Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιωργο βγαζεις 120m με ριγα και ακιδα???
Δεν γίνονται αυτά φίλε με ανοιχτά σκοπευτικά... τα έχει ρίξει άνθρωπος με κλειστού τύπου σκοπευτικά και του έφυγε το σαγόνι.. χα χα χα οποίος δεν έχει ρίξει μονοβολο ποτε στη ζωή του καλό είναι να μην έχει άποψη............

Γιατι Τολη εσυ δεν βγαζεις? Για καπρι μιλαμε που ειναι μεγαλο, στα 105 παντως σε δοκιμες τον τενεκε λαδιου τον εχω
Δεν εχω δωκιμασει τι να σου πω μεχρι τα 40 να κουτι απο φυσιγγια το κεντραρω παντως

Δεν γίνονται αυτά φίλε με ανοιχτά σκοπευτικά... τα έχει ρίξει άνθρωπος με κλειστού τύπου σκοπευτικά και του έφυγε το σαγόνι.. χα χα χα οποίος δεν έχει ρίξει μονοβολο ποτε στη ζωή του καλό είναι να μην έχει άποψη............
Με παρεξυγησες ερωτηση εκανα εγω δε δωκιμασα ποτε περαν των 40m

Δεν εχω δωκιμασει τι να σου πω μεχρι τα 40 να κουτι απο φυσιγγια το κεντραρω παντως
Κανε μια δοκιμη και πες μου, δεν ειναι οσο δυσκολο νομιζεις, εχω ριξει Λαμπρο Παλλα και ThrillShock και πηγαν πολυ ωραια και τα δυο

Κανε μια δοκιμη και πες μου, δεν ειναι οσο δυσκολο νομιζεις, εχω ριξει Λαμπρο Παλλα και ThrillShock και πηγαν πολυ ωραια και τα δυο
Να απλοσω τεσερις φορες τη μαζουρα μου δλδ ποοοοο πο αλλα εαν πανε μεσα στο τενεκε αξεζει παντως σημερα ενα leeman στην απεναντι πλαγια δν ξερω μετρα την κεντραρε την πετρα

Status
Not open for further replies.
Back