Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ από περιέργεια παρήγγειλα αυτά.
Τις επόμενες ημέρες θα τα τεσταρω για διάτρηση σε περιοδικά διαφημιστικά καινούργια που βρήκα.
Θα τα συγκρίνω με hog hammer kai nsi 10pel mag

Attachments

• Screenshot_2023-01-04-17-09-49-758_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    Screenshot_2023-01-04-17-09-49-758_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
    74,1 KB · Προβολές: 11
Τις επόμενες ημέρες θα τα τεσταρω για διάτρηση σε περιοδικά διαφημιστικά καινούργια που βρήκα.
Τα nsi μαμουσαν κι εδερναν.. Πάρα πολλά μα πάρα πολλά γουρούνια όλη η παρέα μου κ εγώ τα τελευταία 3 χρόνια και σε μεγάλες αποστάσεις.. Φέτος όμως το πράγμα βρωμάει με αυτά.. Αρκετά Τραυματισμενα εγώ και όλη η παρέα μου τα Ιδια..Τα χογκ δεν τα έρηξα ποτέ μου ούτε και αυτά τα bp επίσης...

Τα nsi μαμουσαν κι εδερναν.. Πάρα πολλά μα πάρα πολλά γουρούνια όλη η παρέα μου κ εγώ τα τελευταία 3 χρόνια και σε μεγάλες αποστάσεις.. Φέτος όμως το πράγμα βρωμάει με αυτά.. Αρκετά Τραυματισμενα εγώ και όλη η παρέα μου τα Ιδια..Τα χογκ δεν τα έρηξα ποτέ μου ούτε και αυτά τα bp επίσης...
Τα nsi χαμηλωσανε δοση πυριτηδα -0,20 και μαλακωσανε τα δραμια γιαυτο και αυτη η αλλαγη

είναι λίγο αργό αυτό φίλε μου. καλύτερα να έπαιρνες τα επιχαλκωμενα.

Με sp8 εδω και 4 χρονια τουλαχιστον!!! πριν 4 χρονια ειχε 2,9 το 10 βολο και φετος το γεναρη το ειχαν με 2,7
Για αυτό ένας κάπρος και μερικές σκροφες με γλέντησαν.. Ενώ πριν ήταν ντουφεκια και καταψύκτη τωρσ αίμα μπόλικο αλλά τα γουρούνια άλλαζαν νομο.

Για αυτό ένας κάπρος και μερικές σκροφες με γλέντησαν.. Ενώ πριν ήταν ντουφεκια και καταψύκτη τωρσ αίμα μπόλικο αλλά τα γουρούνια άλλαζαν νομο.
Πηστευω οτι πιο πολυ φταινε τα δραμια που μαλακωσαν γιατι οι ταχυτητες πεσανε το πολυ 20 μ/δ δηλαδη απο 440 σε 420

Πηστευω οτι πιο πολυ φταινε τα δραμια που μαλακωσαν γιατι οι ταχυτητες πεσανε το πολυ 20 μ/δ δηλαδη απο 440 σε 420
Δε ξέρω ίσως, με απογοήτευσαν πάντως.. Ηταν φοβερά αλλά τώρα δεεεεννν. Τα φεντεραλ φλαιτ κοντρόλ θα τα δοκιμάσω σύντομα σε γουρούνια γιατί σε δοκιμές κατανομής συγκέντρωσης ήταν άψογα. Μένει να δω διάτρηση.

Status
Not open for further replies.
Back