Κι άλλους ξενύχτες βλέπω, (με like !!!)Πάει και η βιβλιοθήκη ... για χάρη της επιστήμης !!!
Αυτά μάλιστα ... 18% βαρύτερα από τα 000.
Κι άλλους ξενύχτες βλέπω, (με like !!!)Πάει και η βιβλιοθήκη ... για χάρη της επιστήμης !!!
Τι να την κανεις την βιβλιοθηκη την σημερον εποχη αφου ολλα ειναι ηλεκτρονικα;;!!! 4,75 περιπου το καθε βολιΠάει και η βιβλιοθήκη ... για χάρη της επιστήμης !!!
Ωραια....με τι πυριτιδα ειναι?Και σημερα τα αντιαρματικα 8 βολα 8,6 χιλ στα 40 μετρα με lm View attachment 55030View attachment 55031View attachment 55033View attachment 55035
Με ssb του 16 αλλα με προσαναμα απο κατωΩραια....με τι πυριτιδα ειναι?
Ευχαριστω.....Με ssb του 16 αλλα με προσαναμα απο κατω
Πρόσεξε γιατί θα σε βλέπουν τα γουρούνια θα πέφτουν κάτω μόνα τους και θα κάνουν τα πεθαμένα.View attachment 55037View attachment 55038 και ενα 8βολο 9,1 χιλ View attachment 55039View attachment 55040View attachment 55041 και οι συγγεντρωτηρες !!!!
Θα κανουμε και οικονομια στα φυσιγγια !!!!Πρόσεξε γιατί θα σε βλέπουν τα γουρούνια θα πέφτουν κάτω μόνα τους και θα κάνουν τα πεθαμένα.
Ωραίες τουφεκιές.
Καλόριχτα φιλάρα μου!!! Καλά έκανες και πειραματίζεσαι!!!Σήμερα ερχόμουν γύρο να κάνω μια επένδυση. Κάτι που να πείσει τόπο επιτέλους βρε αδελφέ! Ε και πήρα αυτούνο. Καλό είναι; View attachment 55279
Καλό είναι.Σήμερα ερχόμουν γύρο να κάνω μια επένδυση. Κάτι που να πείσει τόπο επιτέλους βρε αδελφέ! Ε και πήρα αυτούνο. Καλό είναι; View attachment 55279
Για μένα δεν είναι καλη επιλογή.. Πάρα μα πάρα πολύ Αργό. Πολλές αφλογιστιες. Κσλοριχτα βέβαια αλλά θα μπορούσες να πάρεις πολύ καλύτερα.Σήμερα ερχόμουν γύρο να κάνω μια επένδυση. Κάτι που να πιάσει τόπο επιτέλους βρε αδελφέ! Ε και πήρα αυτούνο. Καλό είναι; View attachment 55279δεν
Που τις είδες τις αφλογιστίες ?Για μένα δεν είναι καλη επιλογή.. Πάρα μα πάρα πολύ Αργό. Πολλές αφλογιστιες. Κσλοριχτα βέβαια αλλά θα μπορούσες να πάρεις πολύ καλύτερα.
Ευχαριστώ φίλε Γιάννη. Εσύ τι προτιμάς σε δράμια;Για μένα δεν είναι καλη επιλογή.. Πάρα μα πάρα πολύ Αργό. Πολλές αφλογιστιες. Κσλοριχτα βέβαια αλλά θα μπορούσες να πάρεις πολύ καλύτερα.
Η παρέα που πηγαίνω για γουρούνια στα Πιέρια.... ορκίζεται στο μαύρο δεκαβολο..... μια χαρά είναιΣήμερα ερχόμουν γύρο να κάνω μια επένδυση. Κάτι που να πιάσει τόπο επιτέλους βρε αδελφέ! Ε και πήρα αυτούνο. Καλό είναι; View attachment 55279
Βασίλη οι περισσότεροι που γνωρίζω χρησιμοποιούν ΑΤ και Σόνικ. Οκ ναι, το πιθανότερο είναι τα ελληνικά να είναι καλύτερα. Όμως το έχω πει πολλές φορές και δεν θα βαρεθώ να το λέω, αν δεν διαθέτει βλητικο σταθμό μια εταιρεία από εμένα έχει άκυρο. Και δεν είμαι ξενομανης σε καμία περίπτωση, ίσα ίσα. Όταν δω και στα ελληνικά δράμια να αναγράφονται αναλυτικά πιέσεις κλπ τότε ναι εκεί θα τελειώσει το αμερικανικό γουρουνοφυσιγγο για μένα. ΜΑΚΆΡΙ να γίνει αυτό.Μέχρι και εγώ που δεν προτιμώ τα μάγκνουμ .... λόγω του ότι κυνηγάω και με δικαννα που δεν είναι μάγκνουμ..... πήρα για τα γουρούνια..... ένα κουτί δεκαβολα.....
Έτσι κ γω αλλά κ πολλοί αλλοι φοβούνταιΒασίλη οι περισσότεροι που γνωρίζω χρησιμοποιούν ΑΤ και Σόνικ. Οκ ναι, το πιθανότερο είναι τα ελληνικά να είναι καλύτερα. Όμως το έχω πει πολλές φορές και δεν θα βαρεθώ να το λέω, αν δεν διαθέτει βλητικο σταθμό μια εταιρεία από εμένα έχει άκυρο. Και δεν είμαι ξενομανης σε καμία περίπτωση, ίσα ίσα. Όταν δω και στα ελληνικά δράμια να αναγράφονται αναλυτικά πιέσεις κλπ τότε ναι εκεί θα τελειώσει το αμερικανικό γουρουνοφυσιγγο για μένα. ΜΑΚΆΡΙ να γίνει αυτό.