Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπορεις να βγαλεις μια φωτο κ ενα φυσιγγι?
Δεν έχω φίλε μόλις πάω θα βγάλω ότι έχει το μαγαζί χαχα είναι φίλος και ότι θέλω τον λέω εξηγηται καλά
Με bar code να ξεκινά από 020, θέλουν προσοχή .... χωρίς να σημαίνει ότι είναι επικίνδυνα. Μόνο με χειρουργείο και σύγκριση με άλλα ίδια άλλης προέλευσης θα βρεθεί άκρη
Τι να σου πω έχουμε ρίξει ολόκληρα πορτ μπακαζ από αυτά χαχα δεν υπήρχε θέμα

Δεν έχω φίλε μόλις πάω θα βγάλω ότι έχει το μαγαζί χαχα είναι φίλος και ότι θέλω τον λέω εξηγηται καλά

Τι να σου πω έχουμε ρίξει ολόκληρα πορτ μπακαζ από αυτά χαχα δεν υπήρχε θέμα
If it works its good (Αμερικανιά !!!) .hunter.

Τα καινούργια 8 βολα της Winchester είναι τα πιο φθηνά που βλέπω χαχα 10 ευρώ τα 5 τα έχει λόγο του ότι είναι ευρωπαϊκά μάλλον

Κάπου στη ΔΡΑΜΑ είναι και ο John Papas. Τον θεωρώ ως σοβαρό γνώστη και υπεύθυνο στη γόμωση δραμιών. Προσωπικά ΔΕΝ ρίχνω δράμια, αλλά αποκλειστικά μονόβολα. Παραταύτα δοκιμές κάνω με όλα.

Κάπου στη ΔΡΑΜΑ είναι και ο John Papas. Τον θεωρώ ως σοβαρό γνώστη και υπεύθυνο στη γόμωση δραμιών. Προσωπικά ΔΕΝ ρίχνω δράμια, αλλά αποκλειστικά μονόβολα. Παραταύτα δοκιμές κάνω με όλα.
Από τα καλύτερα ελληνικά σύμφωνα λεγόμενα αρκετών !!!!

Εάν δεν σφάξετε κάποιο που κάνει 19€ και αυτά από Βουλγαρία δίπλα-δίπλα δεν βγαίνει συμπέρασμα... σήμερα για να πουλήσουν κάποιοι φτιάχνουν τόσο καλές απομιμήσεις που μερικές φορές και οι ίδιες οι εταιρίες αδυνατούν να βρουν ποιο είναι ποιο.. ένας καταστηματάρχης γνωστός από τη Μακεδονία είχε σφάξει ένα και πραγματι ήταν διαφορετικά τόσο η ταπα που έχουν μέσα όσο και η πυρίτιδα γιαυτο προσοχή....

Το barcode ποιο είναι;;; Αυτά απ τη Βουλγαρία εννοώ.. Για δείξε μια φώτο το κουτί.. Γιατι θεωρώ είναι γνήσια αμερικανικά κι αυτά.
Δεν ξέρω Γιάννη δεν έχω πάρει... δε λέει κάτι το κουτί όμως φίλε... το πιο εύκολο να αντιγράψουν αυτό είναι... ένα χαρτί είναι το εκτυπώνουν και έτοιμο...

Δεν ξέρω Γιάννη δεν έχω πάρει... δε λέει κάτι το κουτί όμως φίλε... το πιο εύκολο να αντιγράψουν αυτό είναι... ένα χαρτί είναι το εκτυπώνουν και έτοιμο...
Θα το είχαν μυριστεί οι Αμερικανοί και η εταιρεία κολοσσος και θα τους μαμουσε τα πάντα. Δυσκολο το κόβω να αντιγράψουν την εν λόγω εταιρεία. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Σφαξτε 2 φυσίγγια κ πείτε μας αν δείτε διάφορες.

Θα το είχαν μυριστεί οι Αμερικανοί και η εταιρεία κολοσσος και θα τους μαμουσε τα πάντα. Δυσκολο το κόβω να αντιγράψουν την εν λόγω εταιρεία. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Σφαξτε 2 φυσίγγια κ πείτε μας αν δείτε διάφορες.
Γιάννη είμαστε κι κοντά ( Φιλιππιάδα ) έχεις δοκιμάσει το win μονοβολο με 3 δράμια ; Εμένα στην 1100 με σταθερό 3 * τα πάει πολύ ευθύβολα .

Το Αμερικανικο το winchester 12βολο το εχω σφαξει...αν θελουν τα παιδια να σφαξουν ενα εξ Βουλγαριας να μας λυθουν οι αποριες....να ξερουν κ τα παιδια αν οντως ειναι Αμερικανικα

Κάποιος φίλος που εχει δοκιμάσει τα μονοβολα Β&Ρ 32 gr να μας πει κάποια συμπεράσματα . Καθώς και τα 9βολα της ίδιας εταιρίας
Τα μονοβολα πολύ καλά!!! Δοκιμασετα οποσδηποτε... τουλάχιστον σε 4 όπλα που τα έχουμε δοκιμάσει όλοι ήταν ευχαριστημένοι... για τα δράμια δε ξέρω..

Κάποιος φίλος που εχει δοκιμάσει τα μονοβολα Β&Ρ 32 gr να μας πει κάποια συμπεράσματα . Καθώς και τα 9βολα της ίδιας εταιρίας
Ναι τα εχω δοκιμασει με πολλα οπλα κ διαφορα τσοκ ( Beretta A300 '75 full), benelli m1 3*, baikal mp153 full, benelli m2 2*, franchi 2* (δεν θυμαμαι μοντελο...μαλλον prestige), browning auto5 full! Με αυτα πηγαινε στα 40μ κεντρο! Τα 9βολα τα ειχα δοκιμασει με την A300 full και πηγαιναν καλα, οπως και τα 12βολα τα επιχαλκομενα τα οποια τα χρησιμοποιουν πολλα παιδια απο την παρεα και εχουν παρει κ πολλα γουρουνια (beretta 390 full, 391 3*, sx3 3*, skb full)

Καλό μονόβολο αν δεν έχεις κάτι άλλο να ρίξεις ... αλλά δεν θα τα διάλεγα για κυνήγι στο δικό μου όπλο.

Status
Not open for further replies.
Back