπευτικόυ λαθους εκτός εάν υπάρχει θέμα με την ευθυβολια του όπλου. Ναι διάβασα κ εγω τον Κώστα κ η τοποθέτηση είναι πολύ σωστή.
Εχει μια ομαδα στο φεισμπουκ και πριν λιγες μερες εκανε ενας τυπος αυτο ακριβως εκοψε απο ενα , ιδια ακριβως τα βρικε απλα μαλον αλλο λοτ πυριτηδας !!Καλησπέρα παλικάρια!
Τα nobelsport και συγκεκριμένα τα 8βολα που έχουν μόνο αστέρια στον παφυλα γνωρίζουμε αν έχουν διαφορές απο τα άλλα που γράφουν Nobel sport?
Θα μπορούσε κάποιος αν έχει να κοψει ένα που να γράφει Nobel sport και να κόψω και εγώ ένα με τα αστέρια να δούμε;
Α οκ όποτε αν υποθέσουμε ότι τα λοτ της πυρίτιδας δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά θα είναι σχεδόν ίδιο φυσιγγι.Εχει μια ομαδα στο φεισμπουκ και πριν λιγες μερες εκανε ενας τυπος αυτο ακριβως εκοψε απο ενα , ιδια ακριβως τα βρικε απλα μαλον αλλο λοτ πυριτηδας !!
Να υποθεσεις οτι δεν ειναι το ιδιο φυσιγγι γιατι για αυτα εχουν υποθει πολα παραπονα οτι δεν ειναι σαν τα προηγουμενα ,ουτε σαν τα επομενα !!Α οκ όποτε αν υποθέσουμε ότι τα λοτ της πυρίτιδας δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά θα είναι σχεδόν ίδιο φυσιγγι.
Ευχαριστω για την πληροφορία.
Κάποια παιδιά εδώ, είχαν αναφέρει ότι μία παρτίδα nobel sport ήταν προβληματική. Το διόρθωσαν μετά (και η νέα παρτίδα είχε διαφορετικό παφυλα). Πολύ πιθανόν αυτό που έχεις να είναι από την παλιά παρτίδα, δεν γνωρίζω.Α οκ όποτε αν υποθέσουμε ότι τα λοτ της πυρίτιδας δεν έχουν πολύ μεγάλη διαφορά θα είναι σχεδόν ίδιο φυσιγγι.
Ευχαριστω για την πληροφορία.
Μάλιστα. Τότε μπορεί να τα πάω πίσω.Να υποθεσεις οτι δεν ειναι το ιδιο φυσιγγι γιατι για αυτα εχουν υποθει πολα παραπονα οτι δεν ειναι σαν τα προηγουμενα ,ουτε σαν τα επομενα !!
Το είχα διαβάσει και εγω αλλά η βλακεία που έκανα ειναι οτι δεν το άνοιξα το κουτι στο μαγαζί να τα δω και τωρα εχω υποψείες οτι μπορει να μην ειναι καλά.Κάποια παιδιά εδώ, είχαν αναφέρει ότι μία παρτίδα nobel sport ήταν προβληματική. Το διόρθωσαν μετά (και η νέα παρτίδα είχε διαφορετικό παφυλα). Πολύ πιθανόν αυτό που έχεις να είναι από την παλιά παρτίδα, δεν γνωρίζω.
Δεν έγινε τίποτα. Πάνε κάνε δοκιμές μαζί τους, και άμα δεν σου φανεί τίποτα περίεργο (εάν δεν φεύγει κανένα buffer από το φυσίγγιο), κράτα τα. Μπορεί να σου χρειαστούν.Μάλιστα. Τότε μπορεί να τα πάω πίσω.
Το είχα διαβάσει και εγω αλλά η βλακεία που έκανα ειναι οτι δεν το άνοιξα το κουτι στο μαγαζί να τα δω και τωρα εχω υποψείες οτι μπορει να μην ειναι καλά.
Κοίταξε να δεις buffer δεν φεύγει ειναι κλεισμένα με κεντρική σύντηξη αλλά και δοκιμή να κάνω αν εχει ίδια συγκέντρωση πως θα ξέρω οτι εχει και ίδια διάτρηση με το παλιό που ειναι δοκιμασμένο.Δεν έγινε τίποτα. Πάνε κάνε δοκιμές μαζί τους, και άμα δεν σου φανεί τίποτα περίεργο (εάν δεν φεύγει κανένα buffer από το φυσίγγιο), κράτα τα. Μπορεί να σου χρειαστούν.
Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις. Εάν μπορείς να τα δοκιμάσεις σε διάτρηση κάπου, κάντο. Και αν δεις ότι είναι καλά, κομπλέ.Κοίταξε να δεις buffer δεν φεύγει ειναι κλεισμένα με κεντρική σύντηξη αλλά και δοκιμή να κάνω αν εχει ίδια συγκέντρωση πως θα ξέρω οτι εχει και ίδια διάτρηση με το παλιό που ειναι δοκιμασμένο.
Ενα πακέτακι πήρα 15€ (τα δέκα), δεν τα λες και φθηνά.Αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις. Εάν μπορείς να τα δοκιμάσεις σε διάτρηση κάπου, κάντο. Και αν δεις ότι είναι καλά, κομπλέ.
Πόσα έχεις πάρει?
Έχει γίνει σχετική μνεία στο ερώτημα σου....συμπέρασμαέχεις πατήσει γάτοΚαλησπέρα παλικάρια!
Τα nobelsport και συγκεκριμένα τα 8βολα που έχουν μόνο αστέρια στον παφυλα γνωρίζουμε αν έχουν διαφορές απο τα άλλα που γράφουν Nobel sport?
Θα μπορούσε κάποιος αν έχει να κοψει ένα που να γράφει Nobel sport και να κόψω και εγώ ένα με τα αστέρια να δούμε;
Μιλάς με γρίφους γέροντα (πλάκα κάνω).Έχει γίνει σχετική μνεία στο ερώτημα σου....συμπέρασμαέχεις πατήσει γάτο
Έλα ρε, 10 πήρες. Δεν είναι πολλά. Κράτησε τα τώρα.Ενα πακέτακι πήρα 15€ (τα δέκα), δεν τα λες και φθηνά.
Μπορεί να τα κρατήσω, θα δω.
Γιου κολντ μι ολντταιμερΜιλάς με γρίφους γέροντα (πλάκα κάνω).
Όταν λες ότι «εχω πατήσει γάτο» τι εννοείς? Έφαγα φόλα με τα φυσίγγια? Μάλλον.
Έτσι λέω και εγω να τα κρατήσω απλώς ρωτάω μπας και βγάλω άκρη. Συζήτηση να γίνεται κιόλλας γιατί μέχρι να ανοίξει το κυνήγι να κάνω δοκιμές θα περάσει καιρός δυστυχώς.Έλα ρε, 10 πήρες. Δεν είναι πολλά. Κράτησε τα τώρα.
Απλά μη τα ρίξεις σε γουρούνι θα σκάσει στα γέλιαΈτσι λέω και εγω να τα κρατήσω απλώς ρωτάω μπας και βγάλω άκρη. Συζήτηση να γίνεται κιόλλας γιατί μέχρι να ανοίξει το κυνήγι να κάνω δοκιμές θα περάσει καιρός δυστυχώς.
Ωραίος Σκληρός & Αδίστακτος!!!!!Γιου κολντ μι ολντταιμερ