Ότι βλέπεις, βλέπω. Πρώτη φορά το είδα αυτό το κουτί και είπα να ρωτήσω.Γράφει ότι έχει μπαφερ?
Ότι βλέπεις, βλέπω. Πρώτη φορά το είδα αυτό το κουτί και είπα να ρωτήσω.Γράφει ότι έχει μπαφερ?
Product Overview
Αν θυμάμαι καλά, ναι. Τα πήγαινε μπάλα.Τα παλιά δεκαβολα μαγκνουμ της Remington αν θυμάμαι καλά έγραφαν προτεινόμενη σύσφιξη το Full
αρα φιλε μου σαν συνδυασμοσ bior14 και οποιοδηποτε ποτηρι συγκεντρωτηρα που μασ ταιριαζει μπορει να δουλεψει κανονικα χωρισ να επηρεαζει δοσολογιες κλπ,σε ευχαριστωΑν θυμάμαι καλά, ναι. Τα πήγαινε μπάλα.
Φίλε μου από ιδιογόμωση είμαι άσχετος, ότι και να σου πω βλακεία θα είναι. Τοποθετήθηκα μόνο για την ιδιότητα του φυσιγγίου, το οποίο ήταν φοβερό!αρα φιλε μου σαν συνδυασμοσ bior14 και οποιοδηποτε ποτηρι συγκεντρωτηρα που μασ ταιριαζει μπορει να δουλεψει κανονικα χωρισ να επηρεαζει δοσολογιες κλπ,σε ευχαριστω
αν δεν σου μαλακιζεται ο μπιορ μπορει να αξηζει !! αλλα βαλε ζ2μ 15 και τελειωσες !!! ουτε κοψε ουτε ραψεyoutube δειχνει εναν τυπο που γεμιζει μαγκνουμ 35cal ασ πουμε 11/0 και κατι δηλαδη.βαζει bior 14 πανω στην πυριτιδα longshot,και απο πανω μονο το ποτηρακι απο τον cb 1138 που ειναι σαν τον παλιο waa12,δεν χρησιμοποιει ολο το συγκεντρωτηρα αλλα μονο το ποτηρι,προσφερει καλυτερα αποτελεσματα αυτο η οχι...pit 1982 αξιζει η διαδικασια αυτη να κοβεις η οι ειναι ελαχιστες οι διαφορεσ,
αν δεν σου μαλακιζεται ο μπιορ μπορει να αξηζει !! αλλα βαλε ζ2μ 15 και τελειωσες !!! ουτε κοψε ουτε ραψε