Tolis SBE1
Banned
Χαβαλε κανω φιλε ειναι χωριο οταν παω θα σφαξω εναΔωστου ενα αλλο για ανταλλαγη
Χαβαλε κανω φιλε ειναι χωριο οταν παω θα σφαξω εναΔωστου ενα αλλο για ανταλλαγη
Το πορτοκαλί ακόμη και τώρα Πάνο γεμίζεται με PSB 2.......
Το κίτρινο πρέπει να είναι το καινούργιο πάει και το CondorΤο πορτοκαλί ακόμη και τώρα Πάνο γεμίζεται με PSB 2.......
Το κίτρινο Condor μου φένεται σαν τη Sidna....Το κίτρινο απ'όσο μου έχουν πει ....και κυκλοφορούσε πριν το 2009 για ένα διάστημα.....Ίσως μας πει και κάποιο άλλο μέλος με πιο πολύ ακρίβεια.....
Νίκο το λέω γιατί παλιά το θυμάμαι κίτρινο το condor και κόκκινο και μετά πορτοκαλί...αν το ξανά άλλαξε πάλι....Το κίτρινο πρέπει να είναι το καινούργιο πάει και το Condor
Έχουν και τα δικά του αυξομειώσειςΝίκο το λέω γιατί παλιά το θυμάμαι κίτρινο το condor και κόκκινο και μετά πορτοκαλί...αν το ξανά άλλαξε πάλι....
Τα κάνει κάτι τέτοια συχνά ο Δορκάς....
Π.χ. το express 32 πρωτό βγείκε σε μπλε κάλυκα....και το έχω ρίξει σε μαύρο,κόκκινο και διάφανο κάλυκα......όπως το Neo Velox.....το θυμάμαι παλιά πριν 15-18 χρόνια με 8mm μέταλλο, έπειτα με 12mm και πέρισυ έριξα παρτίδα Neo Velox με 16mm μέταλλο.... ....Πρόκειται για χρωματολόγιο της Vivechrom και αυτός....Τουλάχιστο κρατά σταθερά τα φυσίγγια του.
Εεε...Εντάξει....Όχι τόσο πιστεύω...Έχουν και τα δικά του αυξομειώσεις
Η απόδοση τουs δεν πέφτει απλά ορισμένες παρτιδεs είναι λίγο πιο δυνατεsΕεε...Εντάξει....Όχι τόσο πιστεύω...
Η απόδοση τουs δεν πέφτει απλά ορισμένες παρτιδεs είναι λίγο πιο δυνατεs
100% φίλε μουαυτα ειναι και τα 2 condor?σιγουρα?
δεν το νομιζω ρε μυρο,εχεις παρει απο το καινουργιο λοτ?Το και καινούριο Λοτ PSB 2 είναι!
Άλλαξε χρωματισμό!
δεν το νομιζω ρε μυρο,εχεις παρει απο το καινουργιο λοτ?
δεν το νομιζω ρε μυρο,εχεις παρει απο το καινουργιο λοτ?
Το πιο πιθανό είναι ότι έχει αλλάξει χρώμα. Αν και στο site της MAXAM δεν την έχουν αλλάξει ακόμη, ενώ τη CSB2 την έχουν αλλάξει (ήταν κι αυτή ροζ, και τώρα την έχει γκρι. Όπως και τις CSB6 και CSB3 που παλιά ήταν πράσινες).Πολλοι εχουν παρει, αλλαξε χρωμα λενε οι πωλητες...
Εγώ όχι, έχει πάρει φίλος!δεν το νομιζω ρε μυρο,εχεις παρει απο το καινουργιο λοτ?