Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτα τα μονοβολα , τα εχει ριξει καποιος φιλος στο γουρουνι η και σε στοχο να μας πει
εντυπωσεις ??
Μου εστειλε τις φωτο ενας φιλος....λεγοντας μου τα καλυτεροτερα για αυτα !!!
Δεν αμφισβητω τα οσα λεει....Απλα ρωταω ωστε να διασταυρωσουμε γνωμες και εντυπωσεις!!!

View attachment 58199
View attachment 58200
View attachment 58201
View attachment 58202
View attachment 58203
32 Γραμμαρια το μονοβολο μαζι με το αμορτισερ του.
Γεμισμενο με ΑΟ....δοσολογια δεν δινω...για ευνοητους λογους...
Στο V0-510m/s το λεει ο κατασκευαστης....αλλα σε δικη του μετρηση με 5 μονοβολα αυτην την ταχυτητα
την ξεπερασαν δλδ στο V0-530m/s κατα μεσο ορο .
Νικο ποσο την εχει την Α0 στηλε π.μ

Αυτα τα μονοβολα , τα εχει ριξει καποιος φιλος στο γουρουνι η και σε στοχο να μας πει
εντυπωσεις ??
Δεν αμφισβητω τα οσα λεει....Απλα ρωταω ωστε να διασταυρωσουμε γνωμες και εντυπωσεις!!!

View attachment 58199
View attachment 58200
View attachment 58201
View attachment 58202
View attachment 58203
Στο V0-510m/s το λεει ο κατασκευαστης....αλλα σε δικη του μετρηση με 5 μονοβολα αυτην την ταχυτητα
Μηπως θα την καταργησουν τελικα την τεκνα!!! Σε τετοια φυσιγγια η νομπελ θα ειχε τεκνα σιγουρα αλλα και στα αλλα που αντικατεστησε με Α0 !!! .think. .think.

Διαβάστε καλά τι λέει ... δεν λέει κοτσάνες ...
Λέει ουσιαστικά ότι τα τσοκ ΠΕΡΑ ΤΟΥ full δεν σφίγγουν την τουφεκιά και ΥΠΟΝΟΕΙ ότι δεν την σφίγγουν καθόλου ή όσο θέλουμε να πιστεύουμε.
Ποιός διαφωνεί ?

Λέει ουσιαστικά ότι τα τσοκ ΠΕΡΑ ΤΟΥ full δεν σφίγγουν την τουφεκιά και ΥΠΟΝΟΕΙ ότι δεν την σφίγγουν καθόλου ή όσο θέλουμε να πιστεύουμε.
Ποιός διαφωνεί ?
Μαλλον εγω.....
Εγω κυνηγαγα απο παντα με το φουλ, δεν θα πω ηλικια καλυτερα, περυσι κυνηγησα αποκλειστικα με το 2xfull του σωτηροπουλου. Η μερα με τη νυχτα. Κερδισα αρκετα μετρα.....

Μαλλον εγω.....
Εγω κυνηγαγα απο παντα με το φουλ, δεν θα πω ηλικια καλυτερα, περυσι κυνηγησα αποκλειστικα με το 2xfull του σωτηροπουλου. Η μερα με τη νυχτα. Κερδισα αρκετα μετρα.....
Βάρα Μιχάλη μια με F και μια με XXF με το ίδιο φυσίγγι.
Θα σου πω πόσα μέτρα κέρδισες.

Βάρα Μιχάλη μια με F και μια με XXF με το ίδιο φυσίγγι.
Θα σου πω πόσα μέτρα κέρδισες.
Βασίλη δυστυχως τωρα που ειμαι ξανθη δε μπορω να το κανω αυτο. Θελω να το κανω αυτο ομως, ελπιζω να μην το ξεχασω και πρωτα ο θεος τα χριστουγεννα που θα κατεβω θα γινει! :D

Βασίλη δυστυχως τωρα που ειμαι ξανθη δε μπορω να το κανω αυτο. Θελω να το κανω αυτο ομως, ελπιζω να μην το ξεχασω και πρωτα ο θεος τα χριστουγεννα που θα κατεβω θα γινει! :D
Μπορεί να έχω ρίξει εγώ πρώτος 🤣

ps
Όπλο έχεις εκεί πάνω ή έτσι πας, έτσι γυρίζεις ?

Κάποια XF και XXF δουλεύουν Βασίλη. Κάποια άλλα όχι.
Ανάλογα και το φυσίγγι Λεωνίδα (νομίζω) ... σε κάποια φυσίγγια όσο και να σφίξεις δεν "γκρουπάρουν" τα σκάγια 🤣

Μπορεί να έχω ρίξει εγώ πρώτος 🤣

ps
Όπλο έχεις εκεί πάνω ή έτσι πας, έτσι γυρίζεις ?

