Αφου κοιτας και τον αερα στα λαστιχαΚαλή κουβέντα για το τι αστικό θα επιλέξει ο καθένας, αλλά ρε παιδιά αυτό που γίνεται μετά μανόμετρα στα βενζινάδικα και ειδικά όταν πρόκειται για βενζινάδικα εταιρικά και μάλιστα με πάρα πολλά βενζινάδικα αλλά την Ελλάδα, είναι ανεπίτρεπτο .
Οι αποκλίσεις είναι τεράστιες. Συγκεκριμένο παράδειγμα τις τελευταίες μέρες από ίδιο βενζινάδικο δύο φιλοι διαπίστωσαν ότι το μανόμετρο είχε αποκλιση 25%.
Εγώ έχω πάρει ένα ηλεκτρονικό στο οποίο έχω τσεκάρει την απόκλιση και κάθε φορά θα βάζω αέρα αμέσως μετά κάνω τσεκάρισμα να δω τι γίνεται. Εχω φρικαρει παντως μ αυτα που εχω δει. Να γεμίζω και να μου δείχνει 30 και στην πραγματικότητα να είναι 40 !!!
Στο δικό μου φοράω τα Goodyear Wrangler A/T με Kevlar. Κορυφαίο στα σκληρά εδάφη (λόγω Kevlar) και βγάζει σχεδόν 30% περισσότερη ζωή από άλλα του ανταγωνισμού. Είμαι γενικά πολύ ικανοποιημένος.Καλησπερα Παιδες.....μια ερωτηση....τι ελαστικα προτεινεται για suzuki jimny 2002 205/70/15? All terrain...
Αν και έχω καιρό να το ψάξω για τη συγκεκριμένη διάσταση θα σου πρότεινα fedima ή malatesta με τη χάραξη των kobra.Καλησπέρα στην παρεα.. Εχετε να προτεινετε καποιο ελαστικό για 80 χώμα 20 άσφαλτο ή 100%χώμα σε 215/75/15??
Bridgestone DUELER A/T 001. Νομίζω είναι το καλύτερο από όλα συν ότι είναι μοναδικό από τα παραπάνω που έχουν βαθμολογία Α στο βρεγμένο στην διάσταση σου.Καλησπέρα σας.
Ψάχνω για 50-50 ελαστικό σε διάσταση 31/10.5/15 για το Hilux. Οι επιλογές είναι οι παρακάτω.
Yokohama G015 570€
Toyo at2 580€
Bridgestone at001 650€
Maxxis 980 670€
Cooper sst max 700€
BF ko2 770€
Ωστόσο έχουν τραβήξει την προσοχή μου τα Atturo TrailBlade AT στα 500€ . Λάστιχα από Αμερική με πολύ καλές κριτικές και αξιολογήσεις , εφάμιλλα των επωνύμων προϊόντων. Στην Ευρώπη δεν είναι και τόσο γνωστά καθώς δεν εισαγόταν τα προηγούμενα ετη.Ποια η γνώμη σας τόσο για τα συγκεκριμένα όσο και για όλα τα προαναφερόμενα; Ποια θα προτείνατε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Έχω τα bf στο BT 50 η 3η 4αδα πολυ ευχαριστημενοςΚαλησπέρα σας.
Ψάχνω για 50-50 ελαστικό σε διάσταση 31/10.5/15 για το Hilux. Οι επιλογές είναι οι παρακάτω.
Yokohama G015 570€
Toyo at2 580€
Bridgestone at001 650€
Maxxis 980 670€
Cooper sst max 700€
BF ko2 770€
Ωστόσο έχουν τραβήξει την προσοχή μου τα Atturo TrailBlade AT στα 500€ . Λάστιχα από Αμερική με πολύ καλές κριτικές και αξιολογήσεις , εφάμιλλα των επωνύμων προϊόντων. Στην Ευρώπη δεν είναι και τόσο γνωστά καθώς δεν εισαγόταν τα προηγούμενα ετη.Ποια η γνώμη σας τόσο για τα συγκεκριμένα όσο και για όλα τα προαναφερόμενα; Ποια θα προτείνατε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σε 265/70/16 δέν υπάρχει σχεδόν τπτ για μένα.Το βρήκα και ακριβότερα . Γενικά από ότι κατάλαβα, διότι έχω ψάξει αρκετά , είναι όλα σε έλλειψη
οχι και μονο τα αυτα.εγω απο μιια γρηγορη ματια βρηκα και hankook rf33 kai hankook rf 11 και hankook rt05 βρηκα maspire mt βρηκα petlas 411 βρηκα malatesta cobra .για ψαξε καλυτεραΣε 265/70/16 δέν υπάρχει σχεδόν τπτ για μένα.
Μόνο τα brig at001...
Τί γίνεται ρε γμτ...