Το γουρούνι ΕΙΝΑΙ θεριό!Πέεεεστα !!!
Ή το γρν είναι μεγάλο ή ο φωτογράφος μάγκας
Άλλο αυτό κι άλλο να ΦΑΙΝΕΤΑΙ σαν τυραννόσαυρος με τρίχες!
Το γουρούνι ΕΙΝΑΙ θεριό!Πέεεεστα !!!
φεναιτε στην φωτο πωσες τουφεκιες εχη επανωτου,,κολο πλευρα κτλ,,,ωντος δεν ειναι φωτομονταζ,,χτυπηθηκε πριν μια 10ετια εαν θυμαμε καλα και δεν μπωρουσανε να το βαλουνε ευκωλα χερι,,τους ειχε ξεσκιση πωλλααα σκυλιααα,αλα ηρθε η ωρατου,,,μαλλων εαν θυμαμε καλα ο κυριος στην φωτογραφια ειναι καρδιοχυρουργος και το τουφεκισε αυτοςςς τετεια ζωα με δραμια και με 1 2 αντε 3 τουφεκιες δεν πευτουν ευκωλα εχουνε πωλληηηη τραχη τομαρι και τα μολυβια θα ζωριστουνε εαν ειναι και λιγο μακριαααΠέεεεστα !!!
Και με μονόβολα δεν πέφτουν εύκολα ...φεναιτε στην φωτο πωσες τουφεκιες εχη επανωτου,,κολο πλευρα κτλ,,,ωντος δεν ειναι φωτομονταζ,,χτυπηθηκε πριν μια 10ετια εαν θυμαμε καλα και δεν μπωρουσανε να το βαλουνε ευκωλα χερι,,τους ειχε ξεσκιση πωλλααα σκυλιααα,αλα ηρθε η ωρατου,,,μαλλων εαν θυμαμε καλα ο κυριος στην φωτογραφια ειναι καρδιοχυρουργος και το τουφεκισε αυτοςςς τετεια ζωα με δραμια και με 1 2 αντε 3 τουφεκιες δεν πευτουν ευκωλα εχουνε πωλληηηη τραχη τομαρι και τα μολυβια θα ζωριστουνε εαν ειναι και λιγο μακριααα
Ούτε με μονόβολο πέφτει εύκολα. Τα ζώα έχουν πολύ γούνα, πολύ χοντρό δέρμα και πολύ σκληρά οστά.φεναιτε στην φωτο πωσες τουφεκιες εχη επανωτου,,κολο πλευρα κτλ,,,ωντος δεν ειναι φωτομονταζ,,χτυπηθηκε πριν μια 10ετια εαν θυμαμε καλα και δεν μπωρουσανε να το βαλουνε ευκωλα χερι,,τους ειχε ξεσκιση πωλλααα σκυλιααα,αλα ηρθε η ωρατου,,,μαλλων εαν θυμαμε καλα ο κυριος στην φωτογραφια ειναι καρδιοχυρουργος και το τουφεκισε αυτοςςς τετεια ζωα με δραμια και με 1 2 αντε 3 τουφεκιες δεν πευτουν ευκωλα εχουνε πωλληηηη τραχη τομαρι και τα μολυβια θα ζωριστουνε εαν ειναι και λιγο μακριααα
Πάλι μαζί γράφαμεΚαι με μονόβολα δεν πέφτουν εύκολα ...
Ρωτα το ξαδερφακι σου με τι πεφτουν αυτα τα θερια !!!
Και ο φακός ευρυγωνιοςΠέεεεστα !!!
Για 00 τα κόβωτι να μου πουν τα γουρουνια αυτα τα σφαιριδια μου τα εβγαλαν την τεταρτη απο την χοληδοχο κυστηView attachment 75322
αστα να πανε μητσο πολυ πονος ευτυχως ολα πηγαν καλα σε καμια 20αρια μερες θα ειμαι στις επαλξειςΓια 00 τα κόβω
Περαστικα ρε Βάγγο και να μην ξαναπαρουσιαστούν . Ακομη είσαι σε ανάρρωση δηλαδή.αστα να πανε μητσο πολυ πονος ευτυχως ολα πηγαν καλα σε καμια 20αρια μερες θα ειμαι στις επαλξεις
Περαστικά Βάγγοαστα να πανε μητσο πολυ πονος ευτυχως ολα πηγαν καλα σε καμια 20αρια μερες θα ειμαι στις επαλξεις
Περαστικά καλή ανάρωση!τι να μου πουν τα γουρουνια αυτα τα σφαιριδια μου τα εβγαλαν την τεταρτη απο την χοληδοχο κυστηView attachment 75322
Περαστικα Βαγγελη!αστα να πανε μητσο πολυ πονος ευτυχως ολα πηγαν καλα σε καμια 20αρια μερες θα ειμαι στις επαλξεις
Περαστεικα Βαγγέλη.....σιδερένιος!!αστα να πανε μητσο πολυ πονος ευτυχως ολα πηγαν καλα σε καμια 20αρια μερες θα ειμαι στις επαλξεις
αστα να πανε μητσο πολυ πονος ευτυχως ολα πηγαν καλα σε καμια 20αρια μερες θα ειμαι στις επαλξεις
αστα να πανε μητσο πολυ πονος ευτυχως ολα πηγαν καλα σε καμια 20αρια μερες θα ειμαι στις επαλξεις