Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κυριε Νικο οπωs παντα αψογοs.H βοηθεια σου ανεκτημητη.Στροφειο απο κενταυρο για μονοβολα του Λαναρα και I2S.

Να εισαι παντα καλα !! :)
Και το Ι2ς και το IOD για βλημα deer ρελιαζουν πολυ καλα !!!
Μικροδιαφορες στις ταχυτητες...:)

Δεν το εχω γεμισει Νικο....Στα τευτερια μου το βρηκα.

Αυτο κανει Μεγαλη ζημια στο γουρουνι....
40 Γραμμαρια ....οπου και να το παρει...το ακινητοποιει φιλε !!!

εικόνα_Viber_2022-06-21_10-18-14-252.jpg

εικόνα_Viber_2022-06-21_10-18-02-401.jpg

Και παντα με την ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ την ΤECNA !!!!!
Δοκιμασμενο απο φιλο μου σε γουρουνι !!!

Αυτο κανει Μεγαλη ζημια στο γουρουνι....
40 Γραμμαρια ....οπου και να το παρει...το ακινητοποιει φιλε !!!

View attachment 61649

View attachment 61650

Και παντα με την ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ την ΤECNA !!!!!
Δοκιμασμενο απο φιλο μου σε γουρουνι !!!
Καταλαβα.......Ουτε το 40αρι εχω γεμιση.....αλλα τις προαλες που το παρουσιασες το εβαλα στα τευτερια μου να υπαρχει.Λιγο που ασχοληθηκα με το γουρουνι πριν χρονια γεμιζα το 32αρι με tecna στο 2.15 και ΜΒ 36 στο 2.20.

Καταλαβα.......Ουτε το 40αρι εχω γεμιση.....αλλα τις προαλες που το παρουσιασες το εβαλα στα τευτερια μου να υπαρχει.Λιγο που ασχοληθηκα με το γουρουνι πριν χρονια γεμιζα το 32αρι με tecna στο 2.15 και ΜΒ 36 στο 2.20.

Στο 2,15 το 32ρι εχει V1,5-480m/s για πλακα.... με Τεκνα.
Τσ 40ρι δεν χρειαζεται τοσα γκαζια...-686 -2,10Χ40 =V1,5-422-435-440m/s Αναλογα το μηκος της καννης...
και παντα με κυλινδρο.
Σε αυτες τις ταχυτητες δεν χανεις τον στοχο απο την ανακρουση...φιλε !!!

Στο 2,15 το 32ρι εχει V1,5-480m/s για πλακα.... με Τεκνα.
Τσ 40ρι δεν χρειαζεται τοσα γκαζια...-686 -2,10Χ40 =V1,5-422-435-440m/s Αναλογα το μηκος της καννης...
και παντα με κυλινδρο.
Σε αυτες τις ταχυτητες δεν χανεις τον στοχο απο την ανακρουση...φιλε !!!
Αυτο το 32αρι με την tecna εχει δοκιμαστει και στην πραξη.80αρι γουρουνι στα 50 περιπου μετρα τουφεκισμενο σε σαρα κατηφορικα...μπηκε απο το ζβερκο και βγηκε απο την κοιλια.....μονοντουφεκο.

Τους φαίνεται μικρό το βάρος, έτσι νομίζω, αν και σαν διάτρηση είναι στα ίδια ή καλύτερα ( λόγω μικρότερης μετωπικης επιφάνειας) από το 32αρι.
Το 32αρι,η βολίδα του είναι 28γρ.Το συνολικό βάρος με τον οδηγο-αμορτισερ είναι 32γρ

Το 32αρι,η βολίδα του είναι 28γρ.Το συνολικό βάρος με τον οδηγο-αμορτισερ είναι 32γρ
Τελικά πιο είναι περισσότερο ευθύβολο????
Και πιο καλύτερο στο κυνήγι??????
Το πρώτο μπορεί να εξαρτάται από το όπλο.......
Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος........ Αν και η λογική λέει πως λόγω βάρους αυτό με τα 32 gr μεταφέρει περισσότερη ενέργεια στο θήραμα........

Τελικά πιο είναι περισσότερο ευθύβολο????
Και πιο καλύτερο στο κυνήγι??????
Το πρώτο μπορεί να εξαρτάται από το όπλο.......
Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος........ Αν και η λογική λέει πως λόγω βάρους αυτό με τα 32 gr μεταφέρει περισσότερη ενέργεια στο θήραμα........
Το guablo δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν είναι 28 σαν βολίδα ή σαν σύνολο.Το 32 είναι ευθύβολο.Προσωπικα μ'αρεσει και το lyman.Οπως ξαναγραψα,ευθύβολο με τέτοια παραμόρφωση κατά την πρόσκρουση που κάνει πολύ ζημιά...

Το guablo δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω αν είναι 28 σαν βολίδα ή σαν σύνολο.Το 32 είναι ευθύβολο.Προσωπικα μ'αρεσει και το lyman.Οπως ξαναγραψα,ευθύβολο με τέτοια παραμόρφωση κατά την πρόσκρουση που κάνει πολύ ζημιά...
Αν έχεις κάποιο σεταπ με mb32, mb36, mg2,sipe θα με υποχρεώσεις να μου το στείλεις σε π.μ. ,έτσι ώστε να παραγγείλω και να δοκιμάσω.........

Αν έχεις κάποιο σεταπ με mb32, mb36, mg2,sipe θα με υποχρεώσεις να μου το στείλεις σε π.μ. ,έτσι ώστε να παραγγείλω και να δοκιμάσω.........
Το έστησα μεσα σε lb6,σε lbrs και με diana.Το πιο ωραίο στήσιμο για μένα ήταν couvette+diana+overpowder+ποτήρι από θωδη 23 ios στα 62μμ.Οταν επιστρέψω,θα σου πω το μήκος της βολίδας για να βγάλεις ογκομετρια,μήπως χρειαστείς και diana.

Το έστησα μεσα σε lb6,σε lbrs και με diana.Το πιο ωραίο στήσιμο για μένα ήταν couvette+diana+overpowder+ποτήρι από θωδη 23 ios στα 62μμ.Οταν επιστρέψω,θα σου πω το μήκος της βολίδας για να βγάλεις ογκομετρια,μήπως χρειαστείς και diana.
Το ύψος του lyman είναι 19.5μμ

Status
Not open for further replies.
Back