Για μένα, το καλύτερο μονόβολο της ελληνικής αγοράς σε σχέση με την τιμή του. Το potenza δεν το έχω ρίξειΓνωμες κριτικές αφορισμοί για τα εικονιζομενα....View attachment 91679
Το έχεις δοκιμάσει το μονοβολο είναι ευθυβολο??Γτ σκέφτομαι και εγώ για την αγορά τουΓια μένα, το καλύτερο μονόβολο της ελληνικής αγοράς σε σχέση με την τιμή του. Το potenza δεν το έχω ρίξει
Καρατσεκαρισμενο, στα δικά μου όπλα τουλάχιστον. Αν το δοκιμάσεις, σου προτείνω να το ρίξεις με 4* τσοκΤο έχεις δοκιμάσει το μονοβολο είναι ευθυβολο??Γτ σκέφτομαι και εγώ για την αγορά του
Αυτα τα 2 δουλευω εξαιρετικα .......με stoeger P3500 Pump actionΓνωμες κριτικές αφορισμοί για τα εικονιζομενα....View attachment 91679
Μην το σκέφτεσαι καθόλου, αυτό και το lambro pallaΤο έχεις δοκιμάσει το μονοβολο είναι ευθυβολο??Γτ σκέφτομαι και εγώ για την αγορά του
Τα μονοβολα είναι αυτά που έχω δοκιμάσει με τα όπλα μου και είχαν την καλύτερη συμπεριφορά..... είναι αυτά που έχω μόνιμα πάνω μου. Τα δράμια δεν τα έχω δοκιμάσειΓνωμες κριτικές αφορισμοί για τα εικονιζομενα....View attachment 91679
Τα lambro τα ξέρω αλλά αυτά όχι θα πάω να τα πάρω να το ριξωΜην το σκέφτεσαι καθόλου, αυτό και το lambro palla
Εγω τα εριχνα παλιοτερα,ειναι πολυ ευθυβολα τουλαχιστον με τη μπενελιΤο έχεις δοκιμάσει το μονοβολο είναι ευθυβολο??Γτ σκέφτομαι και εγώ για την αγορά του
Καλά και τα δύοΓνωμες κριτικές αφορισμοί για τα εικονιζομενα....View attachment 91679
Προσεχώς θα δοκιμαστούν και του Κύργια. Αναμείνατε. Έχουν και το ίδιο βλήμα νομίζω.Μην το σκέφτεσαι καθόλου, αυτό και το lambro palla
Μπράβο σου:ΚΑΙ γουρουνοκυνηγός λοιπόν!Το έριξα σήμερα. Σκότωσε καλά καλο γουρουνι στα 25 μέτρα και με ανοιχτό τσοκ. View attachment 90862
Προσαρμογή στα νέα δεδομένα της περιοχής....Μπράβο σου:ΚΑΙ γουρουνοκυνηγός λοιπόν!
Έχω ρίξει του Κυργια. Έχουν βλήμα gualandi όπως και τα lambro palla. Μόνο που τα πρώτα γράφουν 31.5 γραμμάρια και τα δεύτερα 32. Ισάξιο του palla , έχω παρει ένα 80αρι καπρι στα 40-45 μετρα με αυτά. Διαμπερές τραύμα του έκανε στα πλευρά. Πήγε 15-20 μέτρα και ξεράθηκε.Προσεχώς θα δοκιμαστούν και του Κύργια. Αναμείνατε. Έχουν και το ίδιο βλήμα νομίζω.
Είναι υπό δοκιμή και αυτά και η δραμιαρες, έχουν μεγάλες ταχύτητες στα 500 , λογικά πρέπει να είναι καλά.
Ακριβά πολύ δεν τα λες...20€ τα 5 περίπου..Αυτό είναι το palla solengo. Ίσως το καλύτερο βλήμα. Είναι διασπώμενο μπροστά.
Το έβγαζε παλιά η clever (mirage).
View attachment 91757
Δεν ξέρω από που τα βρίσκει ο Τάτσης αλλά το βλήμα αυτό είναι εξαιρετικό. Φαντάζομαι θα είναι ακριβά.
Δεν κυκλοφορούν πλέον.