Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα. Έχει δουλέψει κανείς τα παρακάτω; Είναι γεμισμένα με C7 χωρίς Buffer (όπως έχουν τα αντίστοιχα με Tecna στη ροζ συσκευασία).

View attachment 74422
Τα θες να πας για γουρούνια η να τα έχεις μόνο πάνω σου για καλό και για κακό Μήπως??

Καλημέρα. Έχει δουλέψει κανείς τα παρακάτω; Είναι γεμισμένα με C7 χωρίς Buffer (όπως έχουν τα αντίστοιχα με Tecna στη ροζ συσκευασία).

View attachment 74422
Τα δεκάβολα τα λευκά με τη ροζ συσκευασία θερίζουν. Δοκιμασμένα στη περσυνή σεζόν.

που εχεις μπλεξει?
Σε ένα δεκαβολο με Sg magnum που είχε πάρει το μάτι μου κάποτε και το θυμήθηκα τώρα... Δεν έχω το σεταπ, απλά θυμάμαι ότι κατω είχε 2 μπάλες μικρότερες από 11/0 και 8 11/0.
Εάν θυμάμαι καλά ήταν με Τέκνα.
Εαν το έχει κάποιος και θέλει ας το στείλει 😀

Σε ένα δεκαβολο με Sg magnum που είχε πάρει το μάτι μου κάποτε και το θυμήθηκα τώρα... Δεν έχω το σεταπ, απλά θυμάμαι ότι κατω είχε 2 μπάλες μικρότερες από 11/0 και 8 11/0.
Εάν θυμάμαι καλά ήταν με Τέκνα.
Εαν το έχει κάποιος και θέλει ας το στείλει 😀
Δεν χρειαζεται να βαλεις κατω μικροτερα δραμια κοψε ενα φελακι και βαλε απο κατω η παρε τον Ελληνικο sg mag του καρδαρα που ειναι ισιος απο κατω

Δεν χρειαζεται να βαλεις κατω μικροτερα δραμια κοψε ενα φελακι και βαλε απο κατω η παρε τον Ελληνικο sg mag του καρδαρα που ειναι ισιος απο κατω
Του καρδαρα χρησιμοποιω απλά το θυμήθηκα και είπα να πειραματιστώ, στη συνέχεια έπρεπε να παραγγείλω τα άλλα 2 νούμερα δραμιων και για αυτό και η ερώτηση.
Σας ευχαριστώ όλους!

Status
Not open for further replies.
Back