Δεν είμαι ειδικός για να σου απαντήσω στο συγκεκριμένο θέμα, εγώ ψήνω τα μολυβδινα και παίρνω τα μέτρα μου, λόγω των αναθυμιασεων. Απο εκεί και περα η διαδικασία που ακολουθώ... Ταψάκι με τα δράμια (11/0 ψήνω, μολυβι) στους 250 Κελσίου (γιατί το φουρνακι μου δεν πάει παραπανω) για 50 λεπτά.Για πες κάτι παραπάνω. Και να ρωτήσω όποιον γνωρίζει αν και το νίκελ είναι τοξικό όπως ο χαλκός.
Σβήσιμο σε ένα κουβά με κρύο νερό και έπειτα πατημα με μια πένσα για να δω το αποτέλεσμα.