Πολύ ευχαριστημένος ακόμα και σε κοκκινόχωμα που πατάω πολύ είναι αστέρια!Επειδή κοιτάω κι εγώ για το λ200 για λάστιχα τα μαξις πως τα πάνε στη βαθιά λάσπη ;αν τα έχεις δοκιμάσει ,γιατί σκέφτομαι και τα silverstone
Πολύ ευχαριστημένος ακόμα και σε κοκκινόχωμα που πατάω πολύ είναι αστέρια!Επειδή κοιτάω κι εγώ για το λ200 για λάστιχα τα μαξις πως τα πάνε στη βαθιά λάσπη ;αν τα έχεις δοκιμάσει ,γιατί σκέφτομαι και τα silverstone
Τάσο μην το γελάς , έτοιμος ήμουν με πέρασε από το μυαλό , να είσαι καλά πάντως και σ ευχαριστώ για την απάντηση , τις έχω μέσα σε χτιστή αποθήκη , εντάξει την υγρασία της την έχει όσο να πεις.Ψεκασε με g96..
Δεν νομίζω να θέλουν καμια εξτρα φροντίδα,αρκεί ο χώρος να μην έχει υγρασία......
Τάσο μην το γελάς , έτοιμος ήμουν με πέρασε από το μυαλό , να είσαι καλά πάντως και σ ευχαριστώ για την απάντηση , τις έχω μέσα σε χτιστή αποθήκη , εντάξει την υγρασία της την έχει όσο να πεις.
Να είσαι καλά Τάσο , και σ ευχαριστώ και πάλι , ναι θα ρωτήσω και κάποιον έμπορο , μπας και μάθουμε κάτι .Αν έχεις κάπου χώρο μεσα στο σπιτι θα ήταν καλυτερα η κάπου αλλου που να είσαι σίγουρος πως δεν θα υπάρχει υγρασία..
Αν κ σε λιγο μπαινουμε στην άνοιξη....
Κακο δεν τις κάνει κανένα λάδι αρκεί να μην τις αφήσει λεκέδες η στίγματα που δεν φευγουν η θαμπωμα...
Ρωτα κ μαγαζιά που τις πουλανε....
Για Mitsubishi ASX 1.8D 4x4 και χρήση πόλη - κυνήγι 50-50 ποιο λάστιχο θα προτείνατε;
Σε ευχαριστώ πολύ Μάνο!! Εσύ για 80/20 ποιο έχεις?Έχεις αμαξάρα Σπύρο, πολύ το γουστάρω. Τώρα για λάστιχα φοράω 80/20 εγώ στο qashqai μου επομένως δεν έχω εμπειρία να σε βοηθήσω.
έχει έρθει η ώρα τους για αλλαγή Κωστή 50.000 χλμ είναι πολλά.View attachment 23754
Michelin lLatitude cross
Τα έχω τρία χρόνια στο grand vitara και έχω διανύσει γύρω στα 50.000 xλμ άσφαλτο χωματόδρομο και ψιλοκακοτραχαλο
και δεν έχουν κάνει κιχ όσο σε βρεγμένο οδόστρωμα άψογα
Μανολιο αλλαγή θα γίνει στις 19 Αυγούστου μια ημέρα πριν την έναρξηέχει έρθει η ώρα τους για αλλαγή Κωστή 50.000 χλμ είναι πολλά.
Λίγο ποιο πριν για να στρώσουνΜανολιο αλλαγή θα γίνει στις 19 Αυγούστου μια ημέρα πριν την έναρξη
για να μας βρουν τα τρυγόνια στον Έβρο με καινούργια πατουμενα
Απο λάσπη και χιόνι πως τα πάνε;View attachment 23754
Michelin lLatitude cross
Τα έχω τρία χρόνια στο grand vitara και έχω διανύσει γύρω στα 50.000 xλμ άσφαλτο χωματόδρομο και ψιλοκακοτραχαλο
και δεν έχουν κάνει κιχ όσο σε βρεγμένο οδόστρωμα άψογα
Χιόνι δεν τα έχω δοκιμάσει δεν έτυχε αλλά σε λάσπη όλα οκΑπο λάσπη και χιόνι πως τα πάνε;