Έχει αλλάξει από τότε.. το καφέ έχει sipe..αρα το καφε με το μπλε ειναι σχεδον το ιδιο , με μονη διαφορα μησο γραμμαριο παραπανο σκαγια το μπλε , και αυτο πεζετε ,γιατι υπαρχει περηπτοση να μην μετρησε με ακριβια το ογκομετρηκο του εργοστασιου
Έχει αλλάξει από τότε.. το καφέ έχει sipe..αρα το καφε με το μπλε ειναι σχεδον το ιδιο , με μονη διαφορα μησο γραμμαριο παραπανο σκαγια το μπλε , και αυτο πεζετε ,γιατι υπαρχει περηπτοση να μην μετρησε με ακριβια το ογκομετρηκο του εργοστασιου
Περσινά που έσφαξα το καφέ ήταν με s4 και το μπλε με sipe αλλά δεν θυμάμαι γιατι δεν μέτρησα δοσολογία.....και στο επίσημο σάιτ δίνει το καφέ με s4 και το μπλε με sipeΈχει αλλάξει από τότε.. το καφέ έχει sipe..
Ναι ναι λάθος δικό μου!! Όπως τα λες είναι!Περσινά που έσφαξα το καφέ ήταν με s4 και το μπλε με sipe αλλά δεν θυμάμαι γιατι δεν μέτρησα δοσολογία.....και στο επίσημο σάιτ δίνει το καφέ με s4 και το μπλε με sipe
Σε ευχαριστώ και πάλι για την βοηθειαΝαι ναι λάθος δικό μου!! Όπως τα λες είναι!
Να σαι καλά! Γιαυτο ήμαστε εδώΣε ευχαριστώ και πάλι για την βοηθεια
Ίσως στο νούμερο 6 να γεμίζετε με άλλη πυρίτιδα όπως πχ το λαμπρό καφέ στα ψιλά με c7και στα χοντρά με s4 αν δεν κάνω λάθος....Πριν 2 χρόνια είχα βρει τα γνωστά NSI Classica 32 gr σε Νο 6 και πήρα ένα κουτάκι...
Ως γνωστό το συγκεκριμένο φυσίγγι είναι γεμισμένο...από εποχής Maionchi (το best seller ΑΖ-20)...με πυρίτιδα C7 Perfecta...
To ίδιο συνεχίζει και σήμερα...σύμφωνα με το site της NSI..
Από περιέργεια πριν λίγο καιρό άνοιξα ένα...
Βρήκα αυτή την πυρίτιδα...
Αν διακρίνετε καλά είναι σχεδόν σφαιρική μολυβί χρώματος...κάπως σαν ball powder...και με βάρος στο 1,75Χ32 περίπου με 686 καψούλι...
Επίσης η "κιτρινίλα" που φαίνεται στη φούστα του βύσματος...εκεί που πατάει στην πυρίτιδα...με κάνει να υποψιάζομαι ότι περιέχει κάποιο ποσοστό νιτρογλυκερίνης στη σύσταση της...
Ξέρει κάποιος τι μπαρούτι είναι?
Άνοιξα και ένα Νο 8 που το πήρα ακριβώς από το δίπλα ράφι και είναι το γνωστό classica...
C7 παλιάς κοπής στο 1,63-1,65 με 688 καψούλι...
Η διαφορά στη φούστα των 2 βυσμάτων...με την C7 πεντακάθαρο...
με την "άγνωστη" κιτρινισμένο...
Απ όσο ξέρω δεν έχει αναφερθεί πουθενά κάτι τέτοιο...Ίσως στο νούμερο 6 να γεμίζετε με άλλη πυρίτιδα όπως πχ το λαμπρό καφέ στα ψιλά με c7και στα χοντρά με s4 αν δεν κάνω λάθος....
Νέας γενιάς GM3 ;;;Πριν 2 χρόνια είχα βρει τα γνωστά NSI Classica 32 gr σε Νο 6 και πήρα ένα κουτάκι...
Ως γνωστό το συγκεκριμένο φυσίγγι είναι γεμισμένο...από εποχής Maionchi (το best seller ΑΖ-20)...με πυρίτιδα C7 Perfecta...
