Ελαστικά

Τον άλλο μήνα πρέπει να αλλάξω και εγώ ελαστικά στο ford fiesta με διαστάσεις 195/55 R 15. Έχετε να προτείνετε κάποιο? Τώρα είχα τα hankook και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος αφού δεν μου έβγαλαν κάποιο πρόβλημα και τα πήγα και σε χωματόδρομους! Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Τον άλλο μήνα πρέπει να αλλάξω και εγώ ελαστικά στο ford fiesta με διαστάσεις 195/55 R 15. Έχετε να προτείνετε κάποιο? Τώρα είχα τα hankook και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος αφού δεν μου έβγαλαν κάποιο πρόβλημα και τα πήγα και σε χωματόδρομους! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Αφού εισαι ευχαριστημένος γιατι δε βάζεις τα ιδια?κι εγω στο Μιτσουμπίσι τα goodrich δεν τ αλλαζω για κανενα.παρεμπιπτόντως στο άλλο Μιτσουμπίσι το lancer hankook έχω και θα τα ξαναβαλω

Αφού εισαι ευχαριστημένος γιατι δε βάζεις τα ιδια?κι εγω στο Μιτσουμπίσι τα goodrich δεν τ αλλαζω για κανενα.παρεμπιπτόντως στο άλλο Μιτσουμπίσι το lancer hankook έχω και θα τα ξαναβαλω
Μπορεί και να το κάνω Ευριπίδη. Απλά είπα να ρωτήσω για να έχω και εναλλακτική.

Παρακαλω πολυ, για αγορα ελαστικων για 4χ4, με διαστασεις 245 60R18, χρηση 80/20 εκτος, τι εχετε να προτεινετε?
Ευχαριστω πολυ.
Ίσως λέω ίσως γιατι δεν τα έχω βάλει ποτε αλλα ακούω καλα λογια για τα cooper.σε σκληρή χρηση είναι καλα και τα bridgestone

Πολυ ακριβά μαλακά και φθείρονται γρηγορα.για 80/20 θέλει κάτι πιο σκληρο
Επειδή τα εχω βάλει κι αυτά και τα bridgestone ,σου λεω πως εγω εχω βγαλει 65.000χλμ.Δεν ειναι μαλακά σαν τα προηγούμενα της εταιρείας και για καποιον που θέλει ενα 80-20 ειναι μια χαρά.Αρκει να μην μπαίνεις σε μεγάλες λασπουριές .

Αύριο βάζω τα goodyear efficientgrip performance στο octavia 195/65 15. Πιστεύω αυτά μαζί με τα continental premium contact 5 που φόραγα μέχρι τώρα είναι κορυφαίες επιλογές με βαθμολογια Α σε βρεγμενο και Β σε καταναλωση. Το μόνο μείον τους είναι τα μαλακά πλαϊνά που έχουν πλέον τα περισσότερα ελαστικά χάριν της άνεσης.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, "φοραει" ηδη δυο φορες τα Goodyear Wrangker M+S, ειμαι ευχαριστημενος, απλα ειπα να δοκιμασω και κατι αλλο,
περιμενω και καποια προσφορα, θα δουμε, καλημερα και καλη συνεχεια.

Πέρισυ έβαλα αυτά και μπορώ να πω οτι δεν ξερω αν θα ξαναψαχτω
Αθόρυβα με αρκετές δυνατότητες εκτός δρόμου και πολυ καλα στο βρεγμένο και σκληρό πλαϊνό για τις πέτρες
https://www.goodyear.eu/el_gr/consumer/tires/wrangler_at_sa_.WRLATSA+.html

Πάντως απ τα continental ειχα κακη εμπειρία
Μετα απο 2 χρονια χρηση έλειπαν κομμάτια

Πέρισυ έβαλα αυτά και μπορώ να πω οτι δεν ξερω αν θα ξαναψαχτω
Αθόρυβα με αρκετές δυνατότητες εκτός δρόμου και πολυ καλα στο βρεγμένο και σκληρό πλαϊνό για τις πέτρες
https://www.goodyear.eu/el_gr/consumer/tires/wrangler_at_sa_.WRLATSA+.html

Πάντως απ τα continental ειχα κακη εμπειρία
Μετα απο 2 χρονια χρηση έλειπαν κομμάτια
Όλα τα νέα ελαστικά πρεπει να έχουν ενδείξεις θορύβου, κατανάλωσης, είδος δρόμου και εποχή.
Μπορεις να μας δώσεις το κατάλληλο link??

Να κανω μια διαφορετικη ερωτηση. Ποια θεωρειτε κακα λαστιχα?
(κακα) λαστιχα δεν υπαρχουν ,σωστος ορος ειναι λαστιχα που δεν ενδικτητε η ακαταληλα για καπια χρηση,αναλογα τις διαστασεις το αυτοκινητο

Back