Πριν από ένα χρόνο και κάτι ήταν σε δικό τους κάλυκαΤσάααακκκ....και σε καλυκα Fiocchi....
Οποιος γνωριζει αν εγινε τωρα η αλλαγη αυτή, ας ριξει μια ενημερωση...κουβεντα να γινεται.
By sexual Nobel Sport....
View attachment 64345
Πριν από ένα χρόνο και κάτι ήταν σε δικό τους κάλυκαΤσάααακκκ....και σε καλυκα Fiocchi....
Οποιος γνωριζει αν εγινε τωρα η αλλαγη αυτή, ας ριξει μια ενημερωση...κουβεντα να γινεται.
View attachment 64345
Μεσα στις καραντινες εγινε αυτο ειναι παλιο φυσιγγι, τωρα ειναι κανονικα με νομπελ καλυκαΤσάααακκκ....και σε καλυκα Fiocchi....
View attachment 64345
Μας δουλεύεις; Το καταλάβαμε ότι είναι Winchester BlindSide.B&P μωβ 9 βολα ;;;
Γαργαλούσαν ένα γουρουνόπουλο απ ότι μου είπαν.
Τα έχω δοκιμάσει εγώ, δεν μου έκαναν καλή συγκέντρωση με κανένα τσοκαρισμα.Τα λάμπρο, απλά και μάγκνουμ, τα ρίχνει κανένας;
Τον alex ροτα.τα ρηχνη αβερταΤα λάμπρο, απλά και μάγκνουμ, τα ρίχνει κανένας;
Πάρε τα Hoghammer και δοκίμασέ τα.Τα χογκ δεν τα έρηξα ποτέ μου
ειναι παλια φουρνια αυτα.Τσάααακκκ....και σε καλυκα Fiocchi....
View attachment 64345
εμεις κανενα προβλημα απολυτως ,πηραμε και ζωντανα και μονοτουφεκα αλλα δεν διαπιστωσαμε κατι οτι φταιει το φυσιγγι.ολοι τα ασπρακια ριχνουμε.Δε ξέρω ίσως, με απογοήτευσαν πάντως.. Ηταν φοβερά αλλά τώρα δεεεεννν. Τα φεντεραλ φλαιτ κοντρόλ θα τα δοκιμάσω σύντομα σε γουρούνια γιατί σε δοκιμές κατανομής συγκέντρωσης ήταν άψογα. Μένει να δω διάτρηση.
Έκανα δοκιμη για συγκέντρωση κ διάτρηση (διαφημιστικά περιοδικά καινούργια)Εγώ από περιέργεια παρήγγειλα αυτά.
Τις επόμενες ημέρες θα τα τεσταρω για διάτρηση σε περιοδικά διαφημιστικά καινούργια που βρήκα.
Θα τα συγκρίνω με hog hammer kai nsi 10pel mag
Για την διάτρηση τώρα με λύπη διαπιστώσα ελάχιστες διαφορές.σε όλα τα φυσίγγια διαπίστωσα το ίδιο πράγμα...Όπως φαίνεται nsi και hog ότι καλύτερο. Από διάτρηση?
Τα 12βολα win αν και εχουν μικροτερης διαμετρου μπαλες....ειναι φτιαγμενα απο σκληρο κραμα! Και τα b&p πηγαν πολυ καλα! Μπραβο σου και ευχαριστουμε για τις δοκιμες!!Για την διάτρηση τώρα με λύπη διαπιστώσα ελάχιστες διαφορές.σε όλα τα φυσίγγια διαπίστωσα το ίδιο πράγμα...
Κάποια βόλια από το κάθε φυσιγγι τρύπησαν 5 βιβλία κάποια 6 κάποια 4 κ ελάχιστα 7.
Hog hammer ,win και bachieri παρόμοια αποτελέσματα (το win έχει μικρότερα σε διάμετρο δράμια).νσι ελάχιστα λιγότερη θα έλεγα.
Εάν πήγαινα αύριο το πρωί να αγοράσω για το όπλο μου θα έπαιρνα hog bp k vsi λόγω συγκέντρωσης.
Αύριο θα βγάλω φωτο τα δράμια που μάζεψα από το κάθε 1 και θα τα πατήσω κ με την τανάλια μπας και καταλάβω τίποταΤα 12βολα win αν και εχουν μικροτερης διαμετρου μπαλες....ειναι φτιαγμενα απο σκληρο κραμα! Και τα b&p πηγαν πολυ καλα! Μπραβο σου και ευχαριστουμε για τις δοκιμες!!
Τα b&p ήταν η αφορμή για τις δοκιμές αυτές.Και τα b&p πηγαν πολυ καλα
Διβασικη γραφουν....χωρις να λενε ποια ειναιΤα b&p ήταν η αφορμή για τις δοκιμές αυτές.
Πάντως ενώ είχε διάτρηση καλή τα βόλια δεν παραμορφωθηκαν που σημαίνει ότι είναι σκληρά γιατί έχει κ σχετικά χαμηλή ταχύτητα 395.
Τι πυρίτιδα έχουν αυτά?
Άνοιξα 1 b&p κ 1nsi ,τα πάτησα και τελικά νομίζω ότι είναι παρόμοια.Αύριο θα βγάλω φωτο τα δράμια που μάζεψα από το κάθε 1 και θα τα πατήσω κ με την τανάλια μπας και καταλάβω τίποτα