https://www.ehunter.gr/fysiggia-kynigou---dramia-c-677_916_920.htmlδεν πρεπει να εχουν κυκλοφορησει ακομα
Τα ξεκίνησαν και στα μαγαζιά.
https://www.ehunter.gr/fysiggia-kynigou---dramia-c-677_916_920.htmlδεν πρεπει να εχουν κυκλοφορησει ακομα
Φαινεται ενα ωραιο φυσιγγι....συγκεντρωτηρα, μπαφερ, επιχαλκομενα...υψηλες ταχυτητες! Μπραβο τους!https://www.ehunter.gr/fysiggia-kynigou---dramia-c-677_916_920.html
Όμορφα φαίνονται.Φαινεται ενα ωραιο φυσιγγι....συγκεντρωτηρα, μπαφερ, επιχαλκομενα...υψηλες ταχυτητες! Μπραβο τους!
1800fps κ 1650, ενδιαφέρον σειρά φαίνεταιhttps://www.ehunter.gr/fysiggia-kynigou---dramia-c-677_916_920.html
Κ προπαντώς C.I.PΦαινεται ενα ωραιο φυσιγγι....συγκεντρωτηρα, μπαφερ, επιχαλκομενα...υψηλες ταχυτητες! Μπραβο τους!
"Μείνε μαζί μου έγκυος είμαι πολύ φερεγγυος "Φαινεται ενα ωραιο φυσιγγι....συγκεντρωτηρα, μπαφερ, επιχαλκομενα...υψηλες ταχυτητες! Μπραβο τους!
Δυστυχως πολλες εταιρειες παραγωγης φυσιγγιων ενω ξεκινησαν καποια καλα φυσιγγια στην αρχη μετα απο λιγο τα "σκαρτεψαν" και εαν δεν επεφτε "σφαξιμο" δεν θα περναμε χαμπαρι! Εμενα θα με ενδιεφερε να δω εαν τα γεμιζει με Τεκνα/sipe/s4, ωστε να δω εαν συνεχιζουν να παραγονται οι αυτες οι πυριτιδες!"Μείνε μαζί μου έγκυος είμαι πολύ φερεγγυος "
Θα δούμε,βέβαια το ξέρει και ο ίδιος ότι θα περάσει από κόσκινο και ίσως τώρα στην αρχή να είναι πολύ προσεκτικός......στο μέλλον θα δούμε.
Ο καλύτερος τρόπος για να τσεκάρεις την εμπιστοσύνη κάποιου είναι να τον εμπιστευτης.
Με τετοιες ταχυτητες λιγο απιθανο σιπε και ς4 και μεσα στα ορια cip εκτος απο τα 6 βολα 12/0Δυστυχως πολλες εταιρειες παραγωγης φυσιγγιων ενω ξεκινησαν καποια καλα φυσιγγια στην αρχη μετα απο λιγο τα "σκαρτεψαν" και εαν δεν επεφτε "σφαξιμο" δεν θα περναμε χαμπαρι! Εμενα θα με ενδιεφερε να δω εαν τα γεμιζει με Τεκνα/sipe/s4, ωστε να δω εαν συνεχιζουν να παραγονται οι αυτες οι πυριτιδες!
Για τα 12/76...είμαι σχεδόν σίγουρος,(αν είναι αληθή τα χαρακτηριστικά)...ότι είναι Τεκνα....Για τα 12/70 μπορείς να τα καταφέρεις και με άλλες πυριτιδες εκτός την sipe,s4...To ποιο πιθανό σενάριο κατά την γνώμη μου είναι να χρησιμοποίησε και σε αυτά Τεκνα.Δυστυχως πολλες εταιρειες παραγωγης φυσιγγιων ενω ξεκινησαν καποια καλα φυσιγγια στην αρχη μετα απο λιγο τα "σκαρτεψαν" και εαν δεν επεφτε "σφαξιμο" δεν θα περναμε χαμπαρι! Εμενα θα με ενδιεφερε να δω εαν τα γεμιζει με Τεκνα/sipe/s4, ωστε να δω εαν συνεχιζουν να παραγονται οι αυτες οι πυριτιδες!
