Τα βρισκεις σε καποιο μαγαζι?Ακριβά πολύ δεν τα λες...20€ τα 5 περίπου..
Τα βρισκεις σε καποιο μαγαζι?Ακριβά πολύ δεν τα λες...20€ τα 5 περίπου..
https://www.lentzis.com/shop/fysiggia/kynigetika/fysiggia-diana-palla-gold/Τα βρισκεις σε καποιο μαγαζι?
Δεν μου ανοιγει η σελιδα, αλλα αν παρουμε τηλ. κατι θα βρουμε.
Περίεργο...για δες ξανά..Δεν μου ανοιγει η σελιδα, αλλα αν παρουμε τηλ. κατι θα βρουμε.
Δεν ανοιγει ακομα.....
Μήπως έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα εμένα μου ανοίγει και από εδώ και από το τηλ.Δεν ανοιγει ακομα.....
Μπηκα με ανωνυμη περιηγηση, αλλα δεν μου βγαζει τα συγκεκριμενα.Μήπως έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα εμένα μου ανοίγει και από εδώ και από το τηλ.
Δοκίμασε στην αναζήτησή στο google lentzis DIANA PALLA GOLD
Mπηκες στο lentzis.gr. Μπες στο Lentzis.comΜπηκα με ανωνυμη περιηγηση, αλλα δεν μου βγαζει τα συγκεκριμενα.
https://www.lentzis.gr/kunigi/fusiggia/monovola
Δεν με αφηνει (το google, τα windows, δεν ξερω) για λογους ασφαλειας.Mπηκες στο lentzis.gr. Μπες στο Lentzis.com
Περίεργο.Εγω μπαίνω κανονικά και από τον υπολογιστή (όχι με windows) και με το τηλ..Δεν με αφηνει (το google, τα windows, δεν ξερω) για λογους ασφαλειας.
Προσοχή σε εξοστρακισμούς με το ορειχάλκινο κομμάτι
Από την στιγμή που είναι μολύβδινο δεν έχεις θέμα. Να ξες όμως θα κλωτσάει.σε όπλο με συσφίξεις 17,8 και 17,3 μονοβολο lambro 18,4 28,5gr το ρίχνουμε και από τις 2 κάννες?
Έχω ρίξει το baikal (18,2 1-3) τα Λάμπρο τα σκοπευτικά μονοβολα και με τις δύο κανες. Ανάκρουση ανεκτή, εκεί που σημάδευα εκεί πήγαν (σε στόχο, όχι σε θήραμα) και απόσταση περίπου 70 μέτρα.σε όπλο με συσφίξεις 17,8 και 17,3 μονοβολο lambro 18,4 28,5gr το ρίχνουμε και από τις 2 κάννες?
Πάρε PotenzaΚαλημερίζω το φόρουμ. Θα ήθελα παιδιά να μοιραστώ την εμπειρία μου με τα φυσίγγια της nsi, αλλά και να ανοίξω θέμα συζήτησης για την αξιοπιστία αυτών των φυσιγγίων, που για ένα τέτοιο brand θα έπρεπε να θεωρηθεί δεδομένη. Ας βάλουμε στην άκρη το παλιό θέμα με τους κάλυκες με το αστεράκι επάνω. Αρχικά να πω πως βλητικά η απόδοση του με αφήνει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένο. Χρησιμοποιώ το 10βολο μάγκνουμ απροβλημάτιστα μέχρι στιγμής και το 8βολο. Στο 8βολο αρχίζουν τα θέματα. Κακό κλείσιμο με αποτέλεσμα να διαφεύγει το buffer. Φουσκωμένοι κάλυκες. Έπαθα 2 φορές εμπλοκή φέτος εξαιτίας αυτού του γεγονότος ευτυχώς χωρίς κίνδυνο και κρατώντας το θήραμα με την πρώτη. Να πω πως τα φυσίγγια ήταν από διαφορετικές παρτίδες και από διαφορετικό πωλητή. Πρόσφατα πήρα ένα κουτί από γνωστό κατάστημα της Θεσσαλονίκης και τα μισά φυσίγγια δεν μπαίνουν καν στη θαλάμη. Αυτό κλονίζει και την εμπιστοσύνη μου στα μέχρι και τώρα απροβλημάτιστα 10βολα της εταιρείας. Έχετε παρόμοια εμπειρία από τα συγκεκριμένα φυσίγγια; Προτείνετε κάτι άλλο σε αυτή τη κλίμακα τιμής και εξίσου αποτελεσματικό. Πρόσφατα είδα κυκλοφορησαν και 9βολα της Winchester 33gr με ρελιαστο κλείσιμο κατασκευασμένα στην Ιταλία στη τιμή κοντά με τα nsi. Έχετε άποψη για αυτό το φυσίγγι;
Πότε μέχρι τώρα δεν είχαμε αυτά τά προβλήματα.Καλημερίζω το φόρουμ. Θα ήθελα παιδιά να μοιραστώ την εμπειρία μου με τα φυσίγγια της nsi, αλλά και να ανοίξω θέμα συζήτησης για την αξιοπιστία αυτών των φυσιγγίων, που για ένα τέτοιο brand θα έπρεπε να θεωρηθεί δεδομένη. Ας βάλουμε στην άκρη το παλιό θέμα με τους κάλυκες με το αστεράκι επάνω. Αρχικά να πω πως βλητικά η απόδοση του με αφήνει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένο. Χρησιμοποιώ το 10βολο μάγκνουμ απροβλημάτιστα μέχρι στιγμής και το 8βολο. Στο 8βολο αρχίζουν τα θέματα. Κακό κλείσιμο με αποτέλεσμα να διαφεύγει το buffer. Φουσκωμένοι κάλυκες. Έπαθα 2 φορές εμπλοκή φέτος εξαιτίας αυτού του γεγονότος ευτυχώς χωρίς κίνδυνο και κρατώντας το θήραμα με την πρώτη. Να πω πως τα φυσίγγια ήταν από διαφορετικές παρτίδες και από διαφορετικό πωλητή. Πρόσφατα πήρα ένα κουτί από γνωστό κατάστημα της Θεσσαλονίκης και τα μισά φυσίγγια δεν μπαίνουν καν στη θαλάμη. Αυτό κλονίζει και την εμπιστοσύνη μου στα μέχρι και τώρα απροβλημάτιστα 10βολα της εταιρείας. Έχετε παρόμοια εμπειρία από τα συγκεκριμένα φυσίγγια; Προτείνετε κάτι άλλο σε αυτή τη κλίμακα τιμής και εξίσου αποτελεσματικό. Πρόσφατα είδα κυκλοφορησαν και 9βολα της Winchester 33gr με ρελιαστο κλείσιμο κατασκευασμένα στην Ιταλία στη τιμή κοντά με τα nsi. Έχετε άποψη για αυτό το φυσίγγι;
Επιβεβαιώνω τον φίλο πιο πάνω. Εμένα όσον αφορά το κακό κλείσιμο (άδειασμα buffer) και το φούσκωμα, μου έχει συμβεί 2 φορές σε δύο κουτάκια που αγόρασα ισάριθμες φορές, όταν χρειάστηκα για να καλύψω θέση σε ομάδα φίλων.Πότε μέχρι τώρα δεν είχαμε αυτά τά προβλήματα.