Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι.. Στα 25 αν θυμάμαι πριν λίγο καιρό κιόλας τα έρηξα όταν πήρα καινούριο όπλο κ ήθελα να το ρυθμίσω.. Έκαναν τούμπες.. Στο χαρτόνι πήγαν πλάγια μερικά. Μάλιστα είχα ανεβάσει φωτο εδώ και το παρατήρησαν κι άλλοι...
Με τι όπλο τα ριχνατε; Επειδή όπως έγραψα ποιο πάνω έχω ρίξει μέχρι στιγμής γύρω στα 75 από αυτά περίπου στις ίδιες αποστάσεις και δεν είδα κάτι τέτοιο.

Καλησπέρα λεβέντες.Χθες μέτρησα ταχύτητες στο παρακάτω σετ απ.
Mb32 2x8(11/0) 30,9γρ+2,1buffer z2m 15=490m/s 58,00χιλ 6στερο
Η αίσθηση που μου έδωσε ήταν μόνο αυτή της ταχύτητας και όχι μεγάλης ανάκρουσης!
Το σετ απ είναι ξεχειλωμενο για να μπορέσει να κλείσει σωστά το φυσιγγι δίχως βυζιά.
Πιστεύετε είναι απαγορευτικα φορτωμένο???
Συγκέντρωση στα 35 μέτρα με 2* πέραν κάθε προσδοκίας.25 πόντους άνοιγμα !!!!
Καπου δεν σου μετρισε καλα ο ταχογραφος οπως λεει ο λευτερης αυτο το σετ απ εχει γυρω στα 450-460 μ/δ εγω το κλεινω και στα 57,5 χιλ με 1,5 μπαφερ και τοσα μου δεινει ανα καιρους που εχω κανει μετρισεις

Καπου δεν σου μετρισε καλα ο ταχογραφος οπως λεει ο λευτερης αυτο το σετ απ εχει γυρω στα 450-460 μ/δ εγω το κλεινω και στα 57,5 χιλ με 1,5 μπαφερ και τοσα μου δεινει ανα καιρους που εχω κανει μετρισεις
Κάποια από αυτές τις μέρες έχω για δοκιμή και κάποια εμπορικά.Θα ξανακάνω τη μέτρηση για σιγουριά και θα ενημερώσω.Υποψιν τα βόλια είναι επινικελωμενα.Ξεχασα να το γράψω .

Κάποια από αυτές τις μέρες έχω για δοκιμή και κάποια εμπορικά.Θα ξανακάνω τη μέτρηση για σιγουριά και θα ενημερώσω.Υποψιν τα βόλια είναι επινικελωμενα.Ξεχασα να το γράψω .
Εεε μαστορα αυτα τα γραφουν μπορει να ειναι και απο αυτο η ενδηξη !!

Μην κοιτατε την διατρηση δεν πεζει τοσο ρολο.Φυσιολογικο τα πιο λιγα γραμμαρια να εχουν καλυτερη διατριση λογο ογκου.Κοιταξτε τα joule που εχουν κατα την προσκρουση την κινητικη ενεργεια δηλαδη..Νομιζω χωρις να θελω να το παιξω ιδιμωνας η κατι μονο και μονο απο ενασχοληση και διαβασμα στα αεροβολα τα οποια εχουν βλημα πως τα joule ειναι αυτα που μετρανε και κανουν πιο μεγαλο τραυμα και σοκ..

Επισης αν εχει καποιος να μου προτεινει μονοβολα και δραμια για baikal mp 155 semi magnum.Δραμια εχω παρει τα 3+1 superkill με δοκιμη στα 50 μετρα εβαλα 3 σε μισο τετραγωνικο περιπου με 3αρι μαμα τσοκ.Νομιζω ειναι καλα.Απο μονοβολα δεν εχω βρει καποιο ευθυβολο.

Με τι όπλο τα ριχνατε; Επειδή όπως έγραψα ποιο πάνω έχω ρίξει μέχρι στιγμής γύρω στα 75 από αυτά περίπου στις ίδιες αποστάσεις και δεν είδα κάτι τέτοιο.
Τα έρηξα με m2 speed και 4ρη τσοκ αν θυμάμαι καλά.

Εεε μαστορα αυτα τα γραφουν μπορει να ειναι και απο αυτο η ενδηξη !!
Τώρα μόλις έκανα ξανά τη δοκιμη με θερμοκρασία 21 βαθμούς και υψόμετρο γύρω στα 380-390 μετρα.Μου έδωσε πάλι τον ίδιο μ.ο. τριών βολών με 490,60m/s V1,5.

Πήρα μια 5αδα super kill 4+1 έτσι για να βρίσκονται.....
Έριξα ένα για να ξέρω αν δω κάνα γουρούνι αν πρέπει να του ρίξω ή να ψάχνω για δέντρο :D
Πως σας φαίνεται αυτή η ντουφεκιά; 35 μέτρα Α302, 3*
View attachment 57402
Πολύ ανοικτό το βλέπω..... με τι τσοκ το έριξες;

Status
Not open for further replies.
Back