Cheddite ποτε.....το σταθεροτερο για μενα καψυλλιο.Μάλιστα... Τέτοιο καψύλλιο νομίζω είχαν και οι 12-12-12. Έχει παρατηρήσει κανείς αφλογιστία σε κάλυκες Cheddite ή Fiocchi;
Cheddite ποτε.....το σταθεροτερο για μενα καψυλλιο.Μάλιστα... Τέτοιο καψύλλιο νομίζω είχαν και οι 12-12-12. Έχει παρατηρήσει κανείς αφλογιστία σε κάλυκες Cheddite ή Fiocchi;
Δημήτρη η cheddite έχει πολλά καψύλια. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο cx2000? Και εγώ δεν έχω παρατηρήσει ποτέ αφλογιστία στο συγκεκριμένο καψύλι.Cheddite ποτε.....το σταθεροτερο για μενα καψυλλιο.
Συγνωμη δεν το ανεφερα και καλα εκανες και με διορθωσες Βασιλη...φυσικα αναφερομαι στο cx2000.Δημήτρη η cheddite έχει πολλά καψύλια. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο cx2000? Και εγώ δεν έχω παρατηρήσει ποτέ αφλογιστία στο συγκεκριμένο καψύλι.
Μάλιστα... Τέτοιο καψύλλιο νομίζω είχαν και οι 12-12-12. Έχει παρατηρήσει κανείς αφλογιστία σε κάλυκες Cheddite ή Fiocchi;
Δημήτρη, ποτέ μη λες ποτέ !!! ...Cheddite ποτε.....το σταθεροτερο για μενα καψυλλιο.
Δημήτρη, ποτέ μη λες ποτέ !!! ...
Έχω δει περιστατικό αφλογιστίας καψουλιού Cheddite 2000, όχι σε κάλυκα Cheddite, σε B&P Gordon αλλά το καψούλι ήταν σίγουρα Cx2000. Το είχα αναφέρει πέρυσι εδώ:
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/page-16#post-35231
Δεν το λέω για να κατηγορήσω το συγκεκριμένο καψούλι, που κι εγώ το θεωρώ το σταθερότερο, και είναι το αγαπημένο μου. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και το μοναδικό που έχω συναντήσει, απλά με την παραπάνω συζήτηση το θυμήθηκα ...
Γιωργο,τα πουλια τα πετυχαινες και δεν τα κατεβαλες?Βρε παιδιά το Σάββατο είχα πάει σε απογευματινό κυνήγι τσίχλας σε περιοχή της Βοιωτίας και τα euromix σε 7-8 και 8-9 νούμερο σκάγια ήταν σκέτη απογοήτευση.
Φανταστείτε ότι τα φυσίγγια αυτά είναι τα αγαπημένα μου.
Οι τσίχλες ήσαν πολύ ψηλωμένες , είχε βέβαια και αρκετές τσίχλες που πετούσαν χαμηλά και είχα τα καινούργια τσόκ της brain και δεν κατέβαζε κανένα πουλί.
Έπαθα σοκ.
Μόλις πήρα χαμπάρι τι συμβαίνει επειδή θυμήθηκα την σχετική συζήτηση που είχατε εδω , τα άλλαξα με κάτι άλλα φυσίγγια της B&P τα NIKE σε 8 νούμερο σκάγια , σε μισή ώρα κατέβασα 9 τσίχλες που ήταν πολύ ψηλωμένες.
Πραγματικά θέριζαν.
Το οξύμωρο της υπόθεσης ήταν λοιπόν ότι στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγαν τα καινούργια τσόκ της BRAIN και σε κάποια φάση περνάει στα 10 μέτρα μια τσίχλα και έριξα 3 τουφεκιές και έκανα τίποτα.
Τι διάολο συμβαίνει λέω μέσα μου.
Είχα και παρέα μαζί μου , στην οποία πρόσεξα ότι και αυτοί είχαν πάρα πολλές αστοχίες.
Συνειδητοποίησα εκείνη την ωρα ότι και αυτοί είχαν euromix φυσίγγια.
Στο τέλος είπαμε όλοι ότι δεν ξαναπαίρνουμε euromix.
Θα προσανατολιστω σε B&P φυσίγγια από το τούδε και το εξής.
Γιωργο,τα πουλια τα πετυχαινες και δεν τα κατεβαλες?
Ο διασπορεασ με το Κόκκινο Χρώμα ειναι ποιο σκλυροσ απο τον διαφανο το ιδιο ισχύει και για τα φυσηγγια ολλα τα χρωματιστα εχου σκλυροτερο υλικο απο τα διαφανα με αποτελεσμα μεγαλητερη αντίσταση ξερελιασματοσ.για τουσ λογουσ αυτουσ μπορη να εχουν διαφορα στην απόδοση.πυρητιδα ειναι mb36'Έσφαξα 2 ίδια φυσίγγια από διαφορετικές συσκευασίες και βρήκα μια οπτικά τουλάχιστον διαφορά ως προς το χρώμα του διασπορέα. Όλα τα υλικά είναι όμοια. Ακόμη και οι διασπορείς όμοιοι μου φαίνονται με τη μόνη διαφορά στο χρώμα. Υπάρχει ουσιαστική βλητική διαφορά ανάμεσα στα δυο φυσίγγια ή πρόκειται απλά για μια χρωματική αλλαγή του διασπορέα;
Επίσης ειδικός δεν είμαι αλλά παρατήρησα σαν να έχει 2 πυρίτιδες αναμεμιγμένες. Ισχύει;
image upload with preview
Χρήστο, για τους διασπορείς δεν ξέρω να σου πω, πράγματι φαίνονται ίδιοι εκτός από το χρώμα, από τα ποδαράκια φαίνεται ότι είναι του Θώδη ...'Έσφαξα 2 ίδια φυσίγγια από διαφορετικές συσκευασίες και βρήκα μια οπτικά τουλάχιστον διαφορά ως προς το χρώμα του διασπορέα. Όλα τα υλικά είναι όμοια. Ακόμη και οι διασπορείς όμοιοι μου φαίνονται με τη μόνη διαφορά στο χρώμα. Υπάρχει ουσιαστική βλητική διαφορά ανάμεσα στα δυο φυσίγγια ή πρόκειται απλά για μια χρωματική αλλαγή του διασπορέα;
Επίσης ειδικός δεν είμαι αλλά παρατήρησα σαν να έχει 2 πυρίτιδες αναμεμιγμένες. Ισχύει;
image upload with preview
Χρηστο,οι διασπορεις ειναι ισουψεις?
Ολα τα υπολοιπα ειναι ιδια και στα δυο φυσιγγια?κλεισιμο,βαρη υλικων κλπ?
Υποτιθεται πως ειναι το ιδιο φυσιγγι?Σε τι γραμμαρια ειναι γεμισμενο?
Η πυριτιδα μου κανει για ΜΒ36,δεν ειναι αναμιξη δυο διαφορετικων.