Άντε ρε μειτσ κουλω γιερμανιοιbreneke
Άντε ρε μειτσ κουλω γιερμανιοιbreneke
Δεν το έχω ψάξει και πολύ αλλά θα έλεγα σωστή κατανομή βάρους στο μονόβολο, οποιαδήποτε ουρά εγώ τουλάχιστον την θεωρώ κακή γιατί μπορεί να παραμορφωθεί, όχι για κανέναν άλλο λόγο ... θεωρητικά είναι καλή.Μια ερωτηση εδο σας θελο τωρα.πιον τηπο μονοβολου θεορητε πιο ευθηβολο και γιατη????
Εμείς δλδ με 18.8 θα κάνουμε σαν την άλλη?άντε μπεςΔεν το έχω ψάξει και πολύ αλλά θα έλεγα σωστή κατανομή βάρους στο μονόβολο, οποιαδήποτε ουρά εγώ τουλάχιστον την θεωρώ κακή γιατί μπορεί να παραμορφωθεί, όχι για κανέναν άλλο λόγο ... θεωρητικά είναι καλή.
Μην νομίζεις ότι δοκιμάζουν φυσίγγια οι περισσότεροι ... από στόμα σε στόμα πάνε.
Φυσικά και ταίριασμα με την κάνη.
Θεωρώ ότι ένα σωστό βλήμα σε μια κάνη με αυλό μέχρι 18,5 θα πάει καλά.
Πάντα όμως η δοκιμή θα σου δείξει με σταθερό όπλο.
Αν ριχτεί με λεία κάνη με διαφορά το σωβεστρ, με ραβδωτη τα αμερικανικά σαμποτ με βλήματα διαμέτρου, ,500" της ίντσας και πλαστική μύτη τύπου Hornady A tip .Να διευκρινησω μιλάμε για ευθυβολια όχι ακρίβεια.Μια ερωτηση εδο σας θελο τωρα.πιον τηπο μονοβολου θεορητε πιο ευθηβολο και γιατη????
Αν βρεις την ευθυβολία η ακρίβεια είναι θέμα κλεισιοσκοπιου μετάΑν ριχτεί με λεία κάνη με διαφορά το σωβεστρ, με ραβδωτη τα αμερικανικά σαμποτ με βλήματα διαμέτρου, ,500" της ίντσας και πλαστική μύτη τύπου Hornady A tip .Να διευκρινησω μιλάμε για ευθυβολια όχι ακρίβεια.
1. BRI - sauvestreΜια ερωτηση εδο σας θελο τωρα.πιον τηπο μονοβολου θεορητε πιο ευθηβολο και γιατη????
Χείμαρρος1. BRI - sauvestre
2. palla B&P - palla βαλάντη
3. star
4. deer THUG - sveroboy με τάπα
5. foster - brenneke
6. lee σαν αεροβόλου - στρογγυλή σφαιρα
7. σολενγκο
.
.
30. 6+1 deer χωρίς ταπα
.
99. σαμποτ για ραβδωτά
όλα απλά όχι μαγκνουμ
δοκιμασμένα με
εναλ skeet 66 cm 18.4
εναλ cyl εσω-εξω +2 66 cm 18.4
και τα 2.2, 5,7,30 δοκιμασμένα επιλέον με σταθερο full 71 cm 18.3
Στα όπλα τα δικά μου, brenneke & fosterΜια ερωτηση εδο σας θελο τωρα.πιον τηπο μονοβολου θεορητε πιο ευθηβολο και γιατη????
Έχεις ρίξει τίποτα άλλο ... ?Στα όπλα τα δικά μου, brenneke & foster
Εδώ τρόμαξα να βρω σε ποια κάννη ταιριάζει ποιο και με τι τσοκ. Φυσίγγια των 5-10 ευρώ το καθένα έτσι κι αλλιώς δεν με αφορούν, οπότε κάτι εξωτικά μονόβολα με αφήνουν παντελώς αδιάφορο. Στην 870 με τσοκ 4* πάνε καρφί τα brenneke. Στη Β 2000 foster. Τώρα πρέπει να δω τι από τα δύο ταιριάζει στη μπενελιτσα και με τι τσοκΈχεις ρίξει τίποτα άλλο ... ?
Εγώ τα μισά από αυτά που ανέφερε ο Μάριος ούτε τα έχω ακούσει ποτέ αχααχαχ
Μόνο foster ρίχνω εγώ.
Τα ναβαρο παίζει να ναι το χειρότερο μονοβολο που έχει βγει στη παγκόσμια αγορά.. Στα 30 μέτρα να πηγαίνουν πλάγια στο στόχο;; να μη χτυπάει η μύτη δηλαδή στο χαρτόνι.. Άθλια εντελώς..
Το practical εννοείς; Σε τί απόσταση;Τα ναβαρο παίζει να ναι το χειρότερο μονοβολο που έχει βγει στη παγκόσμια αγορά.. Στα 30 μέτρα να πηγαίνουν πλάγια στο στόχο;; να μη χτυπάει η μύτη δηλαδή στο χαρτόνι.. Άθλια εντελώς..
Πες το απλά ρε κουμπάρε ....η καμπυλοτροχια του βλήματος ,(πτωση-στη x απόσταση) εξαρτάται άμεσα από την ταχύτητα τουαλλά κ αυτή ρυθμίζεται με το κλεισιοσκοπιοΘα το πω αλλιώς, ευθυβολια είναι αν στήσουμε σε ένα πάγκο πιασμένο σε μεγγενη ένα όπλο με την κάνη σε τελείως οριζόντια θέση που να σημαδεύει στα 100 μέτρα το κέντρο ενός στόχου, και ρίξουμε διάφορα μονοβολα , άλλο θα έχει πτώση ( δηλαδή θα χάσει ύψος, ) πχ 10 εκατοστά, άλλο 15, άλλο 24 κλπ. Αυτό που θα χάσει λιγότερο ύψος είναι το πιο ευθυβολο. Αν πάλι στο ίδιο με πριν στησιμο του όπλου, ρίξουμε απο δύο βολές ( κανονικά τουλάχιστον τρεις, η περισσοτερες) με κάθε διαφορετικό βλήμα και (άσχετα με την πτώση) μετρήσουμε για κάθε βλήμα την απόσταση των δύο βολων , τότε το βλήμα που γκρουπαρει πιο σφιχτά έχει μεγαλύτερη ακρίβεια. Η ακρίβεια δεν εξαρτάται από την ευθυβολια, δηλαδή μπορεί ένα βλήμα πιο αργό και με πιο κακή αεροδυναμική να έχει μεγαλύτερη ακρίβεια από ένα πολύ πιο ευθυβολο, γρήγορο κλπ.