Κι εγω που το έψαχνα να το ξαναβάλω πριν 10 χρόνια παλι δεν το έβρισκα .Οταν και παλι το εψαχνα πριν 7 χρόνια παλι δεν το έβρισκα.Πριν 4 χρόνια πάλι τα ίδια.Μαλλον ο αντιπρόσωπος είναι για τον Φούτσο.
Ας ειναι καλά τα maxxis φίλε Σωτο.
Επειδή κάποια απο τα προαναφερθέντα τα ειχα ,αν και τα εχω ξαναπεί τα ξαναλέω και μιλάω πάντα για λαστιχα οχι 50-50 και ας εχουν το χαρακτηριστικό Α/Τ.
-Τα 694 σε μενα φέρθηκαν άψογα σε όλα.Το μόνο οτι είχαν λιγο θόρυβο. Οσο για τα καινούργια ,αφήστε το..
-Τα latitude cross άψογα σε ταξίδι, βρεμένο ,αθόρυβο ,αλλα στη λάσπη αντε γεια . Δεν ξεμπουκώνει εύκολα. Έμενα δίπλωσε τοι αμάξι οταν βγήκα απο λάσπη σε ασφαλτόδρομο με στροφιλικια και τα λάστιχα τα ειχα ενα μηνα μήνα.
Τα Yokohama δεν τα θελω ούτε δώρο και το εχω ξαναπεί. Το χειροτερο λαστιχο που εβαλα ποτέ. Θόρυβος , αυξημένη κατανάλωση , ,σκλήρυναν γρήγορα και από κρατήματα, ; "απόψε αντάμωσα το χάρο..."
-Δεύτερη φορά με Maxxis ,ευχαριστημένος πολύ. Σε εθνική θυμίζουν τα latitude.Πολύ καλα κρατήματα σε στεγνο αλλά και σε βρεγμένο παρα πολύ καλά όπως και στη λάσπη , δεδομένων πάντα των αναλογιών , πολύ καλά .Είναι και το μόνο που δεν εχω σκίσει ακόμη .
Ολα τα παραπάνω και ενα ακόμη σετ ,εχουν σκιστεί εκεί στα τελη Οκτώβρη εως Δεκέμβρη και καινούργια .
Ολα ειναι και λίγο σχετικά και βέβαια μέχρι ενός σημείου όλα έχουν να κάνουν και με το το αυτοκίνητο και τον τρόπο οδήγησης του καθενός.