Πάρε τηλέφωνο να σε πω τα πάντα.... Και θα λύσω το πρόβλημα σου...
Ασε ρε φίλε ,εσύ είσαι μανιακός με τις μπεκάτσες . Ο άνθρωπος ψάχνει λάστιχα να πάει για μπεκάτσες
Πάρε τηλέφωνο να σε πω τα πάντα.... Και θα λύσω το πρόβλημα σου...
Το θέμα με τους προβολείς πμίχλης έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας .Όλοι οι μαλάκες νομίζουν οτι το αυτοκίνητο είναι χριστουγεννιάτικο δέντρο !Αν ειχα τα παλιά χθες θα ειχα μετωπική με έναν μαλάκα εξω απο Σαγιάδα,ο οποίος πανω σε δεξιά στροφή προσπερνάει δυο αυτοκίνητα και ξαφνικά τον βλέπω μπροστά μου Τι φρένα ,τι εβγαλα το αμάξι οσο μ έπαιρνε εξω απο το δρόμο ,τι παραλίγο να παρω την πινακίδα αγκαλιά.....άστα !
Θόλωσε το μυαλό μου.Σταμάτησα και ήθελα να κάνω αναστροφή να τον κυνηγήσω τον καριόλη.Μου χαλασε τη διάθεση.
Φιλε μου ευτυχως αντεδρασες σωστα και δεν εγινε το κακο.
Ξερεις ποσες φορες μου εχει ερθει να κατεβω κατω και να τους φυτεψω,επαγγελματιες και μη.
Παντα δινω τοπο στην οργη.
Σημερα τα ειχα βαλει με τους ηλιθιους,
ΒΡΕ ΒΛΑΜΕΝΟΙ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΑ ΒΡΟΧΗΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.... ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΑ ΟΜΙΧΛΗΣ
Λεω για τα ντουβαρια που αναβουν τα πισω φωτα ομιχλης στην βροχη και σου βγαζουν τα ματια.
που ξερεις εσυ απο αυτα ? εσυ μονο για μπεκατσες εισαιΠάρε τηλέφωνο να σε πω τα πάντα.... Και θα λύσω το πρόβλημα σου...
Ωραιος βικτωρα καλοταξιδα ακι παντα φορτωμενα να γυριζουν απο τα βουναΜετά απο προτροπή φιλων απο το φορουμ μολις παρήγγειλα τα πιο χωματερα Maxxis 980 ,απο βδομαδα θα τα εχω πανω
παιδια οτι θελετε για ελαστικα το λαμπρο.τον διορισα αντιπροσωπο κεντρικης ελλαδος και αν τα παει καλα βλεπω να μετακομιζω και εγω εκειτόσα λάστιχα που χάλασα στις μπεκατσες έμαθα... Χαχα
Τον έφτιαξα με τον Σωτήρη... χαχαχα
Όχι μόνο Κεντρικής.Βλέπω έπιασε και βόρεια Ελλάδα!παιδια οτι θελετε για ελαστικα το λαμπρο.τον διορισα αντιπροσωπο κεντρικης ελλαδος και αν τα παει καλα βλεπω να μετακομιζω και εγω εκει
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση!Λεω για τα ντουβαρια που αναβουν τα πισω φωτα ομιχλης στην βροχη και σου βγαζουν τα ματια.
Οχι οχι κατσε εκει που εισαι,δεν θα αφήσετε μπεκατσα στο βουνοπαιδια οτι θελετε για ελαστικα το λαμπρο.τον διορισα αντιπροσωπο κεντρικης ελλαδος και αν τα παει καλα βλεπω να μετακομιζω και εγω εκει
λαμπρο τι εννοει ο κυριος?μας δουλευει η ειναι η ιδεα μου?χα χα χαΟχι οχι κατσε εκει που εισαι,δεν θα αφήσετε μπεκατσα στο βουνο
Προσφατη τιμή εδω Αθήνα ,για τα ίδια λάστιχα σε ίδιο αμάξι ,michelin latitude cross 330€.Καλησπερα σε ολους...θα ηθελα τη βοηθεια σας να διαλεξω λαστιχα...Ζω σε νησι κ το αμαξι μια φορα το χρονο κανει ταξιδι που παμε να δουμε παππουδες...Εχω ενα kia sportage του 11 με διαστασεις 225/60/17...το χρονο κανω περιπου 8000 km...
Τα παραπάνω τα ειχα για 3 χρόνια και ειχα κανει 65.000χλμ.Τα οποια ειναι;μαλακα σαν λαστιχα;(ασχετος) και εχω ακουσει για τα kormoran...υπαρχει κανεις να πει εντυπωσεις;
Για 4αδα ειναι αυτη η τιμη;;Προσφατη τιμή εδω Αθήνα ,για τα ίδια λάστιχα σε ίδιο αμάξι ,michelin latitude cross 330€.
https://m.michelin.gr/tyres/michelin-latitude-cross
.asking. Κώστα τωρα το προσεξα κι εγω ρε φίλε .....430 ήθελα να γράψω..buy buy.Για 4αδα ειναι αυτη η τιμη;;
Και παλι η τιμή ειναι πολύ καλή.Ειπα και εγώ,τόσο φθηνά η τετράδα εντύπωση μου έκανε !!