Και ορισμενα ατομα στην παρεα και εγω παλια τα δουλευα τα rottweill χωρις προβλημα! Και μαλιστα μια περιοδο με ενα δανεικο s.poze! Μιλαμε για φυσιολογικες αποστασεις!Η αποθήκευση η τα φυσίγγια,το συγκεκριμένο σεταπ???????
Και ορισμενα ατομα στην παρεα και εγω παλια τα δουλευα τα rottweill χωρις προβλημα! Και μαλιστα μια περιοδο με ενα δανεικο s.poze! Μιλαμε για φυσιολογικες αποστασεις!Η αποθήκευση η τα φυσίγγια,το συγκεκριμένο σεταπ???????
Μεγάλο θέμα η αποθήκευση των φυσιγγίων.Η αποθήκευση η τα φυσίγγια,το συγκεκριμένο σεταπ???????
Όπως τα λες. Λίγους έχετε δει να γεμίζουν και να απογεμιζουν το όπλο τους με φυσίγγια που έχουν σκουριά ή έχουν ασπρίσει οι παφυλες από την υγρασία; Το έχει πάρει το μάτι μου πολλές φορές, ειδικά σε λαγαδες.Μεγάλο θέμα η αποθήκευση των φυσιγγίων.
Γι'αυτό στο τέλος μεταξύ των κυνηγών εμπειρικά (ιδιως του λαγού και τού αγριόχοιρου) πάντα υπερισχύουν τα Ρεμί τα γουιντσεστερ η τα νσι και γενικά αυτά που έχουν πυριτιδες που δεν επηρεάζονται....
Κάντε ένα γκάλοπ για το που βάζουν οι κυνηγοί τα φυσίγγια μόλις αρχίζει το κυνήγι και για όλη την σεζόν.
Που τα βάζουν ???Κάντε ένα γκάλοπ για το που βάζουν οι κυνηγοί τα φυσίγγια μόλις αρχίζει το κυνήγι και για όλη την σεζόν.
8 στους 10 που γνωρίζω μόνιμα όλη την σεζόν στο αυτοκίνητο.Που τα βάζουν ???
ΑΑΑαααα ... Μερακλήδες !8 στους 10 που γνωρίζω μόνιμα όλη την σεζόν στο αυτοκίνητο.
Μέσα στο αυτοκίνητο όλο το χρόνο, σε καμία αποθήκη έξω από το σπίτι τίγκα στην υγρασία, στο εξοχικό που ανοίγει δύο φορές το χρόνο κλπΠου τα βάζουν ???
Δοκίμασε να βάλεις δράμια και μονόβολα στο σκιάδιο για άμεση χρήση.Και δράμια και μολύβια στο ντουλαπάκι
Μη γελάσεις είδες απο κατω το σκιαδιο έχει μια θυκουλα για κάρτες εκεί έχω ένα hog hummer και ένα primitivaΔοκίμασε να βάλεις δράμια και μονόβολα στο σκιάδιο για άμεση χρήση.
Ο νέα collectionΣτο σακίδιο και άμεση χρήση δεν γίνεται. Εγώ πήρα μια διακριτική ζωνουλα για να έχω μαζί μου λίγα μονόβολα και δράμια όταν πάω για τσιχλοκοτσιφα. Πολύ βολική...View attachment 64206
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!Μη γελάσεις είδες απο κατω το σκιαδιο έχει μια θυκουλα για κάρτες εκεί έχω ένα hog hummer και ένα primitiva
Πάρε και μια δεύτερη αλλιώς θα σε φάνε οι τσίχλες!Στο σακίδιο και άμεση χρήση δεν γίνεται. Εγώ πήρα μια διακριτική ζωνουλα για να έχω μαζί μου λίγα μονόβολα και δράμια όταν πάω για τσιχλοκοτσιφα. Πολύ βολική...View attachment 64206
Για τα τσιχλοφυσιγγα πήρα σακίδιο πλάτης - τρόλεϊ με ροδάκια! Δεν είμαστε να ξεμενουμε ΑΝ βρεθούν τσιχλακια!Πάρε και μια δεύτερη αλλιώς θα σε φάνε οι τσίχλες!
πηγαίνω το αμάξι για πλύσιμο και ο Πακιστανός με δίνει καμία 15 φυσίγγια απο το πάτωμα κατω απο τα καθίσματα στο χειρόφρενο απο παντούΤα μεγάλα πνεύματα συναντώνται!
Και διακριτική!Στο σακίδιο και άμεση χρήση δεν γίνεται. Εγώ πήρα μια διακριτική ζωνουλα για να έχω μαζί μου λίγα μονόβολα και δράμια όταν πάω για τσιχλοκοτσιφα. Πολύ βολική...View attachment 64206
Βίβα Ζαπάτα!!!!Στο σακίδιο και άμεση χρήση δεν γίνεται. Εγώ πήρα μια διακριτική ζωνουλα για να έχω μαζί μου λίγα μονόβολα και δράμια όταν πάω για τσιχλοκοτσιφα. Πολύ βολική...View attachment 64206