Παντα συνεβαινε και παντα θα συμβαινει!
Οι εταιριες, θα αλλαζουν τα φυσιγγια τους κατα το δοκουν!Η απαντηση,στην ερωτηση του αγανακτισμενου πελατη,θα ειναι ΠΑΝΤΑ "τα βελτιωσαμε"....
Δεν θα πουν ποτε,πως υπαρχει ελλειψη,στον καλυκα,στο καψυλι,στο κυαθιο,στην πυριτιδα κοκ.
Φυσικα και δεν θα πουνε πως η ταδε πυριτιδα που χρησιμοποιουν τωρα,ειναι φθηνοτερη απο τη δεινα που ειχαν παλιοτερα!Ολα στο βωμο του κερδους!!
Τι σημασια εχει η βελτιωση για μενα και για σενα που εχουμε ριξει ενα φορτηγο απο συγκεκριμενα φυσιγγια?Εγω κι εσυ ΑΥΤΟ θεωρουμε καλο!
Μας ρωτησε κανεις,για να το βελτιωσει?
Ειπε ποτε, πως το αλλαξε?
Εκ του πονηρου ειναι 100%!!
Καθε 3,4,5 χρονια θα το αλλαζουν!
Αυτο που για καποιον ειναι καλο,εμενα με βγαζει απο τα νερα μου.Πρεπει να το ξαναπαω απο την αρχη,να ξαναφτιαξω τις προσκοπευσεις μου,να αρχισω να αναρωτιεμαι και να ψαχνομαι σε καθε αποτυχια,να,να....
Το μονο που μπορει να ευχεται και να ελπιζει ο καταναλωτης,ειναι η σταθεροτητα απο φυσιγγι σε φυσιγγι της ΙΔΙΑΣ παρτιδας.Πραγμα που πρεπει να ειναι δεδομενο!
Λυση:ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ!
Αγορα ικανης ποσοτητας πυριτιδας και υλικων, γενικοτερα, που θα διαρκεσουν κατα το δυνατον περισσοτερο καιρο.
Αν οχι,αγορα οσο περισσοτερων φυσιγγιων αντεχει η τσεπη ενος εκαστου!Παρτε οσα μπορειτε απο την παρτιδα που σας αφησε ικανοποιημενους!Μολλις τελειωσουν,προσευχες,δοκιμες και ξανα μανα απο την αρχη.
Το πιθανοτερο,θα τα εχουν "βελτιωσει"παλι....