Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τώρα που μιλάμε ακόμη πάνε?😄
Μια φορα βρηκα σε εναν καπρο και ειχε ελαχιστη παραμορφοση απο το κοκκαλο που ειχε σπασει και ειχε σταματησει στο απεναντι !!! Αυτα τα δραμια μπορω να τα κατεβασω ταχ. Γιατι τα 460 μ/δ ειναι πολλα και εχω διαμπερη !!! 🤪 🤪 θα εχω οβερ κιλλ :p:p:p

Οι ταχυτητες πολυ καλες....!!! Αλλα στα 25 μετρα τα βολια επρεπε
να ειναι μεσα στην ''χουφτα'' σου Μητσαρα !!
Ετσι το βλεπω εγω....φιλε.
Για δοκιμασε στα 35 μετρα να εχεις και δευτερη εικονα.
Στο εχω ξανα πει αν ηθελα αυτο που λες θα εριχνα μονο μονοβολα !!! και δεν με χρειαζεται μαστορα !! Μια χαρα θα σκοτωνει μεχρι τα 50 μετρα αυτο και 1 μετρο να εχει ανοιγμα ,που δεν θα το εχει !!

Στο εχω ξανα πει αν ηθελα αυτο που λες θα εριχνα μονο μονοβολα !!! και δεν με χρειαζεται μαστορα !! Μια χαρα θα σκοτωνει μεχρι τα 50 μετρα αυτο και 1 μετρο να εχει ανοιγμα ,που δεν θα το εχει !!

ΟΚ. Οτι πεις....Αλλα....
Στα 50 μετρα , απο αυτο που βλεπω στα 25 θα ψαχνεις να βρεις τα
βολια Μητσο...
Ειναι ζητημα εαν παρει ΕΝΑ βολι επανω του το γουρουνι....V1,5-472m/s
ειναι μεγαλη ταχυτητα για βολια....
Δοκιμασε και θα δεις φιλε.
Εκτος και αν αλλαξεις το στησιμο του φυσιγγιου...ετσι το βλεπω εγω
και μην με παρεξηγεις...συζητηση κανουμε.

Στα γουρούνια οι επιλογές είναι 3.

1. Μονόβολο ... χαλάει λιγότερο κρέας (πολύ σημαντικό) και είναι πολύ αποτελεσματικό σε ότι τέρας και να σου βγει.
Θέλει ακρίβεια σκόπευσης.

2. Τα περισσότερα γουρούνια τουφεκιούνται σε αποστάσεις από 5μ μέχρι 40μ βαριά 50μ. Αν το γουρούνι δεν είναι τέρας μια χαρά σκοτώνουν και τα εμπορικά δράμια (όχι όλα).

3. Οι πολύ μακρινές βολές, οι πολύ μεγάλες ταχύτητες, οι πολύ χοντρές-σκληρές μπίλιες έχουν σκοπό, αν δεν σταματήσουν, να τραυματίσουν σοβαρά το γουρούνι και να το αναγκάσουν να καθίσει και να χτυπηθεί στην στάμπα ή να κάνει ευκολότερα το λάθος.
Γιατί δεν επιλέγονται μονόβολα σε μεγάλες αποστάσεις ? Προφανώς γιατί θέλουν ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια σκόπευσης.

Επίσης για έναν που δεν θα επιλέξει μονόβολο για τέρατα οι πολύ μεγάλες ταχύτητες και οι πολύ χοντρές και σκληρές μπίλιες θα είναι πιο αποτελεσματικές σε νορμάλ αποστάσεις από οποιοδήποτε άλλο εμπορικό ... πιστεύω.

ΟΚ. Οτι πεις....Αλλα....
Στα 50 μετρα , απο αυτο που βλεπω στα 25 θα ψαχνεις να βρεις τα
βολια Μητσο...
Ειναι ζητημα εαν παρει ΕΝΑ βολι επανω του το γουρουνι....V1,5-472m/s
ειναι μεγαλη ταχυτητα για βολια....
Δοκιμασε και θα δεις φιλε.
Εκτος και αν αλλαξεις το στησιμο του φυσιγγιου...ετσι το βλεπω εγω
και μην με παρεξηγεις...συζητηση κανουμε.
αυτες οι τουφεκιες νικο στα 50 μετρα στο γουρουνι θα βαλουν 3 δραμια το λιγοτερο !! εγω και με 2 ειμαι ευχαριστημενος !! θα πεσει !! για τα δικα μου δραμια μιλαω παντα !! βασικα για τα 12/0 εχουν πεσει σε τετοιες αποστασεις με 2 δραμια και οταν λεω πεσαν εκει που τουφεκισα εκει εμεινε !! οχι να τρεχουμε μετα μεσα !!! αυτα ειναι ακομα πιο χοντρα! αν ηταν σε 3αδες θα σκορπουσαν πιο πολυ αλλα για καποιον λογο οι 2αδες δεν σκορπανε σαν τα 9 βολα ,και τελος ειναι ριγμενα με 3,5 αστρα τσοκ!!

Στα γουρούνια οι επιλογές είναι 3.

1. Μονόβολο ... χαλάει λιγότερο κρέας (πολύ σημαντικό) και είναι πολύ αποτελεσματικό σε ότι τέρας και να σου βγει.
Θέλει ακρίβεια σκόπευσης.
αν ειναι σκληρα τα δραμια δεν χαλανε κρεας μπενουν βγαινουν αερας!! .yel. .yel..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

αυτες οι τουφεκιες νικο στα 50 μετρα στο γουρουνι θα βαλουν 3 δραμια το λιγοτερο !! εγω και με 2 ειμαι ευχαριστημενος !! θα πεσει !! για τα δικα μου δραμια μιλαω παντα !! βασικα για τα 12/0 εχουν πεσει σε τετοιες αποστασεις με 2 δραμια και οταν λεω πεσαν εκει που τουφεκισα εκει εμεινε !! οχι να τρεχουμε μετα μεσα !!! αυτα ειναι ακομα πιο χοντρα! αν ηταν σε 3αδες θα σκορπουσαν πιο πολυ αλλα για καποιον λογο οι 2αδες δεν σκορπανε σαν τα 9 βολα ,και τελος ειναι ριγμενα με 3,5 αστρα τσοκ!!

ΟΚ . Εγραψα και πριν...οτι πεις...Προχωρα οπως εσυ νομιζεις Μητσο!!!

Status
Not open for further replies.
Back