Ανάλογα και το φυσίγγι Λεωνίδα (νομίζω) ... σε κάποια φυσίγγια όσο και να σφίξεις δεν "γκρουπάρουν" τα σκάγια 🤣
Σε 2 μερες θα εχω χεχε. Ετσι πηγαινα για βολτα μεχρι στιγμης.

Λιγάκι άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό με την κουβέντα ...
Το φυσίγγι μπορεί να επηρεάσει αλλά όχι δραματικά ...
0" = κύλινδρος
0.040" = full

topic.

Δείτε τα σαν τάσεις και όχι σαν απόλυτα νούμερα.
Δεν ψάχνουμε την λεπτομέρεια ...

1666098725296.png

Ποιός διαφωνεί ?
Εγω εγω κυριε.

Και το Κικς που εχω 0.40 συσφιξη και το comp γαλοπουλας δουλευει αλλα...το 2ο που το δοκιμασα 3 φορες στο κυνηγι πηρα τα καλαμπαλικια μου...ομως αν το βαλει πανω ενας πολυ καλος σκοπευτης θα κανει παπαδες.
Το Κικς που δουλευω μονιμα το δινει μεχρι 73 γιαρδες δηλαδη 66 μετρα,τωρα ποιος μπορει να το υποστηριξει ειναι αλλο θεμα...

Εγω εγω κυριε.

Και το Κικς που εχω 0.40 συσφιξη και το comp γαλοπουλας δουλευει αλλα...το 2ο που το δοκιμασα 3 φορες στο κυνηγι πηρα τα καλαμπαλικια μου...ομως αν το βαλει πανω ενας πολυ καλος σκοπευτης θα κανει παπαδες.
Το Κικς που δουλευω μονιμα το δινει μεχρι 73 γιαρδες δηλαδη 66 μετρα,τωρα ποιος μπορει να το υποστηριξει ειναι αλλο θεμα...
Αν ειχε σπειρωμα crio plus μπορει να στο ζηταγα:D. Ελεος και εσυ με τη ρεμι λυσαξες:p

Αν ειχε σπειρωμα crio plus μπορει να στο ζηταγα:D. Ελεος και εσυ με τη ρεμι λυσαξες:p
Ειναι εργαλειο η ρεμι, ειναι πολυ σφιχτο ρε δεν λεει...1.67 νομιζω ειναι, για γαλοπουλα καλο ειναι.
Τα δραμια τα στρεσαρει παρα πολυ κανα δυο που δοκιμασα παντως και ανοιγουν, το Kicks τα πηγαινει ολα πολυ καλα, σκαγια οτι νο θες και δραμια που εχω δοκιμασει.

Εγω εγω κυριε.

Κάντο όπως ο Τόλης @Tolis SBE1 ... σε όλα μονόβολο και τέλος ... η απόλυτη συγκέντρωση με έναν απλό κύλινδρο ;)
Άδειους κάλυκες στον αέρα βαράει το καθαρόαιμο με μονόβολο ...

Τι κάθεσαι και παιδεύεσαι και ξοδεύεσαι ? :)

Last edited:
Κάντο όπως ο Τόλης @Tolis SBE1 ... σε όλα μονόβολο και τέλος ... η απόλυτη συγκέντρωση με έναν απλό κύλινδρο ;)
Άδειους κάλυκες στον αέρα βαράει το καθαρόαιμο με μονόβολο ...

Τι κάθεσαι και παιδεύεσαι και ξοδεύεσαι ? :)
Το οτι δεν παιδευομαι και δεν ξοδευομαι ειναι το μονο σιγουρο, αν βαλω το Lm πανω τα εχω ανετα τα 51 μετρα δοκιμασμενα,τωρα αν κυνηγουσα γουρουνια θα εριχνα και μονοβολα.

Τωρα που θα παω για φασσες 9βολα 12βολα και μονοβολα θα ριχνω, θα τις περναω σουβλακι στα 100 μετρα με μονοβολο... ;)

εντυπωσεις ??

View attachment 58199
View attachment 58200
View attachment 58201
View attachment 58202
View attachment 58203
Χωρίς να υπερβάλω ένα απ τα καλύτερα εμπορικά. Όχι όμως το 35ρη της ίδιας εταιρείας.. Το εν λόγω το έρηξα με 3ρη και 4ρη τσοκ και πήγε καρφίτσα.. Απίστευτη ευθυβολια τόσο στα 50 όσο και στα 100 μέτρα.. Σε γουρούνι λειαν συντόμως..

Status
Not open for further replies.
Back