To ίδιο συνεχίζει και σήμερα...σύμφωνα με το site της NSI..
Από περιέργεια πριν λίγο καιρό άνοιξα ένα...
Βρήκα αυτή την πυρίτιδα...
Αν διακρίνετε καλά είναι σχεδόν σφαιρική μολυβί χρώματος...κάπως σαν ball powder...και με βάρος στο 1,75Χ32 περίπου με 686 καψούλι...
Επίσης η "κιτρινίλα" που φαίνεται στη φούστα του βύσματος...εκεί που πατάει στην πυρίτιδα...με κάνει να υποψιάζομαι ότι περιέχει κάποιο ποσοστό νιτρογλυκερίνης στη σύσταση της...
Ξέρει κάποιος τι μπαρούτι είναι?
Άνοιξα και ένα Νο 8 που το πήρα ακριβώς από το δίπλα ράφι και είναι το γνωστό classica...
C7 παλιάς κοπής στο 1,63-1,65 με 688 καψούλι...
Η διαφορά στη φούστα των 2 βυσμάτων...με την C7 πεντακάθαρο...
με την "άγνωστη" κιτρινισμένο...
Πολλες φορες οι εταιρειες Σπυρο οπως προφανως θα ξερεις χρησιμοποιυν τροποποιημενες πυριτιδες που δεν θα βρεις στο εμποριο...οποτε μπορει να ειναι η gm3 με περισσοτερο ποσοστο νιτρο...Απ όσο ξέρω δεν έχει αναφερθεί πουθενά κάτι τέτοιο...
Αν μή τι άλλο θα έπρεπε να το αναφέρει η εταιρία ή η αντιπροσωπεία στο site της...
Και τα speed τα 34αρια της εταιρίας... με C7 γεμίζονται και σε Νο 6 και σε ψιλά...τουλάχιστο αυτά που έχω τσεκάρει εγώ...
Νέας γενιάς GM3 ;;;
Μόνο με την ιδιογόμωση είσαι πλέον σίγουρος για το τι ρίχνεις .
Τι να πώ...πάντως ούτε για gm3 μου μοιάζει...δεν είναι κοκκοειδης, είναι περισσότερο σφαιρική...Πολλες φορες οι εταιρειες Σπυρο οπως προφανως θα ξερεις χρησιμοποιυν τροποποιημενες πυριτιδες που δεν θα βρεις στο εμποριο...οποτε μπορει να ειναι η gm3 με περισσοτερο ποσοστο νιτρο...
Επειδη παντως γεμιζω granular οταν ανοιγεις τα κουτι μυριζει οπως οι τροποιημενες (mb36) σε αντιθεση με τις μονοβασικες σε φυλλιδια που δεν εχει καμια μυρωδια.
Θελω να πω οτι ισως οι τυπου granular να εχουν περισσοτερο ποσοστο νιτρο λογω μορφης/κατασκευης.
Ball powder ειναι πιθανοτατα, ή ισως καποια SP της εταιριας
Να τα ρίξω ρε Βίκτωρα;
ή κανας μακαρονας Ιταλός θα χει κανει λάθος και θα χει βάλει κανα μπαρούτι για ραβδωτό και μ' ανατινάξει...
Αυτό το 1% με προβληματίζει...Ριξτα, ειμαι 99% σιγουρος πως θα εχουν ιδια αποδοση
Αν σε αγχωνει τοτε χαρισε τα. Ειναι μεγαλη υποθεση το να σε αγχωνει το φυσιγγι και να μην το εμπιστευεσαι. Με το Baikal παντως ειχα ριξει αρκετα κουτια χωρις προβληματα.
Μπά...ένα κουτάκι...Θα σου προτεινα να μην το κανεις. Ειλικρινα, ηταν απο τα πιο ποιοτικα φυσιγγια που εχω ριξει. Αν παρολα αυτα αισθανεσαι ανασφαλης, τοτε το σφαξιμο, ή το χαρισμα σε συλλεκτη, ειναι οι μονες λυσεις. Ειναι πολλα;