Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τους φαίνεται μικρό το βάρος, έτσι νομίζω, αν και σαν διάτρηση είναι στα ίδια ή καλύτερα ( λόγω μικρότερης μετωπικης επιφάνειας) από το 32αρι.
Η θεωρία συνωμοσίας ότι δεν το δουλεύουν σωστά οι μηχανές γόμωσης πώς σου φαίνεται;:cool:

Aν υποθέσουμε ότι για να δουλέψει σωστά χρειάζεται να γεμιστεί σε κάλυκες 3", τότε το υψηλότερο κόστος είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας.
Ένας άλλος είναι ότι ο κατασκευαστής το προτείνει για σκοπευτική χρήση.
Λάθος του.

Aν υποθέσουμε ότι για να δουλέψει σωστά χρειάζεται να γεμιστεί σε κάλυκες 3", τότε το υψηλότερο κόστος είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας.
Ένας άλλος είναι ότι ο κατασκευαστής το προτείνει για σκοπευτική χρήση.
Λάθος του.
Αυτό δεν το είχα προσέξει, δηλαδή ότι το προτείνει για σκοπευτική χρήση. Οπότε μπορεί αυτομάτως οι κατασκευαστές να κατευθύνονται στα βαρύτερα βλήματα της εταιρείας.

Αν είναι μικρότερο από τη διάμετρο της κάνης, το αριστερό.
Αν είναι ίσο με τη διάμετρο της, όποιο από τα δύο επιλέξεις θα δουλέψει το ίδιο καλά.
η αληθεια ειναι οτι δεν το μετρισα αλλα δεν ειναι μεσα σε βυσμα δεν χοραει !!

IMG_20221213_192056.jpg
Καλημέρα παιδιά. Αυτα εδώ ρίχνονται με 3ρη τσοκ γιατί είδα στο κουτί να λέει only rifled choke.. Όχι για ευθυβολια αλλά για λόγους ασφαλείας μιλάω. Βέβαια το πείραμα το έκανα. Έρηξα ένα αλλά αν ρηξω απανωτά μήπως έχω κάποιο θέμα, γι αυτό ρωτάω. Πάρα αυτά δε περίμενα να πάει στο στόχο αλλά προς έκπληξη μου πήγε σχετικά καλά μόνο 10 πόντους πάνω απ το κέντρο.

Το πρόβλημα με αυτού του είδους τα μονόβολα δεν είναι μόνο αν θα πάνε στο στόχο αλλά πως θα πάνε. Συνήθως με το πλάι και δεν θα δουλέψουν όπως σχεδιάστηκαν να δουλέψουν.
Τα ειχα αγορασει παλιοτερα....ισχυει αυτο που λες...σε ενα γουρουνι ειχε παει με το πλαι....και σε στοχο μετα που τα εριξα....ειχαν τρομερη αποκλιση....

pit . Με ρελιαστο πανω στη μπιλια νομιζω ειναι καλυτερο.Θελει ομωs σκληρο αμοτισερ.DRAGO 20 / SPARK.Σε δοκιμεs μου ειχε πολυ καλη ευθηβολια.Σε αστερι θα σου προτεινα με μισοταπα gualandi 21.Mε μαλακα βυσματα ειχα χαλια αποτελεσματα.

Λοιπων μετα απο χρονια που ξερω τον τροπο με τα μολυβια φετος επιτελους τα πηρα τα μολυβια και εκανα τις μετρισης στα σκαγια ,τα δραμια 9,6 που εχω ειναι καθαρο μολυβι 4-5 bhn τα αλλα που εχω σκληρηνει ειναι 14-15 bhn το ιδιο και τα 3αρια σκαγια που εχω σκληρινει ,τα 12/0 επιχαλκομενα με επυφιλαξη !!!! Γιατι γλιστρουσαν 16-18bhn και τα νικελ 11/0 λιγο πιο σκληρα ( και αυτα με επυφιλαξη)

Status
Not open for further replies.
Back