Γιωργο μονο το σφαξιμο θα μας πει !!!Για τα 12/76...είμαι σχεδόν σίγουρος,(αν είναι αληθή τα χαρακτηριστικά)...ότι είναι Τεκνα....Για τα 12/70 μπορείς να τα καταφέρεις και με άλλες πυριτιδες εκτός την sipe,s4...To ποιο πιθανό σενάριο κατά την γνώμη μου είναι να χρησιμοποίησε και σε αυτά Τεκνα.
Πριν λίγη ώρα είχα μπει στο site της Nobelsport Italia (για κάτι άλλο που ήθελα να δω) και είδα ότι έχουν αλλάξει πάλι τη μορφή του site, όπως και πολλές άλλες φορές παλιότερα. Αυτή η τελευταία αλλαγή πρέπει να έγινε πολύ πρόσφατα, γιατί δεν είναι ούτε μήνας που είχα ξαναμπεί και δεν ήταν έτσι. Έριξα και μια ματιά στις πυρίτιδες, και τις έχει και τις διβασικές S4 - SIPE - TECNA καθώς και τις SP2 - SP3. Οπότε συμπεραίνω ότι παράγονται ακόμα, τώρα γιατί δεν διατίθενται στην αγορά, ποιος ξέρει ???Εμενα θα με ενδιεφερε να δω εαν τα γεμιζει με Τεκνα/sipe/s4, ωστε να δω εαν συνεχιζουν να παραγονται οι αυτες οι πυριτιδες!
Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο σαν σετ απ πιστευω! Σαν ιδιογομωτες εχουν πολλα σετ απ με ποικιλες πυριτιδες! Απλα το επικροτω σαν εμπορικη προσπαθεια!Αν βρουμε και σφαξουμε τα καινουργια δραμια του ναυπλιωτη θα παρουμε καλη ιδεα και για συγκεντρωση και για διατρηση λετε;
Είναι ανθρώπινος δάκτυλος το πρόβλημα με τις πυρίτιδες στην χώρα μας. Πρωτοστάτες και πολεμιοι της ιδιογομωσης από χρόνια.Οι καρεκλοκενταυροι της διπλανής πόρτας,αυτοί που αποφασίζουν για εμένα χωρίς εμένα.Έριξα και μια ματιά στις πυρίτιδες, και τις έχει και τις διβασικές S4 - SIPE - TECNA καθώς και τις SP2 - SP3. Οπότε συμπεραίνω ότι παράγονται ακόμα, τώρα γιατί δεν διατίθενται στην αγορά, ποιος ξέρει ???
Λες? Να το γυρισε στις Ισπανιολες?Παντος για τα δραμια του Ναυπλιωτη μην εκπλαγητε αν δουμε καμια psb μεσα !! Τουλαχιστον για τα 11/0 !! Το 6βολο 11/0 τι μου θυμηζει,τι μου θυμηζει!!!
Γιατι οχι τωρα ειναι η ιδια εταιρια με αυτες που χρησιμοποιει !!Λες? Να το γυρισε στις Ισπανιολες?
Σωστα! Ειδωμεν! Θα σφαξουμε κανενα και θα δουμε!Γιατι οχι τωρα ειναι η ιδια εταιρια με αυτες που χρησιμοποιει !!
Αλαξε σε ντεμι ρε κωστα !!Υπάρχει κάποιο σεταπ για 15βολο σε ρελι, χωρίς συγκεντρωτηρα και buffer, με ανοιχτή κατανομή;
Επειδή έχω μόνιμα φουλ και υπάρχουν πολύ κλειστά καρτερια οι τουφεκιες πάνε όλες σαν μονοβολο.
Διαθέσιμες πυρίτιδες m92s, mg2, Tekna.