Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τα πυραυλοκινητα δεν πηγαν "καλα" View attachment 59678View attachment 59679 δυο διαφορετικα στησηματα σηγγεντρωσεις δεν ανεβαζω θα κατασκοπευει κανενα γουρουνι και δεν θα με βγαινουν 😜 😜 🤪🤪
Το θέμα είναι με τι πιέσεις βγήκαν αυτές οι ταχύτητες. Πάνω από όλα η ασφάλεια και μετά η απόδοση

Το θέμα είναι με τι πιέσεις βγήκαν αυτές οι ταχύτητες. Πάνω από όλα η ασφάλεια και μετά η απόδοση
Σπρωχνω 30 γραμμαρια γομωση με πυριτηδα που ξεκιναει να καιγεται καλα στα 42 σε μαγκνουμ καληκα με 10 χιλ αμορτησερ μαλον ειμαι καλα στις πιεσεις !!!

Σπρωχνω 30 γραμμαρια γομωση με πυριτηδα που ξεκιναει να καιγεται καλα στα 42 σε μαγκνουμ καληκα με 10 χιλ αμορτησερ μαλον ειμαι καλα στις πιεσεις !!!
Αν παίζει μάλλον....ίσως κ να μην...δεν παίζουμε με αυτά‼️

Εξπλειν Γιαννη δεν το επιασα !!!
εννοεί προφανώς ότι πρέπει να είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος για τις πιέσεις όχι "μάλλον" σίγουρος!
760 μ/δ είναι ταχύτητα ραβδωτού δεν την πιάνεις σε λειόκαννο χωρίς να ανεβάσεις στο τέρμα τα μπαρ
στρωματοποίηση;

εννοεί προφανώς ότι πρέπει να είσαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος για τις πιέσεις όχι "μάλλον" σίγουρος!
760 μ/δ είναι ταχύτητα ραβδωτού δεν την πιάνεις σε λειόκαννο χωρίς να ανεβάσεις στο τέρμα τα μπαρ
στρωματοποίηση;
Ναι Μαριε στρωμα ειναι !

στρωματοποίηση;
Μην το λες.με θαλαμους γηνετε ανετα και 800 μετρα ακομα με 885 μπαρ.μετριμενα σε κανονακι με 4 μπαρουτες

Γιου χαφ του Μπι σιορ όυαν χαντρεντ Περ σεντ😎οι πιθανότητες είναι για το τζόγο με χρήμα κ όχι με ζωές‼️
Ειμαι σιγουρος οτι ειναι στα ασφαλη ορια και δεν ειναι μαλον !! Και κατι ακομα το βυσμα ειναι τελειως απατητο !! Αλλα ετσι κι'αλιως ενα πειραμα ηταν δεν ειναι για χρηση αν και η δοσολογια ηταν πολυ νορμαλ !!

Ειμαι σιγουρος οτι ειναι στα ασφαλη ορια και δεν ειναι μαλον !! Και κατι ακομα το βυσμα ειναι τελειως απατητο !! Αλλα ετσι κι'αλιως ενα πειραμα ηταν δεν ειναι για χρηση αν και η δοσολογια ηταν πολυ νορμαλ !!
Γιατί όχι χρήση❓

Ναι με διαφορετικο χρονο καυσης. Σε ξεχορους θαλαμους.γηνετε αληδιδοτη αναφλεξη σε χρονους
Το έχεις τερματίσει.
Με προσοχή αυτά (δεν τα γράφω για εσένα) γιατί το πάχος της κάνης όσο προχωράμε προς το στόμιο ελαττώνεται.
Τα όπλα έχουν σχεδιαστεί ώστε η μέγιστη πίεση να αναπτύσσεται περίπου στον χώρο της θαλάμης-κώνου.

1667888234770.png

Το έχεις τερματίσει.
Με προσοχή αυτά (δεν τα γράφω για εσένα) γιατί το πάχος της κάνης όσο προχωράμε προς το στόμιο ελαττώνεται.
Τα όπλα έχουν σχεδιαστεί ώστε η μέγιστη πίεση να αναπτύσσεται περίπου στον χώρο της θαλάμης-κώνου.

View attachment 59711
Ολλα αυτα Βασιλη γινονται μεσα στη θαλαμη απλα αναβεις την πολυ αργη πυριτηδα αναβωντας σταδιακα τρεις πιο γρηγορες ,ιτς δε ροσιαν γουει !!!!

Status
Not open for further replies.
Back