Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν ειναι μιξ εχεις πανω απο το καψουλι την γρηγορη μετα με κατι τις χωριζεις και βαζεις απο πανω μια πιο αργη ,στο χωρισμα εχεις μια τριπα που στην ουσια αναφλεγεις την δευτερη σαν να σκας ενα πιο δυνατο καψουλι ,το ιδιο και στην τριτη και τεταρτη ,εξου και οι θαλαμοι καυσης ειναι αλλο πραγμα απο την στρωματοποιηση και τις μιξ πυριτηδες αλλα ειναι ποοοοοολυ ψαγμενο και δυσκολο
Rocket technology!o_O

ΑΝ λειτουργήσει η στρωματοποιηση με τα διαχωριστικά, η μέγιστη πίεση στην θαλάμη μπορεί να συγκρατηθεί, οι πιέσεις στον αυλό όμως θα εκτιναχθουν μέχρι και την έξοδο από το στόμιο. Τα 750 μ/δ με 30 γραμμάρια σκάγια δεν μπορούν να προκύψουν χωρίς την μέση πίεση σε επίπεδα που μπορούν να σκάσουν μία κάνη σε όλο το μήκος της. Στην περίπτωση του Δημήτρη θεωρώ πολύ πιθανό τα αέρια να έχουν προκαλέσει εσφαλμένη μέτρηση.

Τα εχω παρει.πολυ δυνατα ειδικα τ μαγκνουμ πιο δυνατο και απο το ατ θ ελεγα..αλλα θελουν φουλ τσοκ τουλαχιστον με τη δικια μ καραμπινα
Τα συγκεκριμενα δεν νομιζω να βγαινουν μαγκνουμ,γενικα ο κατασκευαστης των συγκεκριμενων δεν εβγασε μαγκνουμ φυσιγγια στο γουρουνι .......αυτα ειναι τα παλια 6βολα του που ηταν σε δεκαδα ,ειχε βγαλει κ αλλα 6βολα μετα κ σε πενταδα

Εχω μιά απορία: το φυσιγγι Lambro Big Game - 9βολο - γράφει πάνω στο κουτί του πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε όπλο που έχει δοκιμασθεί στα 1320bar - δες φωτο:
2022_11_21_15_25_01_BigGame.png

Στο site όμως γράφει στα τεχνικά χαρακτηριστικά του φυσιγγίου πως η Pmax είναι 740 Bar (δες εδώ.):

1669037600844.png

Γιατί αυτή η διαφορά; και αν το ρίξω εγώ με το Rem 870 Deer Express που μάλλον δεν είναι στα 1320bar δοκιμασμένο, τί θα συμβεί;;;

Εχω μιά απορία: το φυσιγγι Lambro Big Game - 9βολο - γράφει πάνω στο κουτί του πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε όπλο που έχει δοκιμασθεί στα 1320bar - δες φωτο:
View attachment 60743

Στο site όμως γράφει στα τεχνικά χαρακτηριστικά του φυσιγγίου πως η Pmax είναι 740 Bar (δες εδώ.):

View attachment 60744

Γιατί αυτή η διαφορά; και αν το ρίξω εγώ με το Rem 870 Deer Express που μάλλον δεν είναι στα 1320bar δοκιμασμένο, τί θα συμβεί;;;
Μόνο σε τέτοιο όπλο πάει καλά.Μ'ολα τ'αλλα... ημίμετρα.Κατι ξέρει ο ALEX37.Οταν βγει όπλο μ'αυτην την σφραγίδα,θ'ανεβει ο πήχης στα 1425 1/2 bar

View attachment 60743

View attachment 60744

Θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο ο Ναυπλιωτης. Ο συνδυασμος s4, και ελληνα γουρουνα , με τα φυσιιγια πεταμενα ολη τη σεζον στο αμαξι , στο παρ μπριζ κλπ, δεν ειναι ο καλυτερος .

Θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο ο Ναυπλιωτης. Ο συνδυασμος s4, και ελληνα γουρουνα , με τα φυσιιγια πεταμενα ολη τη σεζον στο αμαξι , στο παρ μπριζ κλπ, δεν ειναι ο καλυτερος .
Όσους φίλους γουρουναδες έχω ,πρώτα διαβάζουν το κουτί.Δεν το είχα σκεφτεί...

View attachment 60743

View attachment 60744

Πάρε τηλ ή στείλε φαξ Θοδωρή ... welcome to Greece

View attachment 60753
Θα σε δώκω μερικά τέτοια..Το χρώμα το έχουμε
Με 5 τέτοια πόσες βόλτες θα ξεβιδώσει η αποθήκη της Μ2 ;;;😂
.pray to God.
Αν αρχίσω, δεν σταματάω ...
IMG_20211113_140025~2.jpg

Για δώσε τεχνικά χαρακτηριστικά ...
Lyman είναι ; Δική σου χύτευση ;

View attachment 60743

View attachment 60744

Ελα μωρέ κ συ‼️κόλλας σε κάτι λεπτομέρειες ‼️άμα σκάσει θα σου πάρουμε άλλο‼️πως κάνς έτσ😆

Status
Not open for further replies.